Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση εξαπτέρυγων!!!


Το συμπέρασμα από την μέχρι στιγμής συζήτηση στην Βουλή είναι πως ο Παπανδρέου θα βρει συνομιλητές μόνο τους Γ. Καρατζαφέρη, Ντ. Μπακογιάννη και Φώτη Κουβέλη και όπως πληροφορούμαστε θα συμπράξουν σε Επώνυμη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης...
μοιράζοντας τα υπουργεία και ικανοποιώντας τη φιλοδοξία του Καρατζαφέρη να τον κάνει έστω… αντιΠρωθυπουργό!
antinews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια η κορη του δρακουλα μπιλντερμπεριανη ειναι..τωρα πηρατε χαμπαρι οτι θα χωθει στην κυβερνηση! Προθυπουργο θα την κανουν! Περιμενα καιρο να δω πως θα μπει στην κυβερνηση γιατι ηξερα οτι με το κομμα της απο εκλογες δεν παιζει..αλλα να που βρεθηκε το κολπο! Θα ερθει η ωρα ολων σας ομως ρε κουφαλες..οι Ελληνες εκτος Ελλας θα σας τη φερουν νατο θυμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να αναφέρεις οτι πρωθυπουργος θα παραμείνει ο ΓΑΠ. Ακόμη ο μπενυ φοβουμαι ότι θα μπει στην ναφθαλίνη γιατι πολυ τον ενόχλησε τον Γιώργο. Η ντολμαδοκώλα έχει κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς με την siemens αρα ειναι οτι πρέπει για υπουργός εξωτερικών. Ο καρατζαφιρερ πρέπει να παρει και αυτός το υπουργείο οικονομικων για να κοιμώμαστε ησυχοι. Τον κουβελη τον βλεπω μαιντανο.
Ειμαστε μια ωραία παρέα.

Υ.Γ την πρωθυπουργία δεν την αφήνει ο ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη μεχρι τωρα δεν ειχαμε συνκυβερνηση; μια χαρα τα πηγαν ο Τζεφρι με τον Νικ, τον Αντριου, την Μαργκαρετ και τα αλλα παιδια. τελικα δεν καταλαβα τι ζητατε απο το τρελο αγορι να σας κανει δωρο του μπαμπα του το μαγαζι; αυτα δεν γινονται ουτε στην μινεσοτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι κύριοι εκεί στο antinews.gr και αρκετοί άλλοι μήπως ξεχνούν ότι και αν ακόμη παραιτείτο ο προδότης δοσίλογος το GAP όπως ζητούσε ο Σαμαράς, το έργο της όποιας κυβέρνησης θα προέκυπτε με τις ευλογίες του (ψήφιση της δανειακής σύμβασης) θα ήταν ίδιο με αυτό αυτής που θα προκύψει τώρα.

Όλα τα άλλα είναι «Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».