Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Νεκρός βρέθηκε ο δημοσιογράφος που «ήξερε πολλά» για τη News of the World


Νεκρός βρέθηκε ο δημοσιογράφος που «ήξερε πολλά» για τη News of the WorldΈνας από αυτούς που κατήγγειλαν το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στον όμιλο Μέρντοχ, ο πρώην δημοσιογράφος της εφημερίδας News of the World, Σον Χορ, βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του.


Ο κ.Χορ είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις που έδωσε πέρυσι στην εφημερίδα New York Times και το BBC, ότι ο πρώην αρχισυντάκτης της ταμπλόιντ, Αντι Κούλσον,ο οποίος αργότερα έγινε διευθυντής επικοινωνιών του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, γνώριζε την πρακτική των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του.

Η αστυνομία του Χερτφορσάιρ αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι ο Σον Χορ βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Γουότφορντ στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου.

"Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Σον Χορ υπέφερε επί μακρόν από αλκοολισμό και τοξικομανία.

Ο Χορ υποστήριξε ότι ο Αντι Κούλσον γνώριζε ότι οι δημοσιογράφοι της News of the World υπέκλεπταν ιδιωτικές επικοινωνίες. Η καταγγελία του μεταβιβάστηκε στην Scotland Yard που όμως δήλωσε από την πλευρά της ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε προσκομίσει αποδείξεις των κατηγοριών του.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει πολύ μυαλό γιατί πέθανε ο άνθρωπος; Τρομοκράτες, εγκληματίες και δολοφόνοι βρίσκονται σε υψηλές θέσεις και κυβερνούν τον κόσμο. Αν κάποιος τολμήσει και ξεστομίσει κάτι από τις απατεωνιές τους, την άλλη μέρα είναι νεκρός.

"Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται", προστίθεται στην ανακοίνωση. : Πόσο γελοία ακούγεται αυτή η τοποθέτηση!

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Καλά, μιλάμε πραγματικά είναι τόσο τραγικά γελίοι αυτοί οι Βρετανοί όταν συμβάινουν τέτοιου είδος θάνατοι. "Ο θάνατός του θεωρείται αυτή τη στιγμή χωρίς εξήγηση, αλλά δεν φαίνεται ύποπτος. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται" ΕΕΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ!!! Τόσο ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ μυαλό δεν 'εχουν μερικοί εκεί πέρα και δεν βλέπουν ότι δολοφονήσαν τον άνθρωπο; Και αυτές οι δικαιολογίες μωρέ αδερφέ....τοξικομανής και αλκοολικός...παρόλα αυτά δούλευε για τον Κάμερον, μια δουλεία η οποία για να μπείς εκεί μέσα περνάς χίλια μύρια και αν βρεθεί κάτι, δουλειά ΥΟΚ! Οπότε dear British. Cut the bullshit please, and don't underestimate our intelligence using excuses to cover and obvious murder!