Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Προσοχή: διακινούν δόσεις αφέλειας για να προκαλέσουν overdose προβοκάτσιας!


Γράφει ο Μάκης Δεληπέτρος (πρέπει να το διαβάσετε)
Η Ελλάδα-όπως την παρουσιάζουν οι «ειδικοί αοριστολόγοι» των Μ.Μ.Ε. είναι μια νησίδα… αγνότητας στον παγκόσμιο χάρτη: στην Ιταλία οι αποκαλύψεις για την παρακρατική «Γκλάντιο» άγγιξαν τον τότε πρωθυπουργό, στην Τουρκία συνελήφθη εν ενεργεία πτέραρχος- σε συνέχεια δεκάδων άλλων συλλήψεων, στις ΗΠΑ όταν δολοφονήθηκε ο Κένεντι ο εισαγγελέας της Νέας Ορλεάνης Τζιμ Γκάρισον είχε πει «… έχω μια θεωρία ότι υπάρχει συνωμοσία πίσω από την δολοφονία του Προέδρου…»(από εκεί και η… καραμελίτσα). Στην Γαλλία είχαν πραγματοποιηθεί δεκάδες συλλήψεις παρακρατικών-αστυνομικών, των περιβόητων «Μπαρμπούζ» που αυτοδικούσαν στα πλαίσια εντολών εξωθεσμικών κέντρων .Εδώ μόνο ζουν… πάναγνοι παράγοντες, θεσμικοί και μη.
ΟΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΕΛΛΑΔΑ
Το… παραμύθι ξεκίνησε το 2002 όταν έπεφτε βαρύ σε διάφορους «παράγοντες» από τον αυτοαποκαλούμενο Αριστερίστικο χώρο- και όχι μόνο, το να παραδεχτούν ότι στοιχίζονταν γύρω από μία παρα-εξουσιαστική μεθόδευση, που είχε πάρει το «εύηχο» προσωνύμιο του… ένοπλου αγώνα!
Ξεχνούσαν ότι είμαστε ο τόπος των τροχαίων δυστυχημάτων για τον Σαράφη, τον Λαμπράκη (έτσι ήθελαν να το παρουσιάσουν αρχικά), τον Παναγούλη κ.α. βουλευτών και μη.
Ξεχνούσαν συνειδητά ότι είμαστε η χώρα της δολοφονίας του Πολκ, των «ασυρμάτων» που μετέδιδαν θέσεις στρατιωτικών μονάδων στο εξωτερικό, της νάρκης του Γοργοπόταμου,, της ζάχαρης στα ρεζερβουάρ των Ρέο του Παπαδόπουλου, των «κοκκινοπουκαμισάδων» των Ιουλιανών κ.λ.π., κ.λ.π.
Ξεχνούσαν τα… προαναγγελθέντα επεισόδια μετά την Μεταπολίτευση, από «αναρχικούς» …μίας χρήσεως.
Ξεχνούσαν ότι κατόπιν επιλογής βάσκανου μοίρας, οι εκδότες δεξιών εφημερίδων στην Ελλάδα είχαν… περιορίσιμο προσδόκιμο ηλικίας! Π.χ. σε Βραδυνή, Απογευματινή, Ελ. Τύπο.
Ξεχνούσαν τους αριστεριστές που σπούδαζαν με υποτροφίες ΝΑΤΟ και γίνονταν σύντομα καθηγητές, όπως είχαν κάνει πριν, μόλις εξήλθαμε από την δικτατορία άλλοι «αντιστασιακοί».
Ξεχνούσαν το πόσα πόστα πήραν «αντιστασιακοί» μήποτε συλληφθέντες που δήλωναν «βασανισμένοι στο… ΕΑΤ-ΕΣΑ» ή «διωχθέντες από τον Γκαντώνα».
Ξεχνούσαν την «Συνωμοσία Ιωαννίδη»… ως έκτακτο περιστατικό, την προδοσία της Κύπρου, τους φακέλους του ΕΑΤ-ΕΣΑ.
ΚΑΙ…ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ
…μέσω της «συμμαχίας των… προθύμων». Αντί μόνο των παρουσιαζόμενων ως αγνών, άδολων και “γενναίων” αριστεριστών, προφανώς κατόπιν ανταλλαγής τεχνογνωσίας στα κοινά ραντεβού με “οπαδούς της επιθετικής Αριστεράς” και ούλτρα «νεοφιλελεύθερους», άρχισαν όλα τα σοβαρά έντυπα και κανάλια να μιλούν για «θεωρίες συνωμοσίας» όταν συνέβαινε κάτι που δεν τους έπαιρνε να εξηγήσουν.
Π.χ. δεν γίνονταν αντικείμενο αναλύσεων διάφορα ποικίλα (πλέον)δυστυχήματα ή εγκληματικές ενέργειες, δεν έλεγε κανείς στα σοβαρά πως έγιναν οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων,ποιοι έμπαιναν εκτός από τα γνωστά ακόμη και σε λογισμικά δικτύων συναγερμών ενώ απόκτησαν εμπειρία και κωδικούς για προσβάσεις σε PC ή παρεμβολές αχρήστευσης σε τηλεφωνικές συσκευές, σε ποιούς πρόσφεραν… διαδοχική επαγγελματική αποκατάσταση ΜΚΟ ή ιδιωτικές εταιρείες «ανάλυσης δεδομένων» , πως γίνονταν την κατάλληλη ώρα και με διαφορά λίγων ημερών οι δολοφονίες 16χρονων στα Εξάρχεια, οι πυροβολισμοί 18χρονων στο Περιστέρι κ.α., που έκαναν την ιδιωτική όπως και την δημόσια ζωή να κυριαρχείται από αίσθηση εκτεταμένης διαφθοράς, με την βία καθημερινά παρούσα και το αίσθημα της ανασφάλειας να κυριαρχεί όχι μόνο στους πολίτες αλλά και σε αυτούς που έχουν ως έργο την φύλαξη(!) τους…
Αντίθετα θεωρούσαν τις πανδημίες των πουλερικών, των Χοίρων,κ.α. απίστευτα «ειδησεογραφικά» συμβάντα ως… ρεαλιστικούς κινδύνους. Ακόμη και ο Γ. Γεωργαλάς ήξερε ότι χρειάζεται «επικάλυψη από διαφορετικού τύπου ειδήσεις για την ανεμπόδιστη πραγμάτωση των επιδιωκομένων στόχων». Τα αστέρια της ενημέρωσης που μιλούσαν για 30.000.000(!) νεκρούς από διαφορετικούς κάθε χρονιά, ιούς, δεν το είχαν ακούσει ποτέ αυτό;
Την ίδια ώρα σε μια χώρα όπου οι ληστές δεν χρησιμοποιούν όπλα χειρός αλλά τυφέκια προσβολής Καλάσνικοφ(;) και σκοτώνουν μέρα-παρά μέρα για 150 ευρώ θεωρείται φυσικό γεγονός ολόκληρων αστυνομικών τμημάτων ή η χρόνια έλλειψη ασθενοφόρων, που θυμίζουν ολοένα και περισσότερο …μακρινή αφήγηση,τα κανάλια μιλούν για ατελέσφορες κοινοβουλευτικές διεργασίες και οικονομίστικες γενικολογίες, μετά εορτής πάντα.Ο φόβος δεν είναι σύμπτωμα της εποχής, είναι η επιλογή της εποχής για τον τόπο!
ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΗΜΑ…

γράφοντας σχετικά εδώ και μήνες και λέγοντας το Κουίζ: Ποιοι είναι οι τρεις, κορυφαίοι και μη, πολιτικοί που δηλώνουν σε κάθε ιδιωτική τους συζήτηση ότι σύντομα θα «έχουμε δικτατορία»;
Είχε προηγηθεί σοβαρή συζήτηση και τοποθέτηση της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε με θέμα τους κινδύνους πιθανής προσπάθειας εκτροπής.
Τώρα δεν λείπουν φωνές όπως αυτές που ακούστηκαν αυτές τις ημέρες από έτερους – κατά διαβολική σύμπτωση- τρεις πολιτικούς παράγοντες περί «εκτροπής» από την δράση «αγανακτισμένων» και μη.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ… ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
…αυτά είναι πράγματα που αποκαλύπτονται μόνο σε χώρες χωρίς θεσμούς, όπως η Ιταλία, οι ΗΠΑ,η Γαλλία, η Τουρκία. Στην Ελλάδα μπορεί να έχουν υπάρξει πραξικοπήματα, ΙΔΕΑ, Sheepskin,«ένοπλοι λαικοί αγωνιστές» αλλά όλα γίνονταν σαν τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ… σκέτα!
Έτσι και στην συνέχεια ό,τι συνέβη, συνέβη τυχαία. Χωρίς προμελέτη, χωρίς προσυνεννόηση, χωρίς μεθόδευση .Καθαρά.Με ενημερωτικά απορρυπαντικά που … συνιστούν 29 κατασκευαστές ειδήσεων.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ… ΣΥΝΤΑΓΜΑ-τολογία. ΜΕΤΑ ΤΙ;
Προδικτατορικά ο μακαρίτης Ηλιού είχε καταγγείλει τις μεθοδεύσεις ενός Γ. Παπαδόπουλου. Το ίδιο είχε πράξει και ένα νεαρό στέλεχος της ΕΔΗΝ, ονόματι Αλέξανδρος. Δεν συνάντησαν ευήκοα ώτα. Και τότε υπήρχαν «λογικοί, πρόθυμοι, ρεαλιστές» αναλυτές στην Αριστερά, το Κέντρο, την Δεξιά που… γελούσαν με αυτά τα φληναφήματα. Μαζί τους και τότε «μελίρρυτοι και αισθηματίες»πολιτικοί, υπό την σκιάν της Εσπερίας, όπως τώρα. Ώσπου έφτασε ο Απρίλης…
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ; ΕΝΑΣ ΤΡΙΔΥΜΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. ΕΚΛΟΓΟΛΑΓΝΕΙΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ- ΠΡΟΚΛΗΤΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ…
Τι μπορεί να διαδεχθεί το σύστημα του μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτικού σούπερ μάρκετ με τα ωραία τυλιγμένα αλλά ληγμένα προιόντα; Μια νέα “κοινοβουλευτική τάξη” με εναλλαγή προσώπων; Για να ξεπροβάλλουν και άλλοι που θα «συναξάρουν» με αριστερές αοριστολογίες ή θα ψεύδονται με επιστημονικοφανείς διακηρύξεις; Ή… κυβερνήσεις που θα έρχονται για να φύγουν κάτω από την πίεση «λαικών κινητοποιήσεων και επεισοδίων» ή έξωθεν-άνωθεν εντολών, όπως συνέβαινε στα Ιουλιανά;
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Τρεις φορές το ίδιο σενάριο; Το είχε πει ο Κλιντ Ίστγουντ ως «βρώμικος Χάρρυ»: «…οι εγκληματίες δεν έχουν φαντασία. Για αυτό τους αρέσει να μιμούνται και να επαναλαμβάνονται…»
ΚΟΥΙΖ: Αφού είναι… απροσχεδίαστες αυτές οι «συνωμοσιολογικές» μεθοδεύσεις, πως ακόμη και ο küçük pezevenk της παρέας, τα γνώριζε όλα αυτά και τα διαλαλούσε μετά από κάθε ποκίτσα με τα φιλαράκια,από πέρσι;
Πηγη