Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Έλεος κ. Τσίπρα


anti-ntp: Σας έχει ξεμπροστιάσει πολύ καλά ο Δ.Καζάκης κύριε Τσίπρα. Ξεκολείστε επιτέλους από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και την ευρω-καρέκλα.


Είπε πρό ολίγου στη βουλή ο κος Τσιπρας ότι η Ευρώπη φοβάτε την έκφραση του ελληνικού λαού. Γιατι τότε κε Τσίπρα ταχθήκατε κατά του...

δημοψηφίσματος που θα εκφραζόταν ο λαός? Εάν ο ΓΑΠ ήτανε για σας τυχοδιώχτης, εσεις τώρα τι είστε?

Αναγνώστης

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ( ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ) ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΨΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά το άρθρο χάνει εγκυρότητας όταν αναφέρετε το όνομα του ΚΚΕ Καζάκη.
Το κόμμα του "έξω απο το ευρώ, την ΕΟΚ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ".
Ο Τσίπρας είπε όχι στο δημοψήφισμα γιατί δημοψήφισμα κάνει μια κυβέρνηση εκλεγμένη από το λαό όταν φτάνει σε αδιέξοδο και για λόγους δημκορατικούς ή/και "φόβου" (για να μην είναι υπόλογη) για να πετάξει το μπαλάκι στο λαό. Αυτή την στιγμή θέλουμε εκλογές. Αλλά δεν είναι κανένα απο τα κόμματα ΑΡΜΟΔΙΟ να αναλάβει. Παραδέχομαι όμως τον Τσίπρα γιατί ήταν ο μόνος που είπε πως συλλογική κυβέρνηση ΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ. Γιατί ο λαός έχει επιλέξει συγκεκριμένη κυβέρνηση και συγκεκριμένη αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΤΟΝ GAP :
Δεν είναι θέμα του Gap, ότι γίνεται σήμερα, αλλά ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Ξέχασε πως συρθήκαμε στο ΔΝΤ, πως παραποίησε τα Στατιστικά στοιχεία,
πως δεν διαπραγματεύτηκε…..
Είναι δυνατόν ;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΚΕ LAST YEAR MY FRIEND ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12.54.
Οσον αφορά τον κ.Καζάκη είναι ο πρώτος που ξεσκέπασε την πολιτική που ασκεί το ΚΚΕ γι αυτό μην τον ταυτίζετε.Και ναι,εμάς μας αντιπροσωπεύει μια πολιτική που θέτει υπεράνω όλων την πατρίδα,την τιμή και την αξιοπρέπεια.Φτωχούς έτσι και αλλιώς μας θέλουν.Αλλά και φτωχούς και σκλαβωμένους πάει πολύ.Κάνετε τον κόπο,αφαιρέστε τις παρωπίδες και ακούστε προσεκτικά και θα δείτε ότι τουλάχιστον αυτός προτείνει λύσεις.Δεν εκβιάζει.
Οσο για τον Τσίπρα της νέας τάξης πραγμάτων και τους ομαίματους του της αριστεράς απλώς πιάνουν γωνίες για να μην ξεφύγει κανείς και να εισπράξουν ποσοστά οργής.
Λαγοί με πετραχήλια.Σκυλιά που γαβγίζουν χωρίς να δαγκώνουν.

Ανώνυμος είπε...

@ 12:54 και ολους γενικα: ξεκοληστε επιτελους απο τα μικροκομματικα σας......η κατασταση ειναι τοσο κρισιμη που πρεπει να αφησουμε στην ακρη ολες μας τις διαφορες.....και οταν λεω να αφησουμε, εννοω εμεις ο λαος.....οχι οι δοσιλογοι προδοτες της κυβερνησης και των αντιπολιτευτικων κοματων(νδ-λαος-κκε-συριζα), αλλα ο λαος......για να σωσουμε την πατριδα μας πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.....αφηστε στην ακρη δεξιες, αριστερες, και οτι αλλου ειδους αντιληψεις εχει ο καθενας και ας επιχειρησουμε ολοι μαζι ενωμενοι να αναντρεψουμε τον χουντικο καθεστως των 300ιων και των μιντιακων-ευρωπαικων αφεντικων τους.....αυτο εχει σημασια και αυτο ζηταει απο εμας η ελλαδα μας και η ιστορια.......

Ανώνυμος είπε...

gap και σαμαρας ειναι τα δυο σε ενα. Ο ενας στηριζει τον αλλο και οι δυο μαζι χρησιμοποιουν τους βολευτες τους σαν δουλικα, που κανουν ο τι τους ζητησουν. Δεν εχουν ιχνος αξιοπρεπειας ή αυτοεκτιμησης.Αγονται και φερονται απο τους σιωνιστες αφεντες τους και δεν εχουν δικη τους γνωμη. Ξοφλημενα βιορομποτ!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδες να τα λεμε σωστα τα πραμματα.Ο Τσιπρας τους ειπε τι δημοψηφισμα και κουταμαρες,εκλογες αμεσως

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω να πω οτι τελειωσαμε όπως και να το δείτε τελειώσαμε ,λυπάμαι αλλα δεν μπορούμε να γλυτώσουμε απο τίποτα ,καποιος φίλος είπε εδώ οτι είναι πλέον θέμα χρόνου να μας πετάξουν έξω ,συμφωνω απόλυτα μπωρεί όχι τώρα αλλα στα επόμενα κοντινά χρόνια σίγουρα.Μην ξεχνάτε ο η κ.Μερκελ θέλει να κάνει αναθεώρηση τησ συνθήκης της Ευρώπης ωστε να έχουν τόπους αντιμετώπισης στισ χώρες που συμβαίνουν αυτά.Και το χειρότερο απο όλα είναι οτι ακόμα και εμάς ο κ.Γαπ μας υπνότησε ,αν δείτε κανέναν στο δρόμο για τους επόμενουσ 4 μήνες θα είναι θαυμα.Τελειώσαμε με το πρόσχημα τον εκλογών και την αναμονή τους θα είμαστε αρνιά πιστεύωντας οτι ο επόμενοσ θα αλλάξει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τίθεται θέμα ικανότητας, αξιοπιστίας και εντιμότητας μεταξύ Καζάκη και Τσίπρα. Μεταξύ του ανθρώπου που ξύπνάει σιγά - σιγά τους Έλληνες (ΚΑΖΑΚΗΣ) και ενός αργόσχολου, γόνου πλουσίων, ανεπάγγελτου και ανεύθυνου (Τσίπρας).
Σημειωτέον, πως δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις του Καζάκη, ούτε προέρχομαι από τον χώρο του, ωστόσω παραδέχομαι πως πρόκειται για ηγετική φυσιογνωμία, ικανή να αλλάξει την παρακμιακή κατάστασταση της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός εχει μεινει με παρηγοριά ενα ραδιοφωνακι που δουλεύει απο τις 12.30 με 14.00 καθε ημερα με τον περιφερόμενο επιστήμονα οπως λεει και το ΚΚΕ να προσπαθεί να σώσει τον Ελληνικό λαό.
Εχουμε και αυτο το site anti-ntp.gr να λέμε τον πονο μας.
Δυσυχώς οι πολιτικοι της αντιπολίτευσης καμωνονται οτι ειναι καποιοι τίποτα δεν ειναι απολύτως τίποτα.
Χθές το βράδυ ο ΓΑΠ ο δοσιλογος τους έκανε μαθήματα δημοκρατίας και τους μιλαγε για άμεση δημοκρατια ντροπή σας .
Η αριστερά εμοιαζε με ομάδα ποδοσφαίρου 3 κατηγορίας που προσπαθούσε να παίξει στα σαλόνια της ευρώπης.
Τα πληθη των βουλευτών επιχαιραν τον καισαρα και εκεινος τους ευχαριστουσε τους έκανε την χαρη να ανανεώσει το συμβολαιο του με την εξουσια για αλλα δυο χρονια τουλάχιστον και βλέπουμε μπορει και τεσσερα αμα κατσει
καλημερα σας

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς: 6.50π.μ.
Δηλαδή ο Τσίπρας θέωρεί τον λαό ανάξιο να αποφασίσει για την τύχη του, κάτι που σημαίνει πως βάζει την άποψη του λαού στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
Μ' αυτή την στάση του ξεγυμνώνεται και φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για άλλο ένα πιόνι της νέας τάξης πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Η φαση ειναι οτι ο Καζακης ο Τσιπρας ο Καμενος ο Φλωριδης η Κανελη και αλλοι ικανοι πολιτικοι που υπαρχουν θα πρεπει να ενωθουν για να κανουν ενα νεο κομμα που να ηγηθει της καταστασης.Εμενα η αποψη μου ειναι οτι ολοι οι καλοι χωρανε και ας μην εχουν τις ιδιες ιδεες.

Ανώνυμος είπε...

10.45
ο φλωρίδης που κολλάει ρε φίλε.Μιλάμε για extralarge Λαμόγιο.Οσο για τον Τσιπρα είναι επαναστάτης Βορείων προαστείων και είναι ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΣ.Λύσεις μέσω των τοκογλύφων δεν υπάρχει.
Για τους υπόλοιπους τρεις τους όποίους χαρακτηρίζει η Μαγγιά η αξιοπρέπεια η τιμιότητα και η αγωνιστικότητα μακάρι να γινότανε αυτό που λές θα ήταν θάυμα για τον λαό.τωνγκη α

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι που δεν έχει σχολιασθεί επαρκώς.
Ολοι αυτοί οι Ελληναράδες/Δωσίλογοι κάθε είδους από επώνυμους και ανώνυμους πολιτικάντηδες, δημοσιογράφους μπουκωμένους καθηγηταράδες μεχρι τα φοβισμένα ανθρωπάρια απολιφάδια που έχουν ακόμη κάποια ΕΥΡΑ και βγάζουν σπυρια στο άκουσμα επιστροφής στο εθνικό νόμισμα με όρους που θα βάλει ο λάός,όλοι αυτοί έχουν τζογάρει και εξακολουθούν να κερδοσκοπουν εισπράττοντας το κούρεμα των συντάξεων και μισθών πίνοντας το αίμα του Ελληνικού λαού.Ειναι αυτοί οι ίδιοι με τα 3λιτρα και 4λιτρα Καγιέν και μπεεμβέ που γιόμησαν προχτές το τριήμερο τα σαλε της Αράχωβας ενώ εσύ μάλάκα φτωχοέλληνα πήγες στη παρέλαση να φώνάξεις
ΟΧΙ στη χούντα που σου έχουν επιβάλλει όλα αυτά τα παράσιτα όλοι αυτοί οι αλήτες.Εχουμε πολύ ανηφόρα ακόμα πατριώτες.