Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο απλός πολίτης αναρωτιέται, γιατί η αντιπολίτευση ανέχθηκε τον Παπανδρέου



Η απάντηση είναι πολύ απλή. Τα κόμματα έχουν διαφθαρεί και παράλληλα δεν ήθελαν να δυσαρεστήσουν τον μεγάλο αδελφό.
¨Όλα αυτά περί δήθεν πανικού της Ευρώπης δεν ευσταθούν. Οι κερδοσκόποι πήραν τα οφειλόμενα, που αν είχαμε Έλληνα Πρωθυπουργό, ποτέ δεν θα έπαιρναν.
Ο ΓΑΠ μέχρι τώρα έχει πετύχει τον ...
ένα από τους μεγάλους στόχους, δηλαδή την εξόφληση των κερδοσκόπων που κινδύνευαν να χάσουν τα λεφτά τους. Οι άλλοι στόχοι είναι τα φθηνά εργατικά χέρια, το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και Κυριαρχίας και ο διαμελισμός της Ελλάδος.
Με τον ΓΑΠ στο πάνθεο των εθνοπροδοτών, οι Παπούλιας, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Μπεγλίτης, Χρυσοχοίδης, Λομβέρδος,Καστανίδης, Παπουτσής, οι υπεύθυνοι των MegaSKY και δύο αρχισυνδικαλιστές καταλαμβάνουν την δεύτερη σειρά και έπονται όλοι οι άλλοι.
Ένα δημοψήφισμα μόνο πρέπει να γίνει και αυτό είναι αν ο Ελληνικός Λαός εγκρίνει ή όχι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ
.Αυτό βέβαια έπρεπε να το πράξουν οι Δικαστικοί μας που βάζουν πλάτη στο ανθελληνικό έργο του ΓΑΠ .
Με ένα άκυρο μνημόνιο όλα ανατρέπονται και η Ευρώπη ας κατασχέσει σε πρώτη φάση τα περιουσιακά στοιχεία της Κυβέρνησης. Η Ελλάς θα διακανονίσει το χρέος της όταν και όπως μπορεί και αφού βέβαια το ελέγξει. .
Παράλληλα θα αναψηλαφήσει όλες τις δοσοληψίες των σκανδάλων με τη Γερμανία (SIEMENS, Υποβρύχια κλπ.) και θα απαιτήσει εδώ και τώρα όλες τις Γερμανικές πολεμικές απαιτήσεις.
Η Ρωσία, η Κίνα και οι κερδοσκόποι είναι τα οικονομικά αστέρια σήμερα. Αν ο Ελληνικός Λαός αποκτούσε έστω για λίγες ημέρες Πατριωτική Κυβέρνηση θα είχε λυθεί το πρόβλημα.
Με το Ρωσικό στόλο στην Ερμούπολη, με ακύρωση όλων των χαρατσιών και αναστολή οποιασδήποτε απαίτησης των τραπεζών για δάνεια πρώτης κατοικίας, με προώθηση όλων των μη επιθυμητών λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, με εκδίωξη την Eurogegnfor {Νατοϊκής Ταξιαρχίας), η Ευρώπη που διοικείται από λαμόγια ας πορευτεί μόνη της. Η Ευρώπη που θέλαμε ήταν η Ευρώπη που ο πολίτης και οι πανανθρώπινες αξίες ήταν το ζητούμενο και όχι οι κουλοχέρηδες και τα καζίνο.
Οι κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, που τους παραίτησε ένα κομπλεξικό, φοβισμένο, επικίνδυνο και ανθελληνικό ανθρωπάριο, δεν πρέπει να παραπονούνται. Με μία απλή παραίτηση τους πριν λίγες ημέρες, όταν στην ουσία τους παρέκαμπτε , θα περνούσαν στην αποστρατεία, μετριάζοντας, την αλγεινή εντύπωση που έχουν προκαλέσει μέχρι τώρα στα στελέχη.και στους Έλληνες Πατριώτες.
Ας προσέξουν οι νέοι Αρχηγοί γιατί αυτοί ίσως κάποτε περάσουν Στρατοδικείο.
Οι Ευέλπιδες με τις επευφημίες του Ελληνικού Λαού έδειξαν τον δρόμο.
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι ΦΩΝΑΖΑΝΕ πως ΔΕΝ είναι Ευρώπη των λαών, αλλά των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!!!

Χαρακτηρίστηκαν οπισθοδρομικοί.....

ΦΑΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΡΑ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

σκασε ρε στενομυαλο κουμμουνι,το χαλβα σας και η αριστερα, ασε που σας ειδαμε τι επαναστατες του κωλου εισαστε και εσεις,ο καπιταλισμος μας εφταιξε βρε βλαξ? THE PRIMINISTER JUST DONE THE JOB THAT'S ALL..ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ