Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης – Πάει στον Πρόεδρο για κυβέρνηση συνεργασίας που δεν θα γίνει ποτέ – Άρα μένει πρωθυπουργός


Anti-ntp:Καταλάβατε γιατι σας λέγαμε προχτές, μην πιστέψετε τίποτα μεχρι την Παρασκευή το βράδυ ;; Αν δεν φέρει εις περας το έργο του δεν εγκαταλείπει. Μην ξεχνάτε.οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ποτε δεν παραιτουνται.
Μετά από μερικά 24ωρα κρίσιμων εξελίξεων με όλο το παγκόσμιο ενδιαφέρον να έχει στραφεί στη χώρα μας με αφορμή την πρωτοβουλία του έλληνα πρωθυπουργού για δημοψήφισμα, τελικά φαίνεται πως ο κ. Παπανδρέου κατάφερε τελικά να κερδίσει χρόνο και...
να πάρει ξανά τον έλεγχο των εξελίξεων.

Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου κατάφερε να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης με 153 ψήφους, μία δηλαδή ψήφο επιπλέον από όσες είχε λόγω της Λ. Κατσέλη και έτσι τελικά αναβαπτισμένη προχωρά στα επόμενα δύσκολα βήματα.

Ο κ. Παπανδρέου δείχνει μέχρι στιγμής κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθώς το Σάββατο ξεκινά διαβουλεύσεις για κυβέρνηση συνεργασίας, αφού ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως θα συζητήσει με τα κόμματα ακόμα και για τον επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Βέβαια, όπως ξεκινάει η διαδικασία για την κυβέρνηση συνεργασίας φαίνεται πως δεν προχωράει, καθώς από αυτή σίγουρα θα λείπει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αφού αμέσως ο κ. Σαμαράς έσπευσε να δηλώσει αρνητικός σε μία τέτοια συνεργασία επαναλαμβάνοντας πως μοναδική λύση είναι οι εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Η εξέλιξη αυτή με τον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως φρενάρει και τα άλλα δύο κόμματα που επρόκειτο να διαπραγματευτούν για την κυβέρνηση συνεργασίας, τον ΛΑΟ και το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη μέσω συνεργατών διέρρευσε πως μία κυβέρνηση συνεργασίας, χωρίς τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει νόημα, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης προς το παρόν φαίνεται πιο ανοιχτός σε συζητήσεις, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο, αφού και εκείνος θέλει τη συμμετοχή της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ

Με αυτό τον τρόπο και με γνώμονα και το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου δεν παραιτήθηκε, φαίνεται πως η παρούσα κυβέρνηση θα συνεχίσει να κυβερνάει, με τη συναίνεση να πηγαίνει περίπατο. Και με αυτό σαν δεδομένο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επικύρωση της δανειακής σύμβασης και απο τον Μάρτιο είναι ελεύθερη να προχωρήσει σε εκλογές, όπως αποκάλυψε και στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πάντως, παρά τις δηλώσεις υπουργών και βουλευτών κατά του δημοψηφίσματος και κατά του πρωθυπουργού, με πολλούς να μιλούν ακόμα και για άγνοια του Γιώργου Παπανδρέου για την πραγματικότητα, τελικά όλοι πείστηκαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Κοινώς η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπέκυψε στον εκβιασμό του Γιώργου Παπανδρέου και φυσικά ενώ θα περιμένει να δει μία κυβέρνηση συνεργασίας, θα έχει να αντιμετωπίσει μία κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου, την ίδια ακριβώς κυβέρνηση που οι ίδιοι έλεγαν πως δεν εμπιστεύονται και τη θεωρούν ανίκανη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ.

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

λες να ειναι χαζοί οι βουλευτές;;;; εγώ για άξιους υπαλληλους της μασονίας του σιωνισμού και των τραπεζών τους βλέπω..

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με αυτόν τον ψεύτη.Ψευτιά στην ψευτιά.Δεν βαρέθηκε να λέει τις ψευτιές του παντού και για κάθε ζήτημα?

Ανώνυμος είπε...

MAGKAS EINAI !!!!!!

Και ολοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι...Την δικιά μας την γενια θα την καταριούνται στο μέλλον!!!

Οπως είπε στα τελευταία του και ο ΧΡΙΣΤΟΣ...

Τετέλεσθαι...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΙΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ), :1.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΥ 2.ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ..ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ 3. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ 4. ΑΠΟ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ'',ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 7.56 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΛΑΜΕΝΟ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ SHOW