Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τρεις ημέρες θα κάνει να τυπωθεί η δραχμή!


Τρεις ημέρες θα κάνει να τυπωθεί η δραχμή!
«Η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα πρέπει να προετοιμαστεί με μυστικότητα», λέει ο καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, Μάνφρεντ Νόιμαν.

Σε συνέντευξή του προς την Wirtschaftswoche – που αναδημοσιεύει εν μέρει η Ντόυτσε Βέλλε – ο κ. Νόιμαν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τη «νομισματική μεταρρύθμιση» κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, καθώς η σχετική διαδικασία δεν είναι εύκολη.


Προκειμένου να αποφευχθεί ένα Bank-Run υπό του καθεστώς του πανικού, η χώρα θα πρέπει για κάποιες μέρες να απομονωθεί, λέει ο Γερμανός καθηγητής. Ο κ. Νόιμαν εξηγεί ότι θα πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να απαγορευθούν για κάποιο διάστημα τα εμβάσματα χρημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή χρημάτων στο εξωτερικό. Θα πρέπει επίσης να ανασταλούν οι διεθνείς αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές. «Η εκτύπωση νέου χρήματος θα απαιτήσει περίπου τρεις ημέρες», προσθέτει ο οικονομολόγος…
πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΠΑΡΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΠΑΡΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΥΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ. ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ "ΑΡΧΩΝ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΙΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ (ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΛΥΒΟΛΟ...ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

μετα τις αντιδρασεις του κοσμου στην παρελαση εχουν χεστει ολοι πανω τους προσπαθουν φοβεριζοντας τον κοσμο να περασουν αυτα που συμφωνησαν.οι ευρωπαιοι αυτα που λενε ειναι παραμυθια κανενας δεν εχει τα κοτσια να μας βγαλει απο το ευρω οχι οτι δεν μπορουν αλλα δεν τους συμφερει

Ανώνυμος είπε...

Αν μας βγάλουν από το ευρώ.... θα τους τρέχουμε στα δικαστήρια... και εκεί θα μας που οι "φίλοι μας" ευρωπαίοι και για τους επαχθείς όρους και για όλα.... να μάθουν και οι άλλοι λαοί τι γίνετε που έχουν σειρά... αμ πως!

Comedia Finita είπε...

Αμήν και πότε να επιστρέψουμε στη δραχμή. Αλλά δεν μας αφήνουν... Κορόιδα είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>
basilias ioannhs facebook
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΣΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6-11-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

fnous είπε...

Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν.

Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει.
Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν.

Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα;

Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία.

Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.

Εβραίοι κάνουν "πόλεμο" εναντίον όλου του κυκλώματος, που στριμώχνει τα κράτη και τα φέρνει σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν' αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπική λεηλασία εις βάρος τους, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα και οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ενός κυκλώματος, το οποίο διαδίδει άσχημες "φήμες" για τα κράτη μέσω των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών ΜΜΕ και στη συνέχεια αυτές τις "φήμες" τις διαχειρίζεται σαν "αλήθειες", για να "σπεκουλάρει" την κατάσταση.

Να τη "σπεκουλάρει" μέσω των "διεθνών" εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης κρατών και εταιρειών, οι οποίες ανήκουν επίσης σε Εβραίους.
Εταιρειών, όπως η Moody’s, η Fitch Rating ή η Standard & Poor’s. Εταιρειών, που δίνουν το "σύνθημα", για να ξεκινήσει η κερδοσκοπική λεηλασία.

Σ' αυτήν τη λεηλασία πρωταγωνιστούν οι κερδοσκόποι. Εβραίοι —στη συντριπτική τους πλειοψηφία— κερδοσκόποι.

Κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, οι οποίοι ποντάρουν σε "πτωχεύσεις" κρατών, όπως η εβραϊκή Goldman Sachs και κερδοσκόποι ως φυσικά πρόσωπα, όπως είναι οι Εβραίοι Μπάφετ, Σόρος κλπ..
Εναντίον αυτών των κερδοσκόπων κινούνται οι πιο πάνω επίσης Εβραίοι "ήρωες" της δικαιοσύνης και όψιμοι "προστάτες" της Ελλάδας.

Εβραίοι δηλαδή εναντίον Εβραίων.

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

----------------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

fnous είπε...

. Γιατί να κάνουν οι Εβραίοι έναν τέτοιο πολυδάπανο πόλεμο εναντίον της κερδοσκοπίας, ο οποίος εκθέτει τους κερδοσκόπους ομοεθνείς τους στη δημόσια θέα, όταν μπορούν να συνεννοηθούν φτηνά και μυστικά μεταξύ τους;

Γιατί να δημιουργήσουν πολυδάπανους ελεγκτικούς μηχανισμούς —όπως είναι το ευρωπαϊκό ταμείο αλληλεγγύης—, όταν μπορούν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα με ένα απλό τηλεφώνημα σε έναν ξάδερφο ή έναν θείο;

Βλέπουμε δηλαδή παράξενα πράγματα να συμβαίνουν. Τόσο παράξενα, που στην κορύφωσή τους γίνονται σχεδόν παράλογα.

Είναι παράλογη η γενική ανησυχία των ισχυρών Εβραίων και των κατά τόπους υπαλλήλων τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Δεν μας έχουν συνηθίσει οι Εβραίοι σε τέτοιες φιλελληνικές και ανθρωπιστικές συμπεριφορές και είχαν αιώνες στη διάθεσή τους για να το καταφέρουν.

Οι Εβραίοι, δηλαδή, σε μια αποθέωση αυταπάρνησης και αλτρουισμού, βλέπουν τους Έλληνες —και άρα τους εθνικούς τους εχθρούς— να απειλούνται με οικονομική καταστροφή και αναλαμβάνουν οι ίδιοι να τους προστατεύσουν.

Να τους προστατεύσουν με όλα τα μέσα και τις διασυνδέσεις που διαθέτουν.

-------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τι ευρωλαγνια ειαναι αυτη που επιασε τον κοσμο.Λες και μεγαλωσαμε απο μικρα παιδια με ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Sas xalouse o Xitler iksere ti ekane o anthropos giati katharize mono tous ebreous aneksartitos ethnikotitos eblepe poly makria

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΠΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αν οι ευρωπαίοι δεν μας θέλουν ΜΙΑ φορά στο ευρό,εμείς δεν θέλουμε ΧΙΛΙΕΣ !!! Πίσω στη δραχμή να σωθούμε...Αυτοί που τρέμουν την δραχμή είναι οι έχοντες και κατέχοντες (που οι περισσότεροι είναι κλέφτες).Ο απλός λαός έχει ήδη χρεοκοπήσει.Δεν έχει τίποτα να χάσει,μόνο να κερδίσει.Άλλωστε "Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ"....

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα η κριση ειναι εβραικη.Ο χιτλερ καθαρισε τους ακακους εβραιους,κολπο των ισχυρων εβραιων τραπεζιτων για να ιδρυσουν το ισραηλ.Αυτο που δεν καταλαβαινω αδερφια ειναι γιατι ο Ελληνας πρεπει να φοβαται την δραχμη!!Δηλαδη το ευρω μας προστατευει απο τι?Αλλοι λενε οτι αν βγουμε απο το ευρω και ευρωπη θα μας κανουν ντα οι τουρκοι,κατα την γνωμη μου θα μας κλασουν κι αυτοι,ουτε τους κουρδους δεν καταφερνουν που ειναι ανταρτες εμεις με τακτικο στρατο θα τους πατησουμε κατω....
Πιστευω οτι ολοι μαζι συντονισμενα μπορουμε να τους αλαξουμε τα φωτα και να φερουμε το δικο μας φως παλι πισω....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΥΑΙΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.