Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του μνημονίου.


Επειδή, από χθες γίνονται πολλά σχόλια από φίλους αναγνώστες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τηλέφωνα για αυτά που γράψαμε σχετικά με την απόφαση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να εισέλθει στο χώρο των μνημονιακών δυνάμεων (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ...
ΔΗΣΥ και ΝΔ πλέον), θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Η Νέα Δημοκρατία, από την αρχή ήταν προδιαγεγραμμένο, ότι.... δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Είναι ένα καθαρά συστημικό κόμμα που πιστεύει βαθιά στο ισχύον παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα και στηρίζει το υπάρχον πολιτικοικονομικό καθεστώς. Θα πρέπει να την κατανοήσετε. Οι πολιτικοί ελιγμοί και οι λεπτές διαφοροποιήσεις γίνονταν μέχρι εκεί που επέτρεπε το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα, χωρίς να κινδυνεύσει το ίδιο. Τώρα όμως που οι κ.κ. Μέρκελ και Σαρκοζί έθεσαν στην ουσία θέμα διατήρησης ή διάλυσης του πολιτικοοικονομικού καθεστώτος στην Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία ήταν υποχρεωμένη να στηρίξει το ίδιο αυτό υπεύθυνο καθεστώς, που μας οδήγησε στην σημερινή κρίση. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Δεν φταίει ο Σαμαράς. Αυτό το κόμμα διοικεί. Άλλωστε, ενώ ο ίδιος συσκεπτόταν στα γραφεία της Συγγρού, την ίδια στιγμή βουλευτές του στη Βουλή συνέτασσαν κοινή επιστολή με συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να σώσουν το πολιτικό σύστημα. Καλώς ήρθατε λοιπόν φίλοι Νεοδημοκράτες στον κόσμο του μνημονίου. Εκείνο που έχετε να κάνετε, από εδώ και πέρα, είναι να προσπαθήσετε να επιτύχετε, όσο το δυνατόν καλύτερους όρους με την τρόϊκα, για την προστασία της δημόσιας περιουσίας (λίγο δύσκολο) και για τον περιορισμό της οικονομικής εξαθλίωσης του λαού (ακόμα πιο δύσκολο). Σε ότι αφορά το δικό μας blog, θα συνεχίσουμε να είμαστε αντικαθεστωτικοί, γιατί πιστεύουμε ότι η οικονομία θα πρέπει να ανοίξει στο λαό και όχι να κρατούν τις στρόφιγγες του χρήματος μερικοί ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε, μαζί με λίγα ακόμα ελεύθερα blogs τον αγώνα για να φτιάξουμε ένα προοδευτικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, που δεν θα φοβάται το λαό. Δεν θα φοβάται τα δημοψηφίσματα. Από αυτό ακριβώς πάσχει η χώρα μας. Δηλαδή από έλλειψη δημοκρατίας. Όσοι θέλετε μπορείτε να μας ακολουθήσετε σ’ αυτό το περιπετειώδες ταξίδι.. Όσοι όμως πιστεύετε ότι σας χαλάει τη νέα μνημονιακή αισθητική σας και πάλι φίλοι.
Πηγη 

11 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

απογητευσε πολυ κοσμο απλα!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή συμβιβασμό και σκύψιμο κεφαλιού προτείνεις στους Έλληνες....;;;ε όχι ρε φίλε, δε θα το βάλουμε έτσι εύκολα κάτω....δεν θα υποδουλωθούμε σε ανθρώπους που έχουν πουλήσει την ψυχή τους....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.
ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ,ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
ΟΙ ΑΓΧΟΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχ μας βγήκε μνημονιακό και το "ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ." Εεεεεε ρε φασίστεεεεεεεες....!!!

ΝΙΚΟΣ ΜΟΛΛΑΣ είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
Ο Νονός στην ομώνυμη ταινία είχε πεί ότι θα έκανε μιά πρόταση που δεν θα μπορούσαν οι ανταγωνιστές του να απορρίψουν. Μόλις άκουσαν για δημοψήφισμα πανικοβλήθησαν οι πάντες. Χρηματιστήρια και πολιτικοί ντήλερς τύπου Σαρκοζύ. Ντόπιοι νταβάδες, εργολάβοι, παπαγάλοι, και ο μπερντές του Συντάγματος. Λύσαξαν στο εξωτερικό. Η Υαινα έδωσε οδηγίες για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ούτως ώστε να κατοχυρώσει με την έγκριση του Ελληνικού λαού την κυριότητα του 4ου Ράιχ στό Ελληνικό Λάντερ. Τόσο κόπο έκανε η ΖΙΜΕΝΣ και ο Χριστοφοράκος. Δεν δικαιολογείται να αποτύχουν οι επίγονοι των δοσιλόγων όπως οι πατεράδες τους πρίν 70 χρόνια. Το λέει και η Ελληνική ιστορία αυτό για την επάνοδο των Ηρακλειδών. Αυτή την ιστορία την έχουν μελετήσει καλά οι σφαγείς των Καλαβρύτων, της Βιάννου, του Διστόμου, του Κομένου, του ..., του.... Στο εσωτερικό ξεμπροστιάστηκαν όλοι οι πολιτικοί της μεταπολιτευτικής συμφοράς. Αυτοί που ήλθαν μέσα στίς βαλίτσες του Τουρκικού στρατού στην Κύπρο.
Ο γιος της άνοιξης, διάδοχος του κουρασμένου, που ως τώρα το έπαιζε σιωπηλός και διαφωνούσε επί της διαδικασίας πετάχτηκε σαν να τον τσίμπησε αλογόμυγα και έτρεξε να στοιχηθεί στο μνημόνιο παράδοσης της Ελλάδος στον Χάρο. Το Σταλινικό δεκανίκι του συστήματος μετά την άξια περιφρούρηση της βουλής μαζί με τα ΜΑΤ έβγαλε μεγάλη ξύλινη κραυγή κατά της πλουτοκρατίας με την οποία συναγελλάζεται επί καθημερινής βάσης. Ο κολοτούμπας του υπογείου της δεξιάς πολυκατοικίας σπρώχνει τους 2 αναπήρους της Βοστώνης μπροβάροντας ταυτόχρονα το κουστούμι με την βελάδα μήπως και του κάτσει. Σαλεύουν τα πολιτικά πτώματα της κόρης του βρυκόλακα και του συντρόφου κολαούζου των σεσηπότων καναλιών Φώτη. Ο μόνος που δεν φοβήθηκε τον κεραυνό του δημοψηφίσματος που πέταξε ο τρομοκράτης γέροντας με το κολάν ήταν ο πρόεδρος των κουκουλοφόρων του γνωστού Δεκέμβρη της φωτιάς και όχι μόνο.
Τον πεινασμένο σακάτη ζητιάνο δεν τον ρώτησε κανείς και ούτε πρόκειται. Ολοι αυτοί έχουν καθήσει στην πλάτη του και τον πάνε γιά τελείωμα. Εξάλειψη. Φαίνεται σαν να τον φοβούνται. Ισως είναι το Χάος που φέρει μέσα του το οποίο τον μεταμορφώνει ώρες - ώρες κατά μαγικό τρόπο σε ανεμοστρόβιλο που καταλύει την τάξη κάθε εξουσίας. Είναι και αυτή η καταραμένη αλλα πλουσία γωνιά που κατοικοεδρεύει.
Δεν θα τον αφήσουν να διαλέξει. Ακόμη θυμούνται πόσα λευτά είχαν ρίξει σε άπατες τσέπες για να περάση το σχέδιο Αυνάν και αφρίζουν απο οργή. Οχι λοιπόν. Το δίλημμα που σκεύτηκαν ίσως να μην τον ξεγελούσε. Ευρώ η Δραχμή. Θα είχε να διαλέξει είτε μόνιμη φτώχεια, δυστυχία, και πείνα, με τους Ουνογερμανούς να κατέχουν την χώρα του εκμεταλευόμενοι αυτόν ως δούλο και να έχουν κατασχέσει την δημόσια και ιδιωτική του περιουσία, είτε γυρίζοντας στην Δραχμή να περάση μιά προσωρινή περίοδο φτώχειας, δυστυχίας, πείνας, ώσπου να δουλέψει ο Ελληνας την γή του και να ζήσει με αξιοπρέπεια σάν Ελεύθερος άνθρωπος, κύριος της περιουσίας του και της κληρονομιάς του. Κύριος της γής από την οποία φύτρωσε προ παντων των αιώνων. Πάντοτε δύο είναι οι δρόμοι, όπως τότε που ο παπούς ο Ηρακλής είχε φθάσει στο καθοριστικό σταυροδρόμι της ζωής του. Είτε στο κάρο γιά κρέμασμα, είτε στο άλογο με το σπαθί στο χέρι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤ-ΝΤΠ....

ΜΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ?????
Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...?
ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΠΡΕΠΕΙΑ ??????

ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔουλα ?????

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ....

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

300 είναι οι κρεμάλες από την αρχή που στηθήκανε Αυτοί που τις στήσανε δεν παραπλανήθηκαν

free mind είπε...

Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες?
Οι μάσκες έπεσαν.Για τους τελευταίους των Μοϊκανών που ευελπιστούσαν σε κάτι διαφορετικό από τον συμφοιτητή αυτού που σέρνει στο άρμα του αιμόφυρτη την δύστυχη πατρίδα μας,θα πω απλά ότι αυτοεξαπατούνταν.
Τόσα σκάνδαλα μεσούσης της θητείας μιας κυβέρνησης,δεν ξανάγιναν.
Τόσες αφορμές για να ρίξει αυτό το μίασμα που ασέλγησε διεστραμμένα πάνω στο σώμα της πατρίδας,δεν ξαναδόθηκαν.
Δεν κατήγγειλε τίποτα.Δεν άφησε να τιμωρηθεί κανένας.Δεν έριξε καν στο τραπέζι μια πρόταση μομφής για την τιμή των όπλων.
Ωσπου πιάστηκε στην παγίδα μη δυνάμενος να αποφύγει την έκθεση των πραγματικών προθέσεων και στόχων του.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ,ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΣΟ ΔΙΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΤΖΟΤΡΙΧΙΚΑ ΑΝΕΠΑΓΓΛΤΑ ΤΕΜΠΕΛΑΡΙΑ,ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΦΡΙΚΙΑ- ΑΠΑΙΣΙΑ ΘΥΛΗΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΨΟΦΟΕΙΔΗ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί είμαστε εδώ που είμαστε. Δεν ξέρουν να διαβάζουν οι Έλληνες. Άλλα διαβάζουν άλλα καταλαβαίνουν!!! Τρανή απόδειξη ότι έχουν γαμήσει την παιδεία εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Στα όπλα σύντροφοι!! Πιάστε τα βουνά!