Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ


"Καλτσοδέτες" ,"κηπουροί" και "αντάρτες", έδωσαν την χαριστική βολή στην ετοιμοθάνατη Ελληνική δημοκρατία. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας όπου η χώρα μας παραδίδεται άνευ όρων στον κατακτητή πρίν ακόμα εισβάλλει. Ο Παπανδρέου , ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, ο Κουβέλης,η Μπακογιάννη και όλοι όσοι με ή...
χωρίς ψήφο δέχτηκαν να γίνει η Ελλάδα απο ανεξάρτητο κράτος μια θλιβερή ανοχύρωτη επαρχία και σε λίγες ημέρες προτεκτοράτο υπο τη διοίκηση ξένου αρμοστή, είναι στην συνείδηση του ελληνικού λαού ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Οι δειλοί γραικύλοι του κίβδηλου κοινοβουλευτισμού, έσωσαν το τομάρι τους και αποφάσισαν να ρίξουν στον καιάδα του ΔΝΤ, της Τρόϊκας και του Δ΄Ράϊχ, έναν ολόκληρο λαό,παραδίδοντας την χώρα τους στα χέρια του καπιταλιστικού ιερατείου της "δημιουργικής καταστροφής". Ας αφήσουν τα παραμύθια για την εξασφάλιση της δόσης και την αναγκαία κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης. Χθές όλοι οι "οίκοι αξιολόγησης" δήλωσαν πως στις αρχές του 2012 με το πρώτο εθελοντικό ή αναγκαστικό κούρεμα ελληνικού ομολόγου η Ελλάδα θα χαρακτηριστεί με το γράμμα "D" δηλαδή Default ή ελληνιστί ΠΤΩΧΕΥΣΗ. Με απλά λόγια όλα όσα είπαν χθές οι κροκόδειλοι του κυβερνητικού και παρακυβερνητικού κοινοβουλευτικού μορφώματος περί αναγκαίας ευρωπαϊκής πορείας διάσωσης είναι ασύστολα ψεύδη. Αυτό που έχουν ετοιμάσει οι "εταίροι" μας είναι μόνο η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! Τώρα πλέον δεν έχουμε απλώς το δικαίωμα αλλά το καθήκον, το χρέος να υπακούσουμε στο ακροτελεύτιο άρθρο του μέχρι στιγμής ισχύοντος Συντάγματος της Ανεξάρτητης Ελλάδας :


''H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται
στον πατριωτισμό των Eλλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται
να αντιστέκονται με κάθε μέσο
εναντίον οποιουδήποτε
επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.''
Πηγη

2 σχόλια:

free mind είπε...

Εκείνο που καθίσταται σαφές είναι ότι όλα τα κόμματα που δυναστεύουν σήμερα το λαό είναι ανίκανα να προσφέρουν λύση και κυρίως όραμα.
Ο λαός ξύπνησε.Εχει ανάγκη κάποιον να του ανοίξει τον δρόμο για να επιβάλλει την δική του θέληση.
Τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας.
Εκκληση στα ΜΜΕ εάν έστω και ένας καναλάρχης αισθάνεται ότι έφαγε αρκετά και ότι φτάνει πιά,έαν έστω και ένας αγαπάει την πατρίδα,να αφήσει να ακουστούν φωνές που προτείνουν λύσεις.Που δεν εκβιάζουν.Που δεν μιλάνε την γλώσσα των πολιτικών αλλά της αλήθειας.
Να παρουσιάσουν όλα τα δημιουργηθέντα κινήματα και τις προτάσεις τους.
Γιατί όσο αυτά μένουν αποκλεισμένα από κοινούς διαύλους επικοινωνίας,μένει και ο λαός αποκλεισμένος από την ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

6.30
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!