Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν άγριο γιουχάρισμα στον Παπανδρέου απόψε!


Ετοιμάζουν άγριο γιουχάρισμα στον Παπανδρέου απόψε!
Με διαθέσεις τρελού κραξίματος ξεκινάνε οι πολίτες απόψε για το Καλλιμάρμαρο, στην τελετή έναρξης τωνSpecial Olympics. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν καλέσματα που προτρέπουν τους Έλληνες να πάνε στο στάδιο για να γιουχάρουν τον πρωθυπουργό. Να δούμε τώρα τι είδους αντίμετρα ετοιμάζονται να πάρουν οι…
στρατηγοί του Μαξίμου. Δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με80.000 πολίτες! Μάλλον το αποψινό ραντεβού των Αγανακτισμένων δεν είναι για το Σύνταγμα και, όπως φαίνεται, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλον τον πλανήτη! Αυτά είναι…

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι!να δει ολος ο κοσμος οτι εχουμε χουντα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι να τον κράξετε λες και θα κάνετε κάτι, εκτός από εκτόνωση.
Καμμιά φάπα θα πέσει ή μόνο θα γκαρίζετε σαν τους βλαμμένους και θα παρακαλάτε να φύγει μόνο και μόνο για να πάρετε εύσημα από τους εγχώριους και ξένους νταβατζήδες ότι είσαστε ειρηνιστές;
Και με την ησυχία του αυτός θα κάνει την δουλειά του μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 6.28.
Εδώ και 35 μέρες, τους γιουχάρουμε, τους βρίζουμε, και τους μουντζώνουμε.
Εγινε κάτι?
Τα μέτρα δεν τα πέρασαν? Την αυτοψήφισή τους δεν την πέτυχαν?
Μήπως λοιπόν πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική?

Ανώνυμος είπε...

αυτοι θελου γαμηση και ξυλο .... και υστερα δημοσια δικη στο συνταγμα.....

Ανώνυμος είπε...

εχω πει πολλες φορες σε σχολια μου οτι ο μονος τροπος ειναι το γουδι για καποιους, και πολυ ξυλο και φυλακη για αλλους, αλλα φυσικα γινομαι επικινδυνος εθνικιστης και γραφικος.με γιουχα και μουτζες δεν καταλαβαινουν αυτοι οι προδοτες.γελανε και κανουν την δουλεια τους καλα διαλυοντας μια ολοκληρη χωρα και τις επομενες γενιες.θα το ψηφισουν κανονικα και το επομενο μνημονιο και ας πεφτουν μουτζες βροχη.ο ουγγρος πρωθυπουργος ηταν και ειναι πατριωτης που ειπε στο ΔΝΤ να παρει ταρχιδια του και φυσικα παει καλα η χωρα του.στην ελλαδα δυστυχως υπαρχει πολιτικη μαφια και αυτη ειναι η χειροτερη μορφη για ενα λαο ο οποιος κοιμαται και ξεχναει πολυ ευκολα.ο πουστομασονος και η παρεα του θα κανουν τρομακτικη ζημια.ενας τροπος υπαρχει μονο για να σταματησει και αυτος ειναι των ακρων με οτι αυτο συνεπαγεται.Κι ας ειμαι γραφικος ομως πιστος στα λογια του καραισκακη οσο ζω θα τους γαμαω κι αμα πεθανω θα μου κλασουν τον πουτσον. τα κωλοπουσταρια.

Ανώνυμος είπε...

Νά' στε ΕΚΕΙ! Να μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί! Ούτε καν να ακουστούν όταν πάνε να μιλήσουν: ένα μεγάλο διαρκές "ΟΥουουουουου..." και μόνον αυτό ΠΡΕΠΕΙ να ακούγεται. Και να ακούγεται ΔΥΝΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ! Να ακουστεί από τις Τηλεοράσεις παντού σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: για να ιδούνε ΟΛΟΙ παντού σ' όλον τον Κόσμο ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ούτε τα Μνημόνια, ούτε τα Λεφτά τους, και -ΚΥΡΙΩΣ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ αυτήν την Κυβέρνηση που με απόλυτα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ δίνει ψήφο ...εμπιστοσύνης στον ...ΕΑΥΤΟΝ της (και -τό' δατε στην Τηλεόραση;- έχει το θράσος να χειροκροτάει κι από πάνω για το μεγάλο της κατόρθωμα...!!!) για να θάψει την πατρίδα μας μαζί με όλους τους Έλληνες.

ΓΙΟΥΧΑΪΣΤΕ τους όσο πιό ΔΥΝΑΤΑ, όσο πιό ΑΓΡΙΑ μπορείτε!
Μην αφήσετε αυτήν την μεγάλη ευκαιρεία να σάς φύγει μέσα από τα χέρια σας: τι θα κάνουν; θα κόψουν τον ήχο από την εικόνα της Τηλεόρασης; Εσείς μην "μασάτε": Πηγαίνετα να ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ και να ΜΟΥΝΤΖΩΣΕΤΕ!

Κι αν ακόμα η Τηλεόραση κόψει τον ήχο, δεν θα μπορέσουν να κόψουν την εικόνα: ΣΥΝΕΧΩΣ να τους ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΤΕ!!!

Η αποδοκιμασία μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΓΕΝΙΚΗ και ΜΑΖΙΚΗ!

korobos είπε...

pedia ta pragmata einai apla exoun prosxediasei edw kai xronia oi eurpeoi ths neas taksis se sinergasia me tous prodotes politikous mas na gamisoun tin xora mas pernontas nisia petreleo orikto plouto kai alla .dimiourgisan ena xreos apo mizes tis siemens kai apo danika pou sou dinane epitides kai tora s leei :AN kanete ti malakia kai antistathite kai den plirosete o misthos tha paei 200 euro kai tha zite san afrikh ara psifiste jeffrey

Modestus είπε...

Τα νέα μέτρα τα είδαμε όλοι. Ποιος μας λέει ότι δεν θα βάλουν και νέα. Όσο καθόμαστε στο στυλ σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να πέσουν κεφάλια αλλιώς θα φτύσουμε αίμα.

Ανώνυμος είπε...

Το λαμογιο δεν πηγε ομως!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Σας δίνω τα δεδομένα βγάλτε απο μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!

Εκτός αυτού, ποιούς άλλους συμφέρει η μη-βια; Τους πολιτικούς μας πρώτα, πρώτα.

Επίλογος:

Δεν θέλω να το πιστέψω, όμως δυστηχώς ΠΙΣΤΕΥΩ το εξής... Θα έρθει η ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και θα υπερψηφιστεί... Και οι αγανακτισμένοι -με δόγμα τη μη-βία- θα συνεχίσουν και την επόμενη μέρα να φωνάζουν ειρηνικά συνθήματα στους τοίχους της Βουλής (συνήθως 18:00 οι βολευταράδες την έχουν κάνει για το σπίτι ή την πισίνα τους).

ΔΕΝ πιστέυω ότι χωρίς βια, ιδρώτα, αίμα μπορούμε να επιτύχουμε οτίδηποτε (απόδειξη αποτελει η ψήφιση του μνημονίου ως συνταγματικό και η ψήφος εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμενη κυβέρνηση). Τέλος λυπάμαι πολύ που 800.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Αττική ΜΟΝΟ δεν συμμετέχουν στην -έστω και υποκινούμενη κατα την άποψη μου- συγκέντρωση των Αγανακτισμένων.

Προσωπικά δεν θα ξαναπάω σε διαδήλωση των Αγανακτισμένων πλην της ημέρας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. Αν εκείνη την ημέρα υπερψηφιστεί και δεν γίνει κατάληψη της βουλής, όλοι οι φόβοι μου θα έχουν επιβεβαιωθεί. Δηλ. ότι οι Αγανακτισμένοι είναι μια ελεγχόμενη αντίδραση για να αποφύγουν οι 298 μια ανεξέλεγκτη αντίδραση.

Πιστέυω ότι θα μας κρατήσουν ζωντανούς με δάνεια συντήρησης (οι διεθνείς τοκογλυφοι) μέχρι να μας πάρουν τους φυσικούς μας πόρους και μόλις συμβεί αυτό (οπότε και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να έχουμε οποιαδήποτε βιομηχανία) θα μας κλείσουν την "κανουλα". Πιστέυω ότι δεν θα κουνηθεί κανένας μέχρι εκείνη την ημέρα και επίσης πιστέυω ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΚΝΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ!!! Λυπάμαι αν έθιξα ευαίσθητα αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο πράγμα το οποίο κάνετε -οι πιο πολλοί τουλάχιστο- είναι ότι περιμένετε λύση, σωτηρία, εκπροσώπηση από "κάπου" ή από "καποιους" ή απο "κάποιον"! Πως το εκφράζετε αυτό; Ως εξής:

Όταν περιμένετε σωτηρία απο "κάπου" την αναζητάτε στα κόμματα, στις οργανώσεις (Αγανακτισμένοι, Αμεση Δημοκρατία ή όπως αλλιώς θέλετε)...

Οταν περιμένετε σωτηρία απο "κάποιους" αναζητάτε ομάδες ανθρώπων τον Ολυμπιακό; Τον Παναθηναικό; ΌΤΙΔΗΠΟΤΕ ... ακόμα και "η ομάδα Ε" του Λιακόπουλου σας κάνει για δικαιολογία.

Όταν περιμένετε σωτηρία απο "κάποιον" το αναζητάτε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο. Ψάχνετε τους δρόμους, τις πλατείες με τα μάτια σας μήπως είναι εκεί ο "Ηρωας" σας! Αυτός που θα σας σώσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρείτε τον "Ηρωα" σας είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να πάρετε τη ζωη σας στα χέρια σας! Τι σας λείπει; Οι γνώσεις; Γιατί; Δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι οι ηγέτες μας είναι για σφαλιάρες και ότι οτιδήποτε πολιτικό σύστημα εκτός απο ένα στο οποίο μιλάνε και αποφασίζουν 10.000.000 άτομα είναι λάθος; Η δύναμη σας λείπει; Πολυ αμφιβάλω. Πιο δυνατούς απο εσάς δεν έχω δει ποτέ μου! Υπομένετε ένα σκασμό σκατά απο την εκάστοτε κυβέρνηση και ανταπεξέρχεστε! Η θέληση... Σας λείπει, και θα σας λείπει ΠΑΝΤΑ μέχρι να αποφασίσετε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!

Μόνο εσείς μπορείτε να μιλήσετε για τον εαυτό σας! Μονο εσεις μπορείτε να εκφράσετε αυτό που σας πονάει! Μονο εσείς μπορείτε να υπερασπιστείτε και να ενδιαφερθείτε για τα παιδιά σας! Εσείς... και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Ούτε κόμμα, ουτε οργάνωση, ούτε ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!

Αποφασίστε ότι κανένας αγανακτισμένος, κανένα κομματόσκυλο, κανένας "Ηρωας" απο το υπερπεραν δεν θα σας εκπροσωπήσει. Εσείς είστε που υποφέρετε. Εσείς είστε που μπορέιτε αν θέλετε να χάνετε πάντα αυτές τις μάχες - και να ρίχνετε το φταίξιμο ΑΛΛΟΥ! Όμως να που μας εφτασε αυτή η νοοτροπία... Δίναμε την ψήφο μας λευκή επιταγή και μας γαμάγανε για 4 χρόνια για να επαναλάβουν οι επόμενοι ότι είχαν κάνει οι προηγούμενοι με την γνωστή φράση "χάος παραλάβαμε"!

Μπορείτε αν θέλετε να συνεχίσετε να αποποιείστε των ευθυνών σας και να μεταθέτετε την ευθύνη αλλού. Αλλά μια μέρα θα σας ρωτήσουν τα παιδιά σας "γιατί" και εσείς θα πρέπει να απαντήσετε.

Σταματήστε να αισθάνεστε ανήμποροι. Ο χαμένος, ο αδιάφορος, ο ήρωας, ο νικητής... είναι όλοι μπροστά σας στον καθρέφτη! Το μόνο που ξεχωρίζει τον έναν απο τον άλλο, έιναι η απόφαση σας, να ενεργήσετε για τον εαυτό σας ή ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ να εκχωρήσετε δικαιώματα και ευθύνες σε άλλους για ακόμα μια φορά. Αποφασίστε αν θέλετε να λέτε στα παιδιά σας "προσπάθησα και τα κατάφερα -ή απέτυχα-" ή "δεν προσπάθησα καθόλου,... ποτέ".

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ταξίδι ξεκινάει με ενα απλό βήμα. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για το ταξίδι προς τον δρόμο της ελευθερίας-ανεξαρτησίας-δικαιοσύνης όταν σε πνίγει το δίκιο σου, και βλέπεις την ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ να καταστρέφεται και να υποδουλώνετε είναι να φωνάξεις. Οσο πιο δυνατά και οσο πιο πολύ μπορείς. Και αν σε αγνοήσουν, προχωράς στο επόμενο βήμα...
Σε αντίθεση με τον ωχαδερφισμό που προωθείς, που δεν προσφέρει τίποτα και απλά επιδεινώνει την κατάσταση. Και στην τελική τι σενάριο συνωμοσίας σκεύτικες ρε μεγάλε? Πιστευεις πως ο κοσμος βγαίνει και φωνάζει, για πάρει εύσημα απο τους νταβατζίδες? Οχι γιατι πεινάει? Οχι γιατι ξεπουλάνε την χώρα? Οχι γιατί τον φορολογούν ακατάπαυστα και κατα ρυπάς? Οχι γιατι δεν εχει δουλεια? Οχι γιατι πληρώνετε σαν λαθρομετανάστης με 500 ευρω? Τι αρρωστημένο μυαλό μπορεί να έχεις ρε τυπα? Ρε γιωργάκι εσυ εισαι ρε? Ρε παπανδρεα? Ρε Jeffry? Is it you?

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι "γιατί ο κόσμος φωνάζει και δεν τους γαμει τη ****"!!!

Απλά δεν το έπιασες 10:20!

Ανώνυμος είπε...

Το επιασα ρε, απλα πιστεύω οτι πριν τους γαμήσεις την ****!! Πρέπει να φωνάξεις πρώτα, με την σειρά δηλαδή. Τωρα ας πουμε είμαστε στην φάση που κουραστήκαμε να φωνάζουμε, επειδή το παίζουνε κουφοί, και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Ηδη εγω πχ οταν διαβάζω τις ειδήσεις εχω.. πως να το πω τωρα... ορεξεις.. σηκωμάρες... καταλαβαίνεις..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να περιμένουμε να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρώτα;... ή μήπως η κατάσταση δεν έχει χρονίσει;... ή μήπως να κάνουμε κι άλλο υπομονή; Θες να πάμε να τους παρακαλέσουμε να δούμε μήπως έχει αποτέλεσμα;

Είμαι εναντίων της θανατικής ποινής όσο οποιοσδήποτε άλλο. Δεν λύνει προβλήματα,... απλά τα βάζει στο χώμα. Αλλά τους αξίζουν τα ισόβια κάτεργα, οι δέσμευση περουσιων εντός και εκτός Ελλάδας, η διαγραφή τους απο τα δημοτολόγια και ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!!

Καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ επανάσταση δεν κερδίθηκε χωρίς να ανοίξουν μύτες (εκτός απο τη βιομηχανική)!

Ανώνυμος είπε...

Σε μιά "παραλυμένη" χώρα, οι ..."Αγώνες" τών ..."παραλυμένων" είναι ακριβώς ό,τι τής αξίζει...!
Όμως, είναι ντροπή και μεγάλο κρίμα για όλους τούς Έλληνες: ακόμη και για τούς "σπέσιαλ" τών ..."Αγώνων" αυτών. Και είναι ντροπή ειδικά σε μιά τέτοια χρονική στιγμή...
Να, αυτήν τήν στιγμή στό Στάδιο μιλάει μιά μικρή ...Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και μάς κάνει μαθήματα...
Να τούς χαίρεστε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ηλίθιοι Έλληνες, και να τούς πληρώνετε με περηφάνεια... ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκάτα στον τάφο της ΓΑΔ!

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που κόβουν μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης για τα βοηθήματα των ανάπηρων που πλήττονται ακόμη περισσότερο από τα μέτρα γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά διοργανώνουν και τέτοιους αγώνες τρομάρα τους.
Και έχεις και τη φάτσα του Παπούλια να ακούει τον εθνικό ύμνο μιας χώρας που σβήνει, ίσως εκείνη την ώρα να σκεφτόταν τα αποκτηθέντα του στη Λευκάδα που χτίζονται κάτι σπίτια, την ώρα που οι ανάπηροι ωρύονται για τις αδικίες που υφίστανται από το ανάλγητο κράτος. Σκέφτομαι και εκείνο τον βουλευτή του πασοκ που ενώ ξέρει (;) πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους ομοιοπαθείς του στηρίζει την κυβέρνηση που μας διαλύει και κλείνει και ειδικά σχολεία.
Ωστόσο δεν χάνω την ελπίδα μου σαν τον αναγνώστη/την αναγνώστρια πιο πάνω γιατί ο τόπος μας πάντοτε πορευόταν μέσα από τις εξαιρέσεις του (βγήκαν λίγοι μορφωμένοι καθηγητές και μας διαφώτισαν σχετικά με το μνημόνιιο και δίνουν πραγματικά μάχη, βλέπει κανείς τον πόνο τους για την πατρίδα).
Όσο για τους πολιτικούς μας αντιγράφω τα λόγια της Παναγιάς μας: "Κάθείλε δυνάστας από θρόνων και ύψωσε ταπεινούς, πεινώντας ενέπλησεν αγαθών και πλουτούντας εξαπέστειλε κενούς" (Λουκ1, 52-53)

Ανώνυμος είπε...

perimente erxete o paisios

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον 11:11 (χωρίς να θέλω να τον προσβάλω)...!

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει"

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει παιδιά; Τους γιουχάρατε αρκετά; Άλλαξε κάτι; Θέλετε να ξαναδοκιμάσετε ίσως επειδή δεν γιουχάρατε αρκετά δυνατά;

Σπουδαία εφέυρεση το γιοχάρισμα! Και απο ότι βλέπω τους γαργαλάει και τα αρχίδια! Ίσως αν συνεχίσουμε έτσι να πεθάνουν απο αναφυλαξία... ή γεροντάματα!

Ανώνυμος είπε...

Σχολή Μαγων Γ. Παπανδρέου

(το άρθρο βρίσκεται εδω: http://www.ethnosnews.com/feed/)

2008: Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 1200 ευρώ τους παίρνουμε τα 200 και τους μένουν 1000ευρώ). 2009: Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 1000 ευρώ τους παίρνουμε τα 200). 2010: Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 800 ευρώ τους παίρνουμε τα 200). 2011:Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 600 ευρώ τους παίρνουμε τα 200). 2012:Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 400 ευρώ τους παίρνουμε τα 200). 2013: Λεφτά υπάρχουν…(βάζουμε το χέρι στην τσέπη των μισθωτών και των συνταξιούχων και από τα 200 ευρώ τους παίρνουμε και τα 200). 2014:Λεφτά υπάρχουν; Όχι, διότι…: « δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση την έχει αποκλειστικά η προηγούμενη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι υπόλογη (Γ. Παπανδρέου)». Πτωχεύσαμε δηλαδή; Ναι. Διότι « δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση την έχει αποκλειστικά η προηγούμενη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι υπόλογη (Γ. Παπανδρέου)». Μάγος δεν είμαι αλλά θα γίνω… Αntiκοινοβουλευτικός