Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ψηφίζει ο Σαμαράς την Νέα Δανειακή Σύμβαση..... Η προδοσία συνεχίζεται


Ψηφίζοντας την Νέα Δανειακή σύμβαση, αποδέχεσαι και την προηγούμενη. Άλλωστε το ομολόγησαν: "Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή".

Φοβάται μην έρθει με 180 ψήφους στην βουλή για να μην φανεί ότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία!

olympia, antinews... τι γίνεται βρε παιδιά; Πάει το αντιμνημόνιο; Οι μάσκες έπεσαν;;
Γιατί κάνετε οτι δεν γνωρίζετε το γεγονός οτι ψηφίζοντας την δανειακή σύμβαση αποδέχεσαι την παραίτηση απο την ασυλία της εθνικής μας κυριαρχίας; Αποδεχόμαστε την υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας; Αποδεχόμαστε την μόνιμη εποπτεία σε όλα τα υπουργεία! Αποδεχόμαστε την αλλαγή του δικαίου που διέπει τη σύμβαση από ελληνικό σε αγγλικό, που είναι πάντα υπέρ του δανειστή. Ο Δανειζόμενος δεν έχει καμία ασυλία βάσει αγγλικού δικαίου.
Δείτε το βίντεο..








45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙNEWS EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ... ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΕΕΕ......ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ
http://www.youtube.com/watch?v=g0OgoySjNCM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Η olympia και το antinews κάνουν προπαγάνδα για τον Σαμαρά, ότι πει ο σαμαράς, δανειακή σύμβαση λέει ο Σαμαράς, αυτοί λένε, λάθος ακούσατε εμένα μου είπε ότι δεν την ψηφίζει.

είναι κυβερνητικά blog και παίζουν το παιχνίδι, παίρνουν λεφτά από την φτώχεια, οι επαναστάτες της πορδής.

Ο Σαμαράς ήταν ξεκάθαρος να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, ακόμα και ο Καμμένος παιχνίδια φάινεται να παίζει, δεν θα ψηφίσει η νδ με εντολή σαμαρά λέει ο Καμμένος, βρε ουστ από δω.

Pythagoras είπε...

Τη φωτογραφία Σαμαρά-Παπανδρέου "όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο" γιατί την ξεχνάμε;

Ίδια λυκοφωλιά, ίδια στοά, ίδια λέσχη, ίδιος προορισμός.

Τσιράκια της νέας τάξης... Δούλοι της παγκόσμιας χούντας.

Θέλουν να κάνουν την έννοια Ελλάδα μια απλή ετικέτα μιας μεσογειακής ποικιλίας προβάτων.

Να μας φοβάστε καθάρματα.

fnous fnous είπε...

Το θέατρο της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5-11-2011
Ζωντανή μετάδοση από το Κυνοβούλιο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:
"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης,

τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,
τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο fnous fnous..

ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ είχε πει..
Έχουμε ακόμα...
Αν και πιστεύω πως σ' ένα 6μηνο θα έχουμε τελειώσει μ' αυτούς..

A.V

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη οι μάσκες έπεσαν για σένα και τα blogs που σε στηρίζουν ,olympia,antinews,έχω μάτια και βλέπω

Ανώνυμος είπε...

οπως αποδεικνυεται καθημερινα τα περισοτερα βλογκς ειναι ανθελληνικα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XuIKEosiMu8 προδοτες

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

αφεριωμενα τα παραπανω στους αγαπημενους μας πολιτικους

Ανώνυμος είπε...

Το antinews ειναι το πλεον φασιστικό blog λογοκρινει όλα τα σχόλια που δεν τους αρέσουν και δεν τα δημοσιεύουν νιώθω πολυ ηλίθιος που το διάβαζα μέχρι τώρα. Το χειρότερο όμως ειναι ότι πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι που θα ακούνε τα γαβγησματα των κωμματοσκυλων.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Βατάτζης: γιόρταζε χτες!
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/05/iwanis_batatzis/

Ανώνυμος είπε...

ρε τον τρελάρα μιλάμε έκανε ΤΗΝ κωλοτούμπα.Και μετά λες τον Καρατζαφέρη κωλοτουμπα.Λα.ο.ς απο εδώ και πέρα ρε λαμόγια τουλάχιστον αν βγουν θα διωξουν τους λαθρομετανάστες

Ανώνυμος είπε...

καλα to antinews σβηνει ολα τα σχολια για τον Σαμαρα για κλαματα ειναι!καλυτερα μας εδειξαν ποιοι ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο JEFFREY ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

2:43 & 3:17 Συμφωνώ και επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σας, δεν πειράζει όμως όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και αυτοί και ο Σαμαράς.

Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε πλέον και το ξήλωμα του Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπω ρε υπερπατριώτες του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να αναφέρεστε καθόλου στο γιουσουφάκι του Γιωργάκη τον Καρατζαφέρη. Τα γράφω αυτά γιατι ανήκω στη λαΙκη δεξιά και δε γουστάρω να πουλάει πατριωτισμό κανένας καραγκιόζης στυλ Καρατζαφέρη και μπουμπούκου.

Ανώνυμος είπε...

το αντι-νέα παιδιά στηρίζει τον κολοτούμπα Καρατζαφέρυ,παρακολουθήστε τις αναρτήσεις του,κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Άκρου του τάφου σιωπή στο olympia.gr για την νέα δήλωση σαμαρά " ότι με αυτόν θα μας γαμήσουν με προφυλακτικό", για το ιό που σέρνεται!

free mind είπε...

Δεν αντιλήφθηκαν ακόμη ότι τώρα πιά δεν ξεγελιώμαστε.
Χρειάστηκε να φάμε δυνατό χαστούκι για να συνέλθουμε.
Αλλά τώρα πιά είμαστε αποφασισμένοι.
Αυτοί οι κύριοι που ορκίστηκαν να υπηρετούν το σύνταγμα,τους νόμους και το συμφέρον των πολιτών είναι επίορκοι.
Υπηρέτησαν με συνέπεια τα συμφέροντα τους,θησαυρίζοντας από τις περίφημες "πλάτες"του λαού και μαχόμενοι για την ατιμωρησία τους.
Για όσους είχαν τα μάτια ανοικτά ήξεραν ότι κυβέρνηση που έδωσε τόσες αιτίες και αφορμές μαζί για την έκπτωση της,δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία.
Οποιαδήποτε αντιπολίτευση θα ήταν ευτυχής με τόσες ευκαιρίες να την εκπαραθυρώσει.
Αλλά δεν υπήρχε αντιπολίτευση.Και τώρα απλά ξεμασκαρεύτηκε.

Ανώνυμος είπε...

Το σχεδιο ηταν ιδιοφυες.Αψογη θεατρικη συνεργασια ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ αλλα καιτα υπολοιπα κομματα.... ολοι βολευονται μια χαρα..Ξυπνατε ΜΑΛΑΚΕΣ εχουμε ΚΑΤΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΙΑ.ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν να μας πετάξουν απο την Ευρωζώνη θα το είχαν κάνει κιόλας. Εκτός αν γίνουν άμεσα εκλογές κάτι που είναι αντίθετο με τους όρους του πρώτου μνημονίου το οποίο όμως είναι παράνομο.

Ανώνυμος είπε...

ο παπανδρεου θα παραδωσει την αρχηγια στον τουρκογλου και πάπαλα το θεαμα.

Ανώνυμος είπε...

Μία παράκληση προς τους διαχειριστές του Blog, ανεβάστε παρακαλώ το βίντεο ¨όλη η αλήθεια της δανειακής σύμβασης¨ με τον κύριο Κασιμάτη:

http://www.dailymotion.com/video/xjgj53_yyy-y-yyyyyyy-yyy-yyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyyy_news

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Τα σιωνιστικα κατακαθια, που εχουν στα χερια τους την τυχη και διακυβερνηση ενος κατα 95% χριστιανορθοδοξου κρατους, φυσικο ειναι κατα το δογμα Κισιγκερ να θελουν να το σβησουν απο τον χαρτη.Πως γινεται τωρα το μεγαλυτερο μερος της κυβερνησης μας,να εχει σιωνιστικες ριζες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!!!!!

dimmpett είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ''ΜΝΗΜΟΝΙΟ'' ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ????) ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΟΠΩΣ ΑΦΕΛΩΣ ΔΕΝ ΤΗ Ν ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ) .

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ΠΑΛΙΑ ΞΙΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ) ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΟΙΟ ΑΤΟΛΜΟΣ Ο ΠΟΙΟ ΔΕΙΛΟΣ Ο ΠΟΙΟ ΑΒΟΥΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!!!!!!!!(ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ!!!!!!! ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ) ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ .ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ...ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ''ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΛΙΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ...ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ''ΧΑΡΤΙ'' ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΥΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ !!!
ΖΗΤΩ !! ΖΗΤΩ!! ΜΠΡΑΒΩ !!!ΜΠΡΑΒΩ ΒΡΕ!!
ΝΑ ΣΥΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ??? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ .ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΕΧΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΦΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΘΕΙΣ ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ???ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ....Η' ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ .ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ....ΞΕΡΕΤΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ?? ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΣΩΘΕΙ ,ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΣΩΘΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ...... ΝΑ ΚΑΜΙΑ 120 ΨΩΡΟΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ''ΠΑΚΤΩΛΟ'' ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ???
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
DIMMPETT (εχω συνεχεια).....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΕ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ...ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!!!

DIMMPETT είπε...

ΑΠΟ DIMMPETT H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....


Υ.Σ:ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΤΑ LINKS ME ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ VIDEO ΕΕΕΕΕ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ http://aganaktismenoi-drama.gr/wp-content/uploads/2011/06/mnimonio.pdf .

ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5
''Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να
αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα
Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση
ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την
εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος''
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 ΣΗΜΕΙΟ 11
.'' Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της
δικαιοδοσίας, κατάσχεσης - συντηρητικής ή αναγκαστικής - ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή
διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση. ''

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ.
http://www.youtube.com/watch?v=fiPGY9NBHsE
http://www.youtube.com/watch?v=sr6ahlNJvaw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qqyKxyCP_oY&feature=related

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ 3ο VIDEO ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=CD2Fay0lhrA

Ανώνυμος είπε...

Το χρονικό της προδοσίας:
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/05/to-megalo-enoxo-mystiko/

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ.ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.ΔΥΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Mια χαρά τα έχουν καταφέρει οι Αμερικάνοι στην Ευρώπη , θα πεθάνουν το ευρώ , το δολάριο θα γίνει και πάλι το καλύτερο νόμισμα παγκοσμίως για συναλλαγές ...πέφτει και η ανεργεία στην Αμερική , σανταμ ,κανταφι δεν υπάρχουν να τους ενοχλούν κάθε λίγο και λίγάκι - ελέγχουν τα κοιτάσματα ...όπου γουστάρουν κάνουν πόλεμο με τη πρόφαση ό,τι είναι τρομοκράτες - το Ιράν είναι ο επόμενος στόχος τους ... η Ευρώπη ώς συνήθως με τους φιλο-Αμερικάνους Πλούσιους πολιτικούς της θα αρχίσει πόλεμο μεταξύ της ...προφανώς πάλι απο τη Γερμανία η αιτία ( πια θα είναι άραγε; :) ) και ξανά απο την αρχή :) σκοτωθήτε εσείς τα παιδιά σας , οι συγγενείς σας , για να γίνεται οι Ήρωες του κάθε Έθνους για ενα παιχνίδι του 20ού αιώνα που άλλοι το έχουν ετοιμάσει για εσάς πουλώντας τα γυαλιστερά τους όπλα ...αρκεί φυσικά να ήσαστε έτοιμοι να σκοτώσεται και να σκοτωθήτε και η βία θα συνεχίζεται και ο κόσμος θα εκπαιδεύται στο φανατισμό και τη βία ...και όλα είναι ειρηνικά και ήσυχα πάνω στον Πλανήτη των μαΪμούδων ...

Ανώνυμος είπε...

εχω χασει την εμπιστοσηνη μου στο συστημα τησ μεταπολητευσεισ εδω και καιρο στοχοσ του μνημονιου ηταν ειναι και θα ειναι η ελλαδα οσο για τα καθεστωτα δεν πεφτουν αλλα εκδιωκονται τα υποληπα ειναι λογια του αερα!

Ανώνυμος είπε...

Δέν είμαστε εμείς οι Ελληνες για να κλειστούμε στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως που έφτιαξε πάλι η Γερμανία και οι βόρειοι σύμμαχοί της. Δέν μας ταιριάζουν τα σκοτεινά μπουντρούμια. Δεν μας ταιριάζουν οι αλυσίδες. Δεν μας ταιριάζει ο ζόφος του βορρά. Ας ανοίξουμε την πόρτα για να φύγουν και οι άλλοι λαοί του Νότου.

Ανώνυμος είπε...

301 κρεμάλες

Ανώνυμος είπε...

STIS 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΗΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ "ΜΠΡΟΣΤΑ" ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΑ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ(17-11-1974) ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΣ "ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" (17-11-2011).
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

το ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ -ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ.......
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ...

Ανώνυμος είπε...

το ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ -ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ.......
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,
ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΑΜΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑ
ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ.
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΣΙΠ ΘΑ ΠΕΡΘΑΝΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ

OMADEON είπε...

Ευχαριστώ θερμά για την εξάπλωση του βίντεο.

Ανώνυμε 8:17 Συμπαθώ κι εγώ πολύ το ΕΠΑΜ.