Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Νίκος Γκιόλιας - ΦωνάΖΩ


Ένας χρόνος από τότε που πέθανε ο Σωκράτης Γκίολας και το τροκτικο. Τα ερωτήματα πολλά, 2-3 που μου έρχονται στο μυαλό είναι: Αν υπήρχε το τροκτικό σήμερα θα γνώριζε όλη η Ελλάδα για την Δανειακή σύμβαση; Για τα cds του Aντρίκου; Δεν θα είχε πέσει το Πασόκ;
Η δυναμική του ήταν τέτοια που ότι ήθελε ο Σωκράτης να μάθει όλη η Ελλάδα, θα το μάθαινε. Έκτοτε, βγήκαν πολλές απομιμήσεις..

11 μήνες και ακόμα δεν έχει κατατεθεί η βαλλιστική έρευνα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΑΚΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς................ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΦΙΛΙΩ =+

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!! ΟΥΣΤ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Pazouzou είπε...

Καλα ειστε και οι δυο για κλαματα.Με μαλακες σαν και εσας φτασαμε εδω που φτασαμεΚαι ξερεται γιατι?Γιατι ξηφιζεται κι ολας..
Αντε να χαθειτε μαλακες πο κατω απο ενα αρθρο ενος αδελφου που ψαχνει για τον αδικο χαμο του αδελφου του γραφεται μαλακιες και ηλιθιοτητες..
Παρτε τον θεο σας και αντε γαμηθειτε!!