Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΠΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



αφορά αυτό
Μόνο ένας ηλίθιος, πράκτορας ή κομματόσκυλο κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι όλα τα κόμματα είναι υπέυθυνα είτε με την εγκρισή τους είτε με την σιωπή τους. Η σιωπή είναι αποδοχή.

1. Αυτοί δεν παραιτούνται. Κρατάνε τις θεσούλες τους όλοι, τους παχυλούς μισθούς τους και συντάξεις και τις μίζες τους. Θα τα χάσουν όλα αυτά και θα μείνουν άνεργοι, για αυτό τον λόγο υπερασπίζονται όλοι μαζί τον δανεισμό και την υποδούλωση.

2. Η αναγγελία για δημοψήφισμα ήταν άλλο ένα κόλπο. Για να πέσουν οι τιμές στα χρηματηστίρια, να τζογάρουν όσοι ήξεραν για το δημοψήφισμα και να βγάλουν τεράστια κέρδη.

3. Οι εκλογές δεν....
μας απαλλάσουν από τα προδοτικά αχρηστα και ανίκανα κόμματα. Είναι όλοι τους πιόνια.

Αυτό που θα μας σώσει είναι σύλληψη, καταδίκη και τιμωρία των Εφιαλτών. Να γίνει μιά έκτακτη κυβέρνηση από ΕΛΛΗΝΕΣ με ειδικές γνώσεις. Αρνηση του χρέους. Επιστροφή στην δραχμη. Εξω από ΕΕ. Επαναπατρισμός αλλοδαπών. Κλείσιμο συνόρων και ενίσχυση της άμυνας της χώρας γιατί ο Τούρκος (και αυτοί που τον ενισχύουν) καραδοκεί. Το πολύ σε δέκα χρόνια με την κατάλληλη υποδομή θα ανακάμψει η οικονομία και θα δούμε φώς στην άκρη του τούννελ.

Αν συνεχίσουμε με τον φαύλο κύκλο της δανειοδότησης θα πεινάσουμε μέχρι αφάνισης μας. Για τον επόμενο αιώνα θα είμαστε σκλαβοι και θα μας πάρουν και την χώρα μας.

Οποιος παρακολουθεί τα αρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό και σε άλλα μπλογκς καταλαβαίνει ότι υπάρχει σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος και αφάνισης του πληθυσμού της.

Μυστικές επιχειρήσεις "Φαιδώρα" > Εδαφική διάλυση της Ελλάδας - "Overkill": Ψυχολογικός πόλεμος και τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης!! http://free-phos.blogspot.com/2011/11/overkill.html?utm_source=feedburner&utm_medium

Μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο για να μας τρομάξουν αλλά το χαρακτηριστικό των Ελλήνων ανέκαθεν ήταν ότι ήταν ατρόμητοι. Πρέπει να ενωθουμε όλοι, να ξεχάσουμε τα κόμματα και να σώσουμε την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούντε οι
Πάνος Καμμένος (πολιτικός, οικονομικά)
Χριστόφορος Πισσαρίδης (οικονομολόγος νομπέλ)
Δημήτρης Καζάκης (οικονομολόγος)
Παναγιώτης Ηφαιστος (διεθνείς σχέσεις, στρατηγική)
Νεοκλής Σαρρης (κοινωνιολόγος - Τουρκικές σχέσεις)
Χαρά Νικολοπούλου (εκπαιδευτικός του γένους)
Μαρία Σακοράφα (αθλήτρια, πολιτικός)
Δημήτρης Αντωνίου (ιατρός, μηνυτής Πασοκ)
αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν προκειται να πεσει καμια κυβερνηση και δεν παραιτουνται οι βουλευτες.ξερουν οτι δεν προκειται να ξαναβγουν και λενε οτι προλαβουμε να φαμε καλα ειναι.7 χιλιαρικα το μηνα επι 16 μισθους που παιρνουνε ολοι αυτοι, στα 2 χρονια που απομενουν μεχρι να ληξει η τετραετια ειναι καπου 250 χιλιαδες ευρω χωρις να βαλουμε τα εξτρα για επιτροπες κλπ κλπ.σιγα μην χασουν τοσο παραδακι.στα αρχιδια τους για την πατριδα..την τσεπη τους κοιτανε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη σα να λεμε να κλειστουμε μεσα στα συνορα, να μην εχουμε καμια επαφη με τον εξω κοσμο και να προετοιμαζομαστε για την περιπτωση που επιτεθουν οι απεναντι; Αυτο προτεινεις εσυ;Κλεισιμο συνορων σημαινει στοπ στις εξαγωγες και στις εισαγωγες. Και τι θα κανουμε τα προϊοντα που θα παραγει η χωρα; Θα τα καταναλωνουμε ολα μονοι μας; Πετρελαιο απο που θα περνουμε; θα μου πεις θα βγαλουμε το δικο μας...ωραια αλλα μεχρι να το βγαλουμε, και με δεδομενο οτι αν κλεισουν τα συνορα δεν μπορουν να ερθουν οι εταιριες που θα το βγαλουν, που θα ειναι ξενες αναγκαστικα αφου Ελληνικες δεν υπαρχουν τι θα γινει;....Ας ειμαστε λιγο σοβαροι

Ανώνυμος είπε...

"Αυτό που θα μας σώσει είναι σύλληψη, καταδίκη και τιμωρία των Εφιαλτών. Να γίνει μιά έκτακτη κυβέρνηση από ΕΛΛΗΝΕΣ με ειδικές γνώσεις. Αρνηση του χρέους. Επιστροφή στην δραχμη. Εξω από ΕΕ. Επαναπατρισμός αλλοδαπών. Κλείσιμο συνόρων και ενίσχυση της άμυνας της χώρας γιατί ο Τούρκος (και αυτοί που τον ενισχύουν) καραδοκεί. Το πολύ σε δέκα χρόνια με την κατάλληλη υποδομή θα ανακάμψει η οικονομία και θα δούμε φώς στην άκρη του τούννελ."
Συμφωνώ 1000% και λίγα λές.
12:07 ακριβώς επειδή πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, δεν θα αναπτύξουμε εδώ το πώς μπορούν να γίνουν πρακτικά τα παραπάνω το έχουν κάνει άλλοι. Η παραμονή μας σ΄ αυτήν την κατάσταση είναι η απόλυτη καταστροφή μας και όσοι προφασίζονται δήθεν σοβαρότητα και συντελούν στον δισταγμό να τους στείλουμε όλους στο διάολο, αποτελούν το πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EPISRTATEFSY ton ikanon AN8ROPON tis ELLADAS prin skoto8oumai metaksimas... PALI makria oloi oi DOSILOGI....KANTE KATH OLOI...

Ανώνυμος είπε...

12.07,εννοεί κλείσιμο συνόρων για την είσοδο των αλλοδαπών,όχι για εισαγωγές-εξαγωγές προϊόντων.
Συμφωνώ με το άρθρο