Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Έξω φρενών οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ! Σιγά μην σκίσετε κανά καλσόν παιδιά.


Διαβάζω ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι έξω φρενών (λες και είχαν σώας τα φρένας μέχρι σήμερα…..αλλά ας το αντιπαρέλθω).
«Βρήκα μια κατάσταση την οποία προσπαθώ να συμμαζέψω» φέρεται να είπε ο νέος Υπουργός Οικονομικών στο ΚΤΕ Οικονομικών, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον νύν Υπουργό Περιβάλλοντος! Σιγά Βαγγέλη γιατί άπαξ και σπάσεις κανά τακούνι είναι δύσκολο να βρεθεί επιδιορθωτής στα κιλά σου.
Για δε τους υπολοίπους…τι να πω;
Όλο αντιδρούν, σχίζουν
τα ιμάτια τους για το πόσο ενάντιοι είναι στο μνημόνιο, είναι έξω φρενών όπως διαβάζω, και την ώρα
της ψήφου κο κο κο κο.

Οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί δεν ήταν που φώναζαν, έκαναν κινήματα κλπ; Αυτοί λοιπόν είναι οι χειρότεροι. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Αυτοί κοροϊδεύουν εκμεταλλευόμενοι τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ και την ανοχή του λαού στις δήθεν εξάρσεις τους, άρα είναι χειρότεροι από τους άλλους, που τουλάχιστον έχουν πάρει θέση (κατάπτυστη) αλλά τουλάχιστον εμμένουν σε αυτή.

Επί παραδείγματι….ο Βενιζέλος δεν ήταν που έβγαινε στα κανάλια και έγραφε στις κυριακάτικες φώναζε περί αντισυνταγματικότητας και μόλις έγινε αντιπρόεδρος, ξαφνικά και όλως τυχαίως ο άρειος πάγος θυμήθηκε να γνωμοδοτήσει υπέρ του μνημονίου; Ο Βενιζέλος δεν έλεγε ότι το μνημόνιο 2 πρέπει να εγκριθεί από αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία; Κο Κο Κο κύριε αντιπρόεδρε. Loutraki One
πηγη

2 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ...
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΒΡΑΚΟΣΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΞΙΜΟ...
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η' ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Πασοκιέεεεεεεες...σαν να λέμε πούστικα κουνηματα,πλακωθηκαν στις τακουνιές μεταξυ τους,και μετα θα τα περάσουν ολα.