Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!


Συνεχίζει να εξαπατά τους πάντες! Είναι απίστευτοι, τον χειροκροτούν παρότι τους είπε ότι θα γίνουν εκλογές “αφού λύσει όλα τα προβλήματα η νέα κυβέρνηση”!

Χθες έλεγε ότι θα γίνουν εκλογές το συντομότερο!
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση πως ότι αρνητικό κοσμητικό επίθετο και αν τους προσάψεις,πάλι θα ωχριά στην σατανική ύπαρξη του.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο του δε τελείωσε..Δε το έχετε καταλάβει ακόμα??

A.V

Ανώνυμος είπε...

....ΟΥΤΕ ΟΙ 153 ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, ΕΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος λέει ο λαός μας. Η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε βιάζεται συνεχώς και κατ' εξακολούθηση, και αυτός που θα έπρεπε να είναι ο προστάτης της, ο πρόεδρος της δημοκρατίας, κάθεται απλά και παίρνει μάτι. Διότι πως αλλιώς μπορεί να πει κανείς αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες; Η χώρα ξεφτιλίστηκε παγκοσμίως από τον επικίνδυνο πρωθυπουργό μας, ο οποίος για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στο εξωτερικό ξήλωσε την ηγεσία των Ε.Δ., και στο εσωτερικό δεν ιδρώνει το αφτί κανενός. Και όλα αυτά γιατί; Πολύ απλά, για να βγάλει μερικά εκατομμύρια τζογάροντας σε χρηματιστήρια και CDS, και για να κερδίσει χρόνο να συνεχίσει το έργο της ανομίας. Και η αξιωματική αντιπολίτευση, αντί να παραιτηθεί τώρα σύσσωμη, το παίζει θιγμένη. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος λέει ο λαός μας, και πιστεύω ότι θα την νιώσουν την έκφραση στο πετσί τους σύντομα.