Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ!


Το σχεδιο εχει αρχισει απο την εφαρμογη του πρωτου μνημονίου και συνεχίζεται τωρα με το δευτερο μνημονιο.Και θα συνεχιστει με το τριτο, τεταρτο και μεχρι να πεσουν οι μισοι ελληνες κατω απο την πεινα.Και βεβαια ο στοχος παντα ο ιδιος.Μισθωτοι, συνταξιουχοι τα χαμηλα λαικα στρωματα
.Η εφευρετικοτητα και το σχεδιο των Δημίων αριστα στημενα. Πινουν το.....
αιμα του κοσμακη σιγα σιγα .οπως το βαμπιρ που ναρκωνει το σημειο πριν τσιμπησει, σου πινει το αιμα χωρις να το παιρνεις χαμπαρι.Αλλα την επομενη εισαι πεθαμενος! Πρωτα εκοψαν οριζοντια τα επιδοματα των Δ,Υ.Μετα απο λιγους μηνες κοψιμο δωρων και επιδοματων αδειας αυτα επεκτεινονται σιγα σιγα και στους συνταξιουχους.Μετα ερχεται νεα μειωση στα επιδοματα των Δ.Υ.Τωρα αφηστε για λιγο τους Δ.Υ. και πιαστε τους υπολοιπους με το μεσοπροθεσμο, μειωση αφορολογητου στις 8000(δηλαδη επιπλεον φορος 400 ευρω σε αυτους που παιρνουν 12000 ευρω τοχρονο!!! Εκτακτη εισφορα στο συνολο του εισοδηματος 1% εως τις 20000 ευρω, φορολογηση επιτηδευματιων κτλ. Και μετα απο λιγο παμε παλι να συνεχισουμε με τους Δ.Υ. κοψιμο και αλλο των μισθων με το ενιαιο μισθολογιο, καταργηση δωρων στον ιδιωτικο τομεα για μισθωτους, συνταξιουχους κτλ. Το συμπερασμα ειναι ενα .Το αδηφαγο τερας της συγκεντρωσης πλουτου δεν χορταινει με τιποτα.Και με σχεδιο και οργανωση αποδομει τις ζωες μας το μελλον μας το μελλον των παιδιων μας.Η μονη λυση μαζικη αντιδραση λαικος ξεσηκωμος.Ηρθε η ωρα να παρουμε τη ζωη στα χερια μας.Καθε αδρανεια φερνει το σχεδιο της φυσικης μας εξοντωσης πιο κοντα παρα ποτε!!

αναγνωστης
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΦΩΝΑΖΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ" 1 ΔΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ....ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΔΡΑΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ...ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ....ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.