Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!


Aποκλειστικό Την ώρα που ο Παπανδρέου συνεχίζει τα πολιτικά του παιχνίδια, ένας ολόκληρος λαός εξαθλιώνεται. Πολύτεκνη μάνα η κυρία Όλγα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον δρόμο, αναγκαζόμενη να ζητιανεύει επειδή η Δ.Ε.Η. της έκοψε το ρεύμα! Έχει τέσσερα παιδιά και είναι άνεργη, το ίδιο και ο άνδρας της, ενώ το ρεύμα στο δικό τους σπίτι το Ζεφύρι, το έκοψε η Δ.Ε.Η. παρά τα όσα ισχυριζόταν ο κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ότι δεν θα έκοβε το ρεύμα από τις πολύτεκνες και...
αναξιοπαθούντες οικογένειες.

Αν και όπως μας λέει η ίδια η κ. Όλγα, κατάφερε να συγκεντρώσει από δανεικά γειτόνων, το ποσό των 600 € η προϊσταμένη της Δ.Ε.Η. Περιστερίου δεν δέχθηκε τα χρήματα, απαιτώντας να της καταβάλει  το ποσό των 1000 € περίπου, όσο ήταν η αναγραφόμενη δόση!!!
"Σχεδόν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα" μάς λέει η κυρία Όλγα.
"Ντρέπομαι γι' αυτό που κάνω και αναγκάζομαι να βγω στο δρόμο να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου" λέει με πόνο ψυχής, σχεδόν κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα και συνεχίζει:
"Είχα δύο καταστήματα με είδη ρούχων. Ένα στο Μενίδι και ένα στο Ζεφύρι. Δεν μπόρεσα να τα κρατήσω όμως, λόγω της μεγάλης κρίσης. Για ένα διάστημα εργαζόμουν ως  οικιακή βοηθός. Όμως εδώ και καιρό είμαι άνεργη. Πήγα στην Εκκλησία και παρακάλεσα να προσπαθήσουν να μου βρουν εργασία οικιακής βοηθού, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη".

Αυτή η γυναίκα ζει ...συντροφιά με την απελπισία και την απόγνωση. Δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά της, ο άνδρας της είναι και αυτός άνεργος, ενώ αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα στο σπίτι της εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Ταυτόχρονα συναντά την σκληρότητα και της ίδιας της Δ.Ε.Η. η οποία μη δεχόμενη τα 600 € ως μέρος της δόσης, της έκοψε το ρεύμα!
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011. Η Ελλάδα που ...σώζει ο Παπανδρέου, οδηγώντας στην εξαθλίωση τους Έλληνες!

Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα δράματα ας τα δουν ο αρχιπροδότης GAP και ο νεοπροδότης Σαμαράς και φυσικά όλοι οι συν αυτούς.