Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΑΔ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΚΕ


Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝO.

Ο Γεωργιάδης είπε "Μονάχα ένας απατεώνας θα έλεγε δε θα πληρώσω το χρέος μου." (άκου το βίντεο στην αρχή). Δηλαδή απεκάλεσε τον Καζάκη απατεώνα λόγω της ιδεολογίας του και αυτό το κάνει συχνότερα της τελευταίες μέρες. Εσύ πως περίμενε να αντιδράσει ο Καζάκης δηλαδή μόλις ακούσει ότι το αρχιλαμόγιο τον είπε απατεώνα; Εσύ πως θα αντιδρούσες; Και τα λεγόμενά του τα υποστηρίζει με επιχειρήματα, άκου και λίγο πιο μετά το βίντεο
αναγνώστης

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ. ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ.ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη, τα επιχειρήματα σου δείχνουν φθόνο και νοητική ανεπάρκεια...κλασικό κομμουνιστικό σκουλήκι.

Όχι ρε πούστη και θα πληρώσουμε, και θα σταθούμε στα πόδια μας και δεν θα γίνουμε Αλβανία του Χότζα που να χτυπήστε από κάτω εσύ και τα υπόλοιπα κατάλοιπα του κομμουνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Και αν δεν σου κάνει η αριστερά φτιάξε κόμμα και κατέβα στις εκλογές μπαγλαμά Καζάκη.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Πόσο μαλάκας είσαι ρε ανωνυμε 4:36?ποσο σκατοκέφαλο ζωον αδραποδο επιχορηγουμενο σκουληκι?ποσο βαλτο πρασινογαλαζο παπαγαλακι εισαι?αντε τραβα μια να στανιαρεις δοσιλογε

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο τυπος ειναι αναξιος σχολιασμου. Μαλλον την εχει ψωνισει αγρια...

Ανώνυμος είπε...

εχει κατι να πει μπραβο του,
εχθες τον ειδα live στους αγανακτισμενους και μιλουσε..
μονο κ μονο γιαυτο μπραβο του..

Ανώνυμος είπε...

ξεκαθαρες αποψεις με επιχειρηματα

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

einai dunatos o atimos!

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά από την αντιμετώπιση του για την Παπαρήγα είναι εμφανές ότι είναι "κλασικό κομμουνιστικό σκουλήκι".Μάλλον τα δικά σου επιχειρήματα δείχνουν πνευματική ανεπάρκεια.
Αρκετά με τους "ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, 3 βιβλία 40 ευρώ"

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΙΑΔΗ!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΤΟ 1936 ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕIΧΕ H ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ..ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ.
Ε ΑΔΩΝΗ????
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Eπαναφορα του θεσμου της αισυμνητειας της αρχαιας Αθηνας με πρωτο αισυμνητη τον Καζακη.

Ανώνυμος είπε...

ειναι χαλασμένο φτάνει μεχρι ενα σημειο

Modestus είπε...

Παιδιά μη ξεχνάτε ο κ.Γεωργιάδης και το κόμμα του ψήφισαν μαζί με τους υπόλοιπους να μην γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Δηλαδή να μην μάθουμε ποτέ ποιος έφαγε τι. Άμα είσαι τόσο γαλαντόμος κ.Γεωργιάδη να πληρώσεις εσύ τα χρέη που δεν έφαγα εγώ, εφόσον δεν θες την ανάλυση του χρέους. Κατάλαβες; Και ότι άλλο λες είναι λόγια του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι βρίζουν προδίδουν πανικό και αμηχανία.
Δεξιός είμαι, αλλά πιστεύω πως ο Καζάκης έχει δίκιο, είναι πολύ ύποπτη η προσπάθεια διαφήμισης του μνημονίου κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας.
Μιλάμε για μοντέρνα κατοχή!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:06 Άντε στην προπόνηση για κυβισθήσεις με την προεδράρα σου και τον μπουμπούκο (http://kolotoubes.blogspot.com/2011/05/n_30.html).

Ανώνυμος είπε...

Αλλο λόγο να κατηγορήσετε τον Καζάκη, εκτός από το να τον αποκαλείτε κομμουνιστή και να του προσάπτεται κατηγορίες επειδή στρέφεται κατά ΟΛΩΝ των κομματων ανεξερέτως έχετε? Δεν έχετε! Δεν μπορείτε να έχετε εξάλλου όσο μένετε φανατηκά κολλημένοι στις πολιτικές σας κούφιες ιδεολογίες!
Επαναλαμβάνω αυτό που είπε ο 4:47 για τους δεξιούς :"ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, 3 βιβλία 40 ευρώ"
Όσο για τους αριστερούς τυα λέει ο Καζάκης: Ας κατέβει ο Τσίπρας ή η Παπαρήγα στην πλατεία να δούμε πόσα φίδια χοράει ο σάκος...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι εαμ δεξια αριστερα και μαλακιες, εχω καιγετε ο κωλος μας κ εσεις ψυριζετε ιδεολογιες!

Ανώνυμος είπε...

Ευγε και παλι ευγε, κ.Καζακη!!!

Ανώνυμος είπε...

e-go Ο Γεωργιαδης είσαι;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΡΕ .ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

e-ego είπε...

Που τέτοια τύχη.

Ανώνυμος είπε...

e-go
Μην εξάπτεσαι! Πως κάνεις έτσι και βρίζεις και χτυπιέσαι...Ουτε να έβριζε εσένα ο άνθρωπος!
Τι σας έχουν προσφέρει αυτά τα Λαγόγια και τους στηρίζεται τόσο πολύ ρε γαμώ το, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Ρωτήσατε ποτέ τον εαυτό σας... Πραγματικά, ρωτήστε εδω και τώρα... ή πράκτορες είστε ή τα τσεπώνετε απο κάποιο κόμμα ή είστε πιτσιρικάδες και δεν ξέρετε που παν τα 4.

e-ego είπε...

Καλά,
μην στοιχηματίσεις σε καμμιά από τρεις επιλογές σου. Πίστεψέ με.
Και μη μου τρως το e.
e-ego

Ανώνυμος είπε...

Πω πω με τι φοβερα επιχειρηματα βριζει τον Γεωργιαδη...
Τελικα κι ο Καζακης ενας απλυτος ειναι...
Νικος

Ανώνυμος είπε...

6:49
Ο Γεωργιάδης είπε "Μονάχα ένας απατεώνας θα έλεγε δε θα πληρώσω το χρέος μου." (άκου το βίντεο στην αρχή). Δηλαδή απεκάλεσε τον Καζάκη απατεώνα λόγω της ιδεολογίας του και αυτό το κάνει συχνότερα της τελευταίες μέρες. Εσύ πως περίμενε να αντιδράσει ο Καζάκης δηλαδή μόλις ακούσει ότι το αρχιλαμόγιο τον είπε απατεώνα; Εσύ πως θα αντιδρούσες; Και τα λεγόμενά του τα υποστηρίζει με επιχειρήματα, άκου και λίγο πιο μετά το βίντεο άθλιε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Και αν δεν σου κάνει η αριστερά φτιάξε κόμμα και κατέβα στις εκλογές μπαγλαμά Καζάκη.

MAΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!

e-ego είπε...

7:14 μ.μ
αυτόν που σου λέει "δε σε πληρώνω όσα σου χρωστάω"
εσύ πώς τον λες ρε μαγκάκι;
Και δε μου λες,
από πότε οι γελοίες ύβρεις
(τις έγραψα πιο πάνω αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΪΜΟΥ τ' έσβησε)
έγιναν επιχειρήματα;

Ανώνυμος είπε...

Ενας πατερας εχει μονο 500Ε και 2 επιλογες για το μηνα. Ή να πληρωσει το στεγαστικο δανειο ή να αγοραζει φαγητο για τα παιδια του. Εσεις τι θα κανατε; θα πληρωνατε την τραπεζα και θα αφηνατε τα παιδια σας να πεθανουν απο πεινα; Γιατι αυτο ακριβως κανει η κυβερνηση, εξυπηρετοντας ενα απεχθες και επαχθες χρεος.

Ανώνυμος είπε...

Μένω έκπληκτος από το επίπεδο των επιχειρημάτων του κ. Καζάκη. Εγώ τον απεκάλεσα κομμουνιστή, λόγω της δικής του δηλώσεως περί του ότι αγωνίζεται για το νέο ΕΑΜ. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έκανα καμμία άλλου ειδους προσωπική αναφορά. Αυτός είναι που ακολουθείτε και τον οποίον πιστεύετε;....εγώ αγαπητοί μου έχω κατέβει τρεις φορές σε βουλευτικές εκλογές, εξελέγην τις δύο και την πρώτη ήμουν πρώτος σε ψήφους. Εξελέγην Περιφερειακός Σύμβουλος. Για ό,τι λέω κρίνομαι διαρκώς από τους πολίτες στις εκλογές.
Και τώρα για όσα λέω, θα κριθώ στις επόμενες όποτε και αν γίνουν. Λυπούμαι εάν το επίπεδό σας τελικά ήταν αυτό. Άλλο πράγμα η πολιτική διαφωνία και άλλο η προσωπική επίθεση και μάλιστα με τέτοια εμπάθεια. Κρίμα!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

8:06

Κύριε Γεωργιάδη, εσείς πρώτος τον αποκαλέσατε απατεώνα. Η προπαγάνδα σας δεν περνάει πια. Ξανακούστε το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος έχει σχηματίσει γνώμη και για τους δυό σας. Όποιος νιώθει τιμιότερος ας κατέβει στο σύνταγμα να δούμε τι έχει να πει ο κόσμος. Α ναι, ο κύριος Καζάκης κατεβαίνει παρεπιμπτόντως.

Ανώνυμος είπε...

ρε δωστε του ενα κοχιμπα του ανθρωπου να κανει επανασταση!! αρχομουτρα δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλα εχετε αρχισει να διχαζετε τον λαο.δεν θα σας περασει για αλλη μια φορα..θα ξαναζησουμε τον γραμμο και παλι

e-ego είπε...

8:05 μ.μ
Σε μένα απαντάς; Πολύ το απλοποίησες το παράδειγμα.
Εν πάση περιπτώση, να δούμε τις επιλογές;
α) πληρώνει την τράπεζα και εξασφαλίζει στέγη έναντι της βροχής και του αέρα και κατόπιν σκίζει τον κώλο του να πάει να βρει ψωμί.
(ειδικά αν ο πατέρας έπαιζε χαρτιά, πήγαινε στα μπουζούκια και τις πουτάνες, έτρεχε πίσω από ν πάοκ και τον ολυμπιακό, τότε του ρίχνουμε κι ένα χέρι ξύλο για κακοδιαχείρηση)
β) αγοράζει ψωμί και μένουν όλοι οικογενειακώς χωρίς σπίτι στους πέντε δρόμους.
Εσύ τί θα διάλεγες αλήθεια;

e-ego είπε...

31 Μαΐου 2011 8:19 μ.μ.
Ρε μεγάλε, τα προηγούμενα μηνύματα τα διάβασες;
Ερώτηση: αυτόν που σου λέει "δε σε πληρώνω όσα σου χρωστάω"
εσύ πώς τον αποκαλείς;

Ανώνυμος είπε...

κύριε Άδωνη!΄Συγχαρητήρια για το πόσες φορές εκλεγείκατε αλλά και ο πρωθυπουργός εκλεγμένος από τον λαό είναι και τώρα ο λαός θέλει να του ρήξει φάπες.. Η κρίση των πολιτών είναι τέτοια που την καταντήσατε με διάφορους τρόπους!
Κάτι λέει ο Καζάκης για ανταλλάγματα κάτω από το τραπέζι. Για αυτήν την κατηγορία γιατί δεν λέτε κάτι...?

Ανώνυμος είπε...

8:27

Παπαγάλε του ΛΑΟΣ, τα χρέη τα έχουμε πληρώσει 1,5 φορά ήδη μέχρι τώρα και τώρα πληρώνουμε ληστρικά τοκογλυφικά χρεωλύσια κατάλαβες; Αν χρωστάμε 350 δις, εμείς έχουμε ήδη πληρώσει 500 τουλάχιστον. Μας κοροϊδεύεις; Έχουν πάρει τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Δε θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν για να παίρνουν αυτοί τα τοκοχρεωλύσια που όλο και θα ανεβαίνουν. Κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνουμε και περισσότερα λόγω των τόκων που θα τα βρούμε τα λεφτά άθλιε τύπε; Θα βγάλεις τις κόρες σου στο πεζοδρόμιο;

e-ego είπε...

"...ο κύριος Καζάκης κατεβαίνει παρεπιμπτόντως."
Ο κύριος γκαζάκης κατεβαίνει επειδή ως λαϊκιστής, ξέρει ότι μιας και απευθύνεται ως επί το πλείστον σε ανθρώπους που τους αρέσει να τους χαϊδεύουν τ΄αυτιά, δεν κινδυνεύει.

31 Μαΐου 2011 8:28 μ.μ.
Δεν συγκρίνεις ομοειδή πράγματα, άρα άκυρη η παρατήρησή σου.
Το γιατί δεν είναι ομοειδή απαντιέται αν αναλογιστείς για λίγο στα σοβαρά επί πόόόσα χρόνια κουβαλάς στις πλάτες σου το κυβερνητικό έργο του "κυρίου"..τζέφρυ και από πόσες διαφορετικές θέσεις π.χ. υπουργός εξωτερικών, παιδείας κλπ, και
πόσο δεν έχει σχέση με τη θέση που βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όσο για
"Κάτι λέει ο Καζάκης για ανταλλάγματα κάτω από το τραπέζι. Για αυτήν την κατηγορία γιατί δεν λέτε κάτι...?"
Δυστυχώς πρέπει κάποιος να απαντάει σε ΚΑΘΕ μαλακία που λέει ο ΚΑΘΕ μαλάκας...
Ας μας πει ο γκαζάκης που ξέρει και θέλει να μας διαφωτίσει. Που μασάει; Μπούρδες...!

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ψοφοπεινάει και κάποιοι πουλάνε τρέλα μη τυχόν και δεν αποπληρωθούν οι τοκογλύφοι...
Ε ρε βρεγμένη σανίδα!

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι στείλτο στα δικαστήρια το μουνόπανο!Κανένα έλεος στους εαμοβούλγαρους

Ανώνυμος είπε...

8:45 Εσύ θα συζητούσες με τον Εφιάλτη; Κι αυτός τους λόγους του είχε που πρόδωσε τους Έλληνες. Γιατί τον μισεί όλη η Ελλάδα; Τι θα ρωτούσες σε ένα τέτοιο τύπο πέρα του γιατί είναι τόσο μισάνθρωπος ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω οτι έιτε ο Παπανδρέου είτε ο Γεωργιάδης αν κατέβουν στον δρόμο θα μαζέψουν πολύ ξύλο. Αυτό τα λέει όλα...
Απο εκεί και πέρα παρατηρώ οτι ο μόνος λόγος που πλέον βγάινει ο Άδωνης στα κανάλια και στα blogs είναι για να πει τις ίδιες και ίδιες δικαιολογίες που αφορούν στην υπεράσπηση του μνημονίου και επιπλέον για να καταφέρει να του πούμε ευχαριστώ που έχουνε λεφτά να μας πληρώσουν μισθους και συντάξεις... Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο. Αν το ΛΑΟΣ έπαιρνε θέση κάτα του μνημονίου τότε τα πρόβατα της δεξιάς θα ήταν πολύ δύσκολο να μην αντιδράσουν!!! Όλοι πάιζουν τον ρόλο τους μέσα στην βουλή, τίποτα δεν είναι τυχαίο...Πουλημένα Λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

8:46

Πρώτα έχει σειρά ο Γεωργιάδης, κατηγορείται ήδη με μύνηση για εσχάτη προδοσία που είναι ήδη σε εξέλιξη από τον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

ζητω το ΔΝΤ!!! 10 κιλα βιβλια 50€.

Ανώνυμος είπε...

Psy, πρέπει να ψηφίζει κάτι για να έχει άποψη δηλαδη κάποιος. Πόσο στενόμυαλοι είστε ρε γαμώ το! Πόσο φανατισμένοι! Ε ρε διχόνοια! Αριστεροί και δεξιοί κανένα μάθημα δεν πείρατε απο τον εμφύλιο? ΘΥΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

8:46

Πρώτα έχει σειρά ο Γεωργιάδης, κατηγορείται ήδη με μύνηση για εσχάτη προδοσία που είναι ήδη σε εξέλιξη από τον εισαγγελέα.
-------------------------------------------------

XAXAXAXA!!! Κομπλεξικοί καραγκιόζηδες, σάλτα γαμηθείτε και εσείς και ο EAMOΒΟΥΛΓΑΡΟΣ Καζάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλα Καζακη μετα απο αυτο για εμενα μολις τελειωσες ως αποψη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να παρατηρήσουμε ότι όλοι όσοι εγραψαν σχόλιο υπερ του Γεωργιάδη έδειξαν το επίπεδό τους φωνάζοντας και βρίζοντας. Άδωνη!!! Τσάμπα τόσα κιλά βιβλία πουλάς τόσο καιρό, όλα τα προβατάκια σου αμόρφωτα και απολίτιστα βγήκαν!

Gregoire είπε...

Ο γραφικος καζακης εχει παρει πολλους αγνωμονες στο πλερο του.

Εξοδος απο το ευρω αυτη τη στιγμη σημαινει ΠΕΙΝΑ και μπορει εκει στο κκε να ειστε το πιο πλουσιο κομμα της ευρωπης αφου κληροδοτησατε ολο τον πλουτο της σοβιετικης ενωσης μετα την πτωση αλλα εδω υπαρχουν ανθρωποι που θα πεθανουν απο την ασιτια αν γινουν οι ανοησιες που λετε.
Ολοι ξερουμε οτι επιδιωκετε το χαος μπας και ισχυροποιηθειτε πολιτικα γι αυτο και η προδοτικη σας σταση για το λαθρομεταναστευτικο που αντιτιθεται στα συμφεροντα των ελληνων εργαζομενων που γλυφεις.
Αρκετα βυθισαν τη χωρα οι ιδεολογιες σου Καζακη...

Χεστηκαμε για τον καθε Γεωργιαδη, στην προκειμενη αυτα που λεει ο γελοιος Καζακης ειναι τερμα προδοτικα.

Gregoire είπε...

Σταση πληρωμων και εξοδος απο το ευρω = πεινα και διεθνη απομωνωση(χειροτερα απο βορεια κορεα δηλαδη) -γιατι ουτε αυταρκεις ειμαστε αφου καταστραφηκε συνειδητα η εγχωρια παραγωγη- δε θα αντεξουμε ουτε ενα sec στην παγκοσμια αγορα.

Επιπλεον εξοδος απο την ΕΕ αυτη τη στιγμη το λεει μονο ενας καθυστερημενος εκτος τοπου και χρονου.

Αν δεν ειναι ηλιθιος ο κ.Καζακης, ειναι τουλαχιστον επικινδυνος η τα λεει εκ του πονηρου.Λιξης.

e-ego είπε...

Ρε blog πας καλά;
Έχεις σβήσει τα μισά μηνύματα.
Μια φορά συμφωνώ με τον ανεκδιήγητο Hellas-Orthodoxy και έσβησες και το δικό του μήνυμα;;;;
Και περιμένεις κάποιος που θα μπει σήμερα να βγάλει άκρη διαβάζοντας τα σχόλια;;
Κόψτα ρε μεγάλε, να μην έχει καθόλου σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω δεν σταθηκε στο υψος του ο Καζακης δυστυχως, παρασυρθηκε σε λασπολογια, παρασυρθηκε στον τομεα του Αδωνη. Οτι αξια ειχε η κουβεντα την εβαλε ο Κακλαμανος ο οποιος ο καιμενος προσπαθουσε να στριμωξει (οπως και το εκανε κατα τοπους) τον Αδωνη με στοιχεια αλλα ο Καζακης επεφτε στην παγιδα και αντι να τον υποστηριξει αρχισε να βριζει. Κανονικα επρεπε οπως ξεκινησε να κανει ο Κακλαμανος να αφηνουνε τον Αδωνη ναλεει τα επιχειρηματα του και ενα ενα να τα καταρυπτουνε (οπως παρατηρησατε οσες φορες γινοτανε αυτο ο Aδωνης περναγε στο επομενο θεμα).

Νταξει ο καθενας εχει ελατωμματα δεν μπορουμε να βρουμε ενα superman, γι'αυτο και πολυ σωστα λεει το ΕΠΑΜ οτι δεν χρειαζομαστε αλλους ηγετες. Ολοι μαζι πρεπει να συνησφερουμε.

Aλλα μια προταση στον Καζακη, ας αφησουμε την ηρωνεια στην ακρη. Το να λεμε τον οποιονδηποτε Αδωνη "μπουμπουκο" δεν προσθετει καμια αξια. Η αξια προστιθεται με την καταριψη θεσεων με στοιχεια. Ετσι μπορει να δουνε μια αλλη οπτικη πλευρα οι γιαγιαδες και οι θρησκοι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ.