Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Tέλειωσε η συνάντηση-φιάσκο - Π.Κουτρουμάνης: "Γιατί να φύγει από πρωθυπουργός ο Παπανδρέου;"


Oλοκληρώθηκε η συνάντηση-φιάσκο μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς κανένα νεότερο στοιχείο εκτός από τις αοριστολογίες Παπανδρέου (αλλά αυτό δεν είναι νεότερο) ότι "Θα συμβάλλει καθοριστικά στις εξελίξεις για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας"! Τίποτα άλλο! Τέτοιος εξευτελισμός και δούλεμα δεν έχει ξαναϋπάρξει. Μάλιστα ήδη οι...
παπανδρεϊκοί μιλάνε για "επ 'αόριστον" παραμονή στην πρωθυπουργία του Γ.Παπανδρέου! "Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ηγεσίας αν δεν συμφωνήσουν τα υπόλοιπα κόμματα, σε συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας", δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο υπουργός επισήμανε ότι θα είχε σημασία μία κυβέρνηση και με τη συμμετοχή μικρότερων κομμάτων. Πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που αποτύχουν οι προσπάθειες πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, όμως μετά από έξι μήνες, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επικύρωσης της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

free mind είπε...

Αυτή η χθεσινή παρέλαση των κουστουμάτων διεστραμμένων εραστών της εξουσίας,ζόμπι χωρίς ψυχή,μεταλλαγμένοι χωρίς ίχνος ανθρώπινης υπόστασης,επιβεβαίωσε την επιτακτική ανάγκη αποκαθήλωσης τους,εαν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος αλλά και ως ανθρώπινα όντα.
Εαν είδατε κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο όπως στο "ξυπνήστε ρε" έλυναν σταυρόλεξα την ώρα της συζήτησης, που η αγωνιώδης απορία μας ήταν εάν θα βρεθεί έστω και ένας πατριώτης με ψυχή να τους στείλει στο διάβολο.
Τα καινούργια κινήματα πρέπει με κάθε τρόπο να βγούν στο προσκήνιο,γιατί προς το παρόν η πλειονότης των πολιτών αγνοεί ακόμη και την ύπαρξη τους.