Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στα άκρα οι σχέσεις της Έλσας Παπαδημητρίου με τη ΝΔ…


Θυμήθηκε η κολλητή της Ντόρας λίγο πριν την κρισιμότερη ψηφοφορία στην οποία διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, να διαφωνήσει με το κόμμα της και να δηλώσει παρούσα στην παρέα των προθύμων…
Διαβάζουμε λοιπόν:
Ένα βήμα πριν από την έξοδο από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου, μετά τη δήλωσή της ότι θα πράξει «κατά συνείδηση» στη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Η ΝΔ απέφυγε να σχολιάσει τη δήλωση αυτή αλλά, εάν επιβεβαιωθεί η προαναγγελία του «ναι» στα νέα μέτρα, τότε θεωρείται βέβαιο ότι η βουλευτής θα διαγραφεί και από την ΚΟ της ΝΔ και από το κόμμα.
«Είμαι αποφασισμένη να βάλω την Ελλάδα πάνω από όλα με ό, τι αυτό συνεπάγεται» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ και όταν ρωτήθηκε εάν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο συμπλήρωσε: «Περιμένω να το διαβάσω και αυτό και όλα τα άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση».
Την ίδια ώρα, έντονες είναι οι συζητήσεις στη Νέα Δημοκρατία για το εάν χρειάζονται ή όχι οι σκληροί αντιμνημονιακοί τόνοι, όπως αυτοί του Αντώνη Σαμαρά στη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη.
Πηγη