Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο λόγος τους …συμβόλαιο


Του Δημήτρη Μυ

Επέστρεψε, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε (από τον εαυτό της!!!) η κυβέρνηση στον στόχο της: την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Του νόμου δηλαδή που οργανώνει και συστηματοποιεί το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων, της δημόσιας γης, του νόμου που εκθεμελιώνει ασφαλιστικά δικαιώματα, που διευθετεί ακόμη προς το πιο άγριο τις εργασιακές σχέσεις, που κλείνει νοσοκομεία, πανεπιστήμια, που πουλά νερά, βουνά και παραλίες.


Κι αναρωτιέται κανείς: Τι είναι αυτό που άλλαξε και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι απειλούσαν και... έδερναν λέγοντας ότι καλύτερα να τους κοπεί το χέρι παρά να ψηφίσουν τέτοιον νόμο, σήμερα εμφανίζονται ως κοπάδι αμνών μέσα στο μαντρί και καθοδηγούμενο από τον ποιμένα Βενιζέλο;

Τι άλλαξε, σύντροφοι του όλου ΠΑΣΟΚ, στη διάθεσή σας και τη στάση σας, αφού τίποτε δεν άλλαξε – ούτε μια αράδα, ούτε ένα κόμμα - από το Μεσοπρόθεσμο; Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι – πολλοί – από σας δηλώνατε ότι δεν θα ψηφίσετε ενώ τώρα εμφανίζεστε σίγουροι ότι το εν λόγω μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι η λύση για τη χώρα και το πατριωτικό σας καθήκον;

Δεν έχουμε γνώσεις κλινικής ψυχιατρικής, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται – ή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ελπίζετε, λοιπόν, ότι υπό την εύγλωττη γοητεία του Ευάγγελου θα καλυφθεί η κυβερνητική αδυναμία και ανικανότητα, ότι θα παραμυθιαστούν οι Ευρωπαίοι και θα δώσουν παράταση και χρήμα, ότι θα περάσουν οι μήνες, οι βδομάδες, οι μήνες και θα παραμείνετε στην κυβέρνηση, στο υπουργείο, στα κόλπα.

Ότι θα αλλάξει το κλίμα και θα μπορείτε άφοβα να κυκλοφορείτε στο δρόμο χωρίς να συναντάτε άγρια βλέμματα και γιούχα.

Ότι θα μπορεί να δουλεύετε τους ψηφοφόρους στα χωριά σας εσαεί.

Έτσι, λοιπόν, θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο μέσα στην ονείρωξη της παντοδυναμίας που απολαμβάνετε κάθε φορά που καταφέρνετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Ψηφίστε και απολαύστε τους περιπάτους σας στους δρόμους... στον ύπνο σας. Γιατί ξύπνιοι ούτε στο απέναντι περίπτερο για τσιγάρα δεν θα πηγαίνετε χωρίς συνοδεία. Ο κόσμος – και ο... «δικός σας» κόσμος – έχει ήδη εκδηλώσει τις προθέσεις του...
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρωτάτε τι άλλαξε?
Απλώς θα έλαβαν διασφαλίσεις όσον αφορά στην θέση τους, όταν αποκατασταθεί η ισορροπία της NWO.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξέρεις ότι εσύ και οι απόγονοί σου θα αποτελούν μέλη της άρχουσας τάξης.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξέρεις ότι τα παιδιά και εγγόνια σου δεν θα πεινάσουν, δεν θα ζητιανέψουν, δεν θα γίνουν πόρνες, δεν θα πίνουν νερό από τις λάσπες του δρόμου, δεν θα μεγαλώνουν μέσα στις αρρώστιες και τον θάνατο.