Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αποφασίστηκε να μας πάρουν και το χρυσάφι  • Έτοιμη η Ελλάδα για εξόρυξη χρυσού!
Η Ελλάδα, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι έτοιμη να ξεκινήσει την διαδικασία εξόρυξης πολύτιμων μετάλλων.
Αυτό δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης. Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός υπογράμμισε πως «Εντός είκοσι ημερών θα μπορέσουμε να βγούμε στον αέρα, με διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς, για την....
έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού και αντιμονίτη – ενός «κρίσιμου ορυκτού για την ευρωπαϊκή βιομηχανία».
Ο Γ. Μανιάτης απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη ο οποίος σε ερωτά την κυβέρνηση για μία πρόσφατη έρευνα του ΙΓΜΕ η οποία φέρεται να έχει εντοπίσει 450 τόνους χρυσού στην Βόρεια Ελλάδα. Την ύπαρξη κοιτασμάτων αξίας 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υφυπουργός «από τα οποία ωστόσο, θα πρέπει να αφαιρεθούν και οι απώλειες κατά την εξόρυξη».
Εμείς τι να πούμε… καλή επιτυχία, αλλά θα συμβουλεύαμε το υπουργείο να ρίξει και καμία… ματιά και στο φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί τα έσοδα δεν θα είναι της τάξης των 18 δισεκατομμυρίων… μόνο.

1 σχόλια:

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ είπε...

Λοιπον για να τελειωνουμε : ολοι οι αναλυτες,ολοι οι οικονομολογοι,αλλα και πολυς απλος κοσμος ,σκεφτεται απλα και ορθολογικα τεχνικα. Δηλαδη εξεταζουν τα μετρα των κυβερνοντων και ασκουν κριτικη σε αυτα με βαση τον κοινο νου και στοχο την συντομοτερη απεμπλοκη της χωρας απο μνημονια κ.λ.π χωρις να τολμουν να σκεφτουν η να ξεστομισουν το εξης απλο! Οταν κυβερνουν προδοτες και υπαλληλοι τοκογλυφων,τα οποια μετρα λαμβανονται εξυπηρετουν ΣΚΟΠΙΜΑ τον αντιθετο σκοπο! Δηλαδη την ασφυξια στην εσωτερικη αγορα ,με σκοπο την συνεχη υφεση,που στοχο εχει να δημιουργησει το αλλοθι, για νεο τοκογλυφικο δανεισμο και εκποιηση περιουσιακων στοιχειων του δημοσιου σε πρωτη φαση το οποιο δημοσιο θα κατασχει και ιδιωτικη περιουσια (μεσω εφοριας) σε δευτερο χρονο αφου οι μη εχοντες λογω της υφεσης να καταβαλλουν το φορο που τους επιβαλλεται θα χανουν ακινητα με σφραγιδα φοροφυγα εναντι πινακιου. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ.