Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εφιάλτης το νέο δάνειο.


Δείτε το βίντεο!











7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,,ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ .ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια... αυτο το βίντεο με κάνει να δακρύσω ποιοι μας κυβερνάνε ρε? Που είναι ένας Rafael Corea και για μας?

Εχετλαίος είπε...

α) Δεν ειναι "ηγετες", ειναι εκπροσωποι του Ελληνικου λαου, κατι που το ξεχασε πολλα χρονια πριν. Αυτο προβλεπει η Δημοκρατια.
β) Οταν αποτοιχουν ολοι, κρυφτειται οσοι γνωριζεται τα παιχνιδια που παιζοντε εις βαρος μας κ θελετε καθαρη Δημοκρατια, κ οχι καποιο πουλημενο Χ ή Ψ κομμα, διοτι θα αμοληθει η Ανωτατη Φρουρα, (προβλεπομενα απο το Συνταγμα), πετσοκοβοντας στη κυριολεξια ολους τους υπευθυνους. Σιωπησαν πριν πολλα χρονια, δινοντας την ευκαιρια στην Ελλαδα για Δημοκρατια... απο τη στιγμοι που κομματικοποιηθηκε με γελοιους εκπροσωπους, αρχησαν κ οι καταπατησεις ορκων κ αρθρων του Συνταγματος... κτ που δεν θα αφησουν να περασει ετσι στο ντουκου, ποσο μαλλον αμα γινει το λαθος κ πουληθει η Ακροπολη.
γ) Μη ξεχνατε οτι μας χρωστανε οι Γερμανοι 600 δις ευρο τουλαχιστον σε αποζημιωσεις, κ η ιδια η χωρα, εχει πλουτο σε ορυκτα, μεταλαλευματα, πετρελαιο κ φυσικο αεριο που ξεπερνανε τα 10 τρεις σε αξια... με αλλα λογια... δεν εχουμε αναγκοι απο Δανεια. Εκπροσωπους με ΑΡΧΙΔΙΑ εχουμε αναγκη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ .ΜΠΙΣΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .ΜΗΝ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ....ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΘΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

1:57 +1