Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

"ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ"



ΑΚΡΩΣ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ!
Το κράτος μας και οι ξένοι
Του Aλεξη Παπαχελα

Είναι φορές που νιώθει κανείς ότι χάνουμε το μέτρο και κάθε αίσθηση σοβαρότητος. Αίφνης, για παράδειγμα, ξεσηκώνεται ένας ορυμαγδός αντιρρήσεων και δήθεν πατριωτικής βαβούρας επειδή οι «ξένοι» απαιτούν να έχουν δικούς τους τεχνοκράτες στις εφορίες, στον οργανισμό που θα....
αναλάβει τις αποκρατικοποιήσεις ή στο Γενικό Λογιστήριο του ....Κράτους. Είμαστε τόσο υπερήφανοι λοιπόν; Μήπως είναι τόσο τέλειες οι εφορίες μας και τόσο υποδειγματικοί οι εφοριακοί μας και δεν το έχουμε καταλάβει;

Η Ελλάδα βουλιάζει, γιατί οι πολιτικοί της διέλυσαν το κράτος έτσι ώστε να μπορούν να κυβερνούν εκείνοι ανεξέλεγκτα, και με το αζημίωτο, μαζί με συνδικαλιστές, κομματικούς και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες. Τους βόλευε να μη δουλεύουν οι εφορίες γιατί έτσι μπορούσαν να σβήνουν πρόστιμα, να διατάσσουν επανελέγχους και να έχουν αγαστή συνεργασία με το βαθύ κομματικό-συνδικαλιστικό κράτος. Η ανοργανωσιά και η έλλειψη επαγγελματισμού κάλυπτε την ανομία και τη λοβιτούρα. Τι και ποιους ακριβώς απειλεί, λοιπόν, η έλευση ξένων τεχνοκρατών για να βοηθήσουν ή και να στελεχώσουν αυτές τις κρατικές υπηρεσίες; Ποια μικρά και μεγάλα συμφέροντα κόπτονται τόσο πολύ για την εθνική κυριαρχία; Μήπως θέλουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους και στο μέλλον με τον ίδιο ακριβώς τρόπο;

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο παρελθόν μας που δείχνουν πόσο εθνικά αναγκαία ήταν η βοήθεια των ξένων. Από τους ξένους στρατιωτικούς συμβούλους, που μετέτρεπαν τη γενναιότητα σε πειθαρχία και επαγγελματισμό σε κρίσιμες στιγμές που η πατρίδα μας μεγάλωνε έως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όπου οι ξένοι μάς οργάνωσαν, κάναμε ένα θαύμα και βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ας μη φοβόμαστε, λοιπόν. Ας δούμε τη γύμνια του κράτους μας κατάματα και ας πάρουμε όποια βοήθεια μπορεί να μας δώσει οιοσδήποτε για να γίνουμε ένα σοβαρό κράτος. Ακόμη και σήμερα τα πράγματα βελτιώνονται με μάχες και κόπο σε σημαντικούς τομείς του κράτους. Τα μικροσυμφέροντα, η διαπλοκή, οι συνδικαλιστές, οι κομματικοί δίνουν όμως μάχες οπισθοφυλακής γιατί θέλουν τη μιζέρια και την ανοργανωσιά προκειμένου να συνεχίσουν να επιβιώνουν και να βασιλεύουν. Είναι προφανές ότι προτιμούν να είναι αφεντικά και μικρονταβατζήδες σε μια εξαθλιωμένη και φτωχή Ελλάδα της δραχμής, παρά επαγγελματίες δημόσιοι υπάλληλοι με κανόνες και υψηλά στάνταρντς υπό την επίβλεψη έμπειρων τεχνοκρατών. Ας αφήσουν, λοιπόν, τα παραμύθια περί απώλειας κυριαρχίας οι πλασιέ του δήθεν πατριωτικού λαϊκισμού και ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε ένα κράτος και μια χώρα που δεν θα ζητιανεύει κάθε τόσο για δανεικά, δεν θα ντρέπεται για την κατάντια της και θα μπορεί να συγκριθεί στα ίσια με την υπόλοιπη Ε.Ε.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Alexis δημοσιεύεται στην "Καθημερινή",που μαζί με τον ΣΚΑΙ υποστηρίζουν με φανατισμό την "αυθόρμητη αγανάκτιση".

Η ξενολαγνεία,ο ραγιαδισμός και ο γραικυλισμός,βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή στο παραπάνω κείμενο:Θυμίζει...Γιωργάκη ο Παπαχελάς,ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΜΑΣ...ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ!

Ξεχνάει (;) βέβαια να μας πει ο αγαπημένος της Αμερικανικής Πρεσβείας,το πολύ απλό:Είναι σίγουρος πως οι υπαρκτές παθογένειες του εγχώριου Δημόσιου Τομέα θα εξαλειφθούν ή έστω θα μειωθούν,αν αναλάβουν ξένοι τεχνοκράτες;

Μιας και αναφέρει ως παράδειγμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004,θέλει να του υπενθυμίσουμε ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,παρότι "επέβλεπαν" οι ξένοι;

Να του πούμε πως οι ξένοι στρατιωτικοί σύμβουλοι πολλές φορές οδήγησαν σε διχασμό τον ελληνικό στρατό,όταν εφάρμοζαν τακτικές εκτός τόπου και χρόνου,που δεν είχαν καμία πρακτική εφαρμογή στους πολέμους που κάναμε εναντίον π.χ. των Τούρκων;

Φυσικά,η βοήθεια των ξένων (και ειδικά των Φιλελλήνων) υπήρξε αποτελεσματική σε κάποιες περιπτώσεις,για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Όμως ο Παπαχελάς προσπαθεί να βγάλει παντελώς ανίκανους τους Έλληνες,ενώ ξέρει πως το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

Η διαπλοκή,τα μικροσυμφέροντα κλπ υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο ο Έλληνας δεν αλλάζει νοοτροπία:Κλασικό παράδειγμα η Βασιλεία του ξένου Όθωνα,όπου ακόμα κι εκείνος όχι μόνο απέτυχε να μας...αλλάξει,αλλά στο τέλος έγινε χειρότερος...κι απ'τους Έλληνες!

Άσε λοιπόν Αλέξη τις ηλιθιότητες για "πλασιέ του πατριωτικού λαικισμού",γιατί ξέρεις πολύ καλά πως ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων στους ξένους (άλλωστε,τους εκθείαζες πρόσφατα κι εσύ για την "σοβαρότητά" τους)!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,είναι εκείνοι που τρέμεις,εσύ και το κατεστημένο:Κι όσο κι αν βιάζεσαι να μας φέρετε-εσύ και τα αφεντικά σου-ξενόφερτους "σωτήρες",στις...Εφορίες και αλλού,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τάδε έφη το κολλητάρι του Μητσοτάκη! Άξιος! Άξιος! Πραγματικά, τα αξίζεις τα λεφτά που σου δίνουν, απ' όποια τσέπη και ταμείο είναι αυτά!

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Bilderberger in St. Moritz 9.- 12. June

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3vf0vUe9xG8

amerikanoi stratiotes klotsane kai spane sto xylo mikra PAIDAKIA eno gelane kai kanun san na travane malakia

manos2626 είπε...

Η Ελλαδα εχει πεσει θυμα οικονομικων δολοφονων....
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_7528.html

anonymos είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ bilderberg 2011,ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ....
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;;;;;;;;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τς, τς, τς. Τόσος ενδοτισμός πια... Τελικά οι λακέδες είναι χειρότεροι από τα αφεντικά τους.

Robespierre είπε...

Οι λακέδες του σ(τ)υστήματος είναι γνωστοί και ο κόσμος (ελπίζω να) τους έχει καταλάβει. Ο λαός δείχνει ρα συνειδητοποιείται ραγδαία.
Οι μορφές αγώνα για αξιοπρέπεια θα πλουτίζουν συνεχώς.
Το αίτημα θα πρέπει να είναι ένα για αρχή.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ

Αυτή τη στιγμή μπουσουλάμε. Αλλά η θέληση θα μας κάνει να σηκωθούμε όρθιοι στα πόδια μας. Μας έτυχε για μια ακόμα φορά στην ιστορία μας να είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ από όλους τους λαούς της γης.
ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.
NO PASSARAN.

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Dioxte tous olous. Pirane daneio gia na plirosoune tokous gia xrimata pou den pirame pote! Einai paranoikoi, massonoi, neotaxites etoimoi na aimatokylisoun tin anthropotita me diatages tis ravinias tous

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Oi evraiomassonoi eixan sxediasei tromokratiko ktypima sto Berolino stis 26 Iouniou opou diexagetai to pagkosmio protathlima podosfairou gynaikwn

Αγγελική είπε...

Μιλάει και ο παραγιός της μπίλντεμπεργκ και το ανηψούδι του Σ(κ)όρος.