Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! (και απίστευτο άνοιγμα Τσίπρα σε Καραμανλή)


Μία κυβέρνηση που δεν υπάρχει!

Μία κυβέρνηση που κανείς δεν ξέρει ποιά είναι! Και έχει το θράσος να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης!

Αφού τα κάνατε όλα καλά, τότε ποιό το νόημα;

Γιατί δεν μπορούν τα στελέχη σας να σταθούν σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση;


ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο “ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ” ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρά την πανθομολογούμενη αποτυχία του ΓΑΠ να χειριστεί την οικονομική κρίση πριν βγει εκτός ελέγχου, με την απόφαση του για δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός ξεγύμνωσε ολόκληρο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα της χώρας αλλά και τον τρόπο της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης, σε ένα βράδυ.Πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι επαγγελματίες προστάτες του ελληνικού λαού, κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν συνειδητοποίησαν ότι ένας λαός που μπορεί να αποφασίζει μόνος του χάνει την ανάγκη για προστάτες.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πανικοβλήθηκαν. Δημοψήφισμα σημαίνει κατάργηση της διαμεσολάβησής τους. Πως να ζητήσουν εξουσιοδότηση από το λαό για να τον σώσουν αν ο λαός μπορεί να απαντά μόνος του;
Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι το δημοψήφισμα είναι εκβιαστικό. Στην πραγματικότητα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κυβερνήσει υφαρπάζοντας ψήφους από απελπισμένους πολίτες με υποσχέσεις για μαγικές λύσεις.
Η αριστερά τρέμει λέει μήπως ο λαός τρομοκρατηθεί και ψηφίσει αντίθετα από το συμφέρον του το οποίο μόνο αυτή γνωρίζει και αντιπροσωπεύει. Εκτός αυτού, με την εξαγγελία δημοψηφίσματος κατέρρευσε και ολόκληρη η αντιπολιτευτική στρατηγική της που βασίστηκε στην επιχειρηματολογία περί κατοχικής κυβέρνησης, χούντας κλπ
Τα καθεστωτικά χρεοκοπημένα ΜΜΕ αποφάνθηκαν με κρυφοφασιστικό θράσος ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει την ικανότητα να πάρει τέτοιες σοβαρές αποφάσεις. Φωνάζουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια, η συμφωνία πρέπει να προχωρήσει και να εκτελεστεί το συντομότερο ή να απορριφθεί πάραυτα (ανάλογα με την πολιτική τοποθέτησή τους). Αλλά ταυτόχρονα ζητούν και εκλογές, λες και υπάρχει χρόνος για εκλογές και για την πιθανή ακυβερνησία που θα ακολουθήσει.
Ακόμα και οι ευρωπαίοι σοκαρίστηκαν λέει. Οι κυβερνήσεις τους, που τόσο καιρό είχαν τα χέρια τους δεμένα γιατί έπρεπε οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι να εγκρίνουν και την παραμικρή απόφασή τους, για τους Έλληνες είχαν την υποκριτική απαίτηση να μην ερωτηθούν από κανένα και για τίποτα.
Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι όπως ήδη φαίνεται από τις ιντερνετικές συζητήσεις, ακόμα και οι ίδιοι οι πολίτες υποδέχτηκαν οι περισσότεροι αρνητικά την πρόταση για δημοψήφισμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να αναθέτεις σε άλλους την ευθύνη των αποφάσεων που σε αφορούν για να μπορείς μετά να βγαίνεις στο δρόμο και να τους βρίζεις, παρά να το κάνεις ο ίδιος αποδεχόμενος και τις συνέπειες της ψήφου σου.
Οι τελευταίες εξελίξεις με τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών που κατά πάσα πιθανότητα θα ρίξουν την κυβέρνηση, δείχνουν ότι το χρεοκοπημένο αλλά πανίσχυρο σύστημα εξουσίας που μας έφερε ως εδώ δεν νικιέται.
Θα αντισταθεί λυσσαλέα και θα επιβιώσει απαράλλαχτο, έστω και σε μια διαλυμένη χώρα

Ανώνυμος είπε...

α ρε αλητη τσιπρα!!!

Ανώνυμος είπε...

αποτυχημενος εισαι

Ανώνυμος είπε...

Το πιο κορυφαίο που δεν σχολιάστηκε απο κανέναν ήταν η απάντηση του Βενιζέλου:

Είπε ο ανεκδιήγητος οτι η εναλλακτική που προτείνει ο Τσίπρας είναι οι εκλογές που θα αναδείξουν μια ΑΛΛΗ πάλι κυβέρνηση, που δεν ξέρουμε, και η οποία δεν έχουμε καμιά διαβεβαίωση οτι θα στηρίξει τη Δανειακή Σύμβαση και άρα είναι μη αποδεκτό σενάριο!!!
Δηλαδή πιο απλά οτι δεν είναι αποδεκτό ο Λαός να ψηφίσει μέσα απο τις εκλογές οτι δε θέλει τη Δανειακή Σύμβαση!!!

Παρακαλώ τους διαχειριστές να βρούν το βίντεο απο την ομιλία του Βενιζέλου και να το ανεβάσουν για να ακούσουν όλοι με τ αυτιά τους την δήλωση και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους!
Η Δημοκρατία επισήμως έχει πεθάνει...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εισαι κουρασμένος και αυπνος και δεν κατάλαβες οτι αφησαν τον λαο μονο του να παλεύει
Επιτρέπεται ενα ραδιοφωνακι 12.30 με 14.00 να ειναι το μοναδικό που κάνει αντιπολίτευση στην Ελλάδα;
Δύο χρόνια μαστιγώνουν τον λαό και εχθες το βράδυ ο ΓΑΠ βγήκε απο την βουλή ως αλλος καισαρ ή μήπως δεν είναι έτσι και εσεις κυρια Παπαρήγα δεν ειστε καλυτερη απο τον Τσίπρα δυστυχώς ειστε μεγάλη δωστε την καρέκλα σε καποιο νεώτερο να οδηγησει την κούρσα ο δε Αντωνης πρεπει να βρεί διάδοχο να δουμε αν ο χοντρός δεχεται γιατι δεν το βλέπω δεν ειναι τοσο χαζός να μπει στο παιχνιδι που εκανε πως και πως να το αποφυγει.

Αντε Καζακη βγες στο ραδιάκι να μας κάνεις λίγο μάθημα και ασε τους λιμοκοντορους της βουλης να καμώνονται τους πολυ φτασμένους

Πραγματικά ντροπή σας να σας κανει μάθημα χθες ο ΓΑΠ για άμεση Δημοκρατία ποιός ο δοσιλογος που οπου βρεθει και οπου σταθει κατηγορει την πατριδα μας και τους Ελληνες και αυτο γιατι οι ηγεσίες των κομμάτων πιάστηκαν στον υπνο. Αδειασε ακομα και τον χοντρο μπενυ


ο λαος ειναι μονος του και παλεύει μονος του
και σεις πολιτικοι δεν λετε να ξυπνήσετε απο την ναρκη σας.
Εμείς το καταλάβαμε πια οτι ειμαστε μονοι μας θα την βρούμε την άκρη εσάς βλέπουμε να μαλώνετε για κατι που δεν σας ανηκει δηλαδη ο λαός . Δεν θέλατε το δημοψηφισμα γιατι ειστε ιδιοι με τον ΓΑΠ τι να εκφραστει ο λαος να παρει κεφαλι ο μη συνηδειτοποιημενος λαος και σεις τι κανατε τοσα χρόνια περνατε επιδοτησεις

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕΙ

johngarfall είπε...

Τι συνέβη χτες στη βουλή;Αυτός ο αποτυχημένος φερόμενος ως πρωθυπουργός δυστυχώς κατατρόπωσε τους αντιπάλους του.
Ο Κωλοτούμπας Σαμαράς αφου εγινε ρόμπα ξεκούμπωτη την προηγούμενη τι άλλο να έκανε απο να την κοπανίσει, τα δυο κόμματα της αριστεράς ξεβράκωτα και ξεσκούφωτα στο Βόρειο Πόλο ,κυριολεκτικά για γέλια και για κλάμματα ιδιαίτερα ο Αριστερός των Βορείων Προαστείων που πολύ γουστάρει τα γκλαμουράτα , την γνωστή μικρη πλατεία της Αθήνας για να πίνει τον καφέ του παρέα με μεγκαλοδημοσιογράφους και τα ακριβά Restaurants στο Κολωνάκι στην Κηφισιά και τις λύσεις στο χρέος της Ελλάδας μέσα από το ΕΥΡΏ. Σούπερ Ευρωλάγνος.Τι να πούμε τι να σχολιάσουμε; Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα.
Για την κυρία του Περισσου δεν χρειάζονται πολλά σχόλια.Η κόλλα στην καρέκλα που κάθεται είναι πολύ δυνατη ισχυρότατη και είναι αδύνατο να ξεκολλήσει η κύρία απ αυτή,και εκείνο το ρημάδι το όπλο που είχε αφεθεί τότε το 1946 ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ έπεσε μέσα στο πηγάδι της λήθης και χάθηκε για πάντα και έτσι κρίμα τους αγνούς αγωνιστές που πλαισιώνουν ακόμη αυτό το αμερικανικού τύπου ΚΚΕ .Κρίμα και την ιστορία αυτού του κόμματος με τους τοσους αγώνες του και τόσους νεκρούς του.
Και τι μένει; Τι αντιστέκεται σε αυτή τη μαύρη λάσπη που απειλει να πνίξει ένα ιστορικό ένδοξο λαό;
ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΛΑ'Ι'ΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.