Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στάρι, γάλα και...Prada!



Έναν άλλο τόνο στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση προσέδωσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Βελόπουλος...


Κατά την ομιλία του ζήτησε την επιστροφής της χώρας στην παραγωγική διαδικασία γιατί «σε λίγο», όπως προειδοποίησε, «δεν θα έχουμε σιτάρι να κάνουμε ψωμί και τα παιδιά μας δεν θα έχουν να πιουν ένα ποτήρι γάλα».

«Όλες οι χώρες», είπε, «είναι χρεωμένες. Τα νούμερα φτιάχνονται. Μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουμε παραγωγή».

Κάλεσε μάλιστα τον λαό να στραφεί στα ελληνικά προϊόντα.

«Ούτε Louis Vuitton, oύτε Armani, ούτε Prada».
Η ομιλία του φαίνεται πάντως πως «θορύβησε» τους κυρίους Λοβέρδο και Σηφουνάκη που βρίσκονταν στα υπουργικά έδρανα, αφού άρχισαν να τσεκάρουν τις γραβάτες τους με την… βοήθεια τόσο του Κ. Βελόπουλου όσο και του Α. Γεωργιάδη.

briefingnews.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΟ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙQ ΤΥΠΟΥ 1:12 ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.....
ΚΡΙΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

1.12 ..
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΦΤΕΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπετοβλακα 1.12 σηκω φυγε απ'τη χωρα μας προδοτη

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βελοπουλε. Πολυ καλα τα ειπε. Στην ομιλια του πεταξε και σποντα για το Σορρος και το ρολο του στο δημοψηφισμα, και για την αναγκη να βγαλουμε τον ορυκτο πλουτο. Αυτος 1.12 ειναι προδοτης; Αλλο που οι αλλοι 15 του κομματος του, ουτε που τολμανε να τα πουν αυτα...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΒΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

O Bελόπουλος μας λέει να βγάλουμε να πετρέλαια για να ξεχρεώσουμε.. τι λες ρε μεγάλε;;; πας καλά θα δώσω εγώ στους τοκογλύφους τα πλούτη μου για να ξεχρεώσω κάτι που δεν χρωστάω;;; Για πάρτη μου θα τα κρατήσω

Ανώνυμος είπε...

Οι μονοι πουχουν αρτσιδια και τους τα χωνουν στη βουλη ειναι ο βελοπουλος και ο καμμενος,ολοι οι αλλοι ειναι για τον λουτσο καβαλα,καντε κομμα καμμενε βελοπουλε και παρτε και τον καζακη μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Ο βελοπουλος ηταν απογοητευτικος, τραγικα εκτος θεματος και δειλος. Το λαος και ο Καρα Τζαφερ εχουν γινει βαρυδια οχι μονο για τη χωρα αλλα και για οσους καλων προθεσεων πολιτικους υπαρχουν ακομα στο κομμα αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ,ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΝΙΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΟ...ΘΙΜΙΘΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ..ΣΙΜΕΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ...