Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σε πολεμική ετοιμότητα η Τουρκία στα σύνορα με Συρία!



ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο τουρκικός στρατός άρχισε ήδη να στέλνει ισχυρές δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία καθώς έχουν διαπιστωθεί αντίστοιχες κινήσεις από τον στρατό της Συρίας. Ηδη ο αρχηγός της Β’Στρατιάς των τουρκικών Ενοπλων δυνάμεων Σερβέτ Γιορούκ έχει ....σπεύσει στην Αντιόχεια και ελέγχει τις μονάδες του στρατού. Άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα αλλά και μονάδες του πυροβολικού βρίσκονται σε θέσεις μάχης.



Ο λόγος που η Τουρκία παρουσιάζει αυτή τη στρατιωτική κινητικότητα είναι πως ο στρατός της Συρίας έχει πλησιάσει σε απόσταση 2 χιλιομέτρων τα τουρκικά σύνορα με άρματα μάχης.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρέσβη της Τουρκίας στη Δαμασκό.
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον καλεί τη Συρία να αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής.

onalert

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giasou re ertogan den masas me tipota ti poutin kai malakies

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!! ΜΑΚΑΡΙ!!

Ανώνυμος είπε...

καλά...κάτσε να αφησουν τη Συρία μόνη να κάνει παιχνίδι και θα δεις τι θα πάθει ο ερντογαν.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο να χτυπήσει η Τουρκία τη Συρία; Σε άρθρο που είχε αναρτηθεί παλιότερα στο μπλογκ έλεγε ότι η Τουρκία ήθελε να μπει στη Συρία για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της. Αν κάνει καμία η Τουρκία πάντως, πιθανόν να προκαλέσει τους Ρώσους που έχουν καλές σχέσεις με τους Σύριους.

Ανώνυμος είπε...

ολοταχως προς τριτο παγκοσμιο παμε..μετα απο μεγαλη κριση παντα ερχεται ο πολεμος..οι τραπεζες θα χρηματοδοτησουν τους πολεμους (με τ οαζημιωτο βεβαια) και μετα θα χρηματοδοτησουν και την οικοδομιση των κατεστραμενων κρατων(παλι με το αζημιωτο)..

ο λαος εξαθλιωμενος απο το πολεμο τις κακουχιες και τις απολειες συγγενων - οικογενειων θα εχει πεσει τοσο χαμηλα σε βιοτικο επιπεδο που μετα θα δουλευει για ενα κομματι ψωμι και θα λεει ευχαριστω..

αυτο γινεται παντα..οποιος ξερει ιστορια γνωριζει..

Ανώνυμος είπε...

@ 01:49
Αυτό είναι το ζητούμενο... Να βγεί ο Ρώσσος από το "καβούκι"...

Ανώνυμος είπε...

ο ρωσος καφρουπερπατριωτες ψαχνει στις λαικες,πεταμενα μαρουλια,και καμια ληγμενη κονσερβα,για να βγαλει τη βδομαδα του.μεχρι να βγει απ το καβουκι του θαχετε πεθανει μαζι και ο λιακοπουλος σας..

Ανώνυμος είπε...

9.58 δεν ξερεις τι λες. και ασε τον παπαρα το λιακοπουλο, αυτος κοιταει την τσεπη του. αλλα οι ρωσοι πλεον εκτος απο στρατιωτικη ειναι και οικονομικη υπερδυναμη, αλλαξαν οι καιροι...