Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Δικαστικό πραξικόπημα» στην Ολομέλεια του ΣτΕ για το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς. Απέναντι στους γενναίους δικαστές του Δ΄ Τμήματος, τρομαγμένοι υπάλληλοι των νεοταξιτών, οι οποίοι ανέβαλαν την συζήτηση για τον Δεκέμβριο.


Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com


Με μια άνευ προηγουμένου απόφαση, παράτυπα και χωρίς καμία νομική και ουσιαστική αιτιολογία, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποφάσισε να αναβάλει για τον Δεκέμβριο, τη συζήτηση της απόφασης του Δ΄ Τμήματος, με την οποία, ακυρώθηκε η μαζική παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, την οποία υλοποίησαν οι κατοχικοί νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο.

Συγκεκριμένα, συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην οποία εκφωνήθηκε η αίτηση του δικηγόρου Ιωάννη Ανδριόπουλου για την ακύρωση της μαζικής απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς & της συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές. Παρόντες στο ακροατήριο ήταν τόσο ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ)  Ανδρέας Ανδρουλιδάκης ως πληρεξούσιος του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, όσο & ο περιβόητος & περιλάλητος Νίκος Αλιβιζάτος ως πληρεξούσιος των παρεμβαινουσών, της Αλβανίδας Έντας Γκέμυ & της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Το λόγο ζήτησε ο κ. Ανδριόπουλός, ο οποίος διαφώνησε με την προτεινόμενη από τον Εισηγητή Ευθύμιο Αντωνόπουλο αναβολή της συζήτησης για την Παρασκευή 02.12.2011. Τόνισε, ότι η μεθόδευση της αναβολής ήταν παράνομη (αντιδικονομική) διότι: ο Εισηγητής είχε εισηγηθεί να γίνει οπωσδήποτε η συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα, ως όφειλε από το Προεδρικό Διάταγμα 18/1989 (άρθρο 22 παρ.4 προβλέπει 5 ημέρες πριν τη συζήτηση δήλωση του εισηγητή για συζήτηση ή όχι της υπόθεσης). Όμως 3 ημέρες πριν τη συζήτηση, την Τρίτη 31.05.2011 & ενώ ο φάκελος ήταν πλήρης & έτοιμος προς συζήτηση («ώριμος» όπως λέγεται νομικά) αιφνιδιαστικά προτείνει αναβολή αλλάζοντας το πινάκιο (έκθεμα αποκαλείται στα διοικητικά δικαστήρια) την στιγμή που δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα να το κάνει, αφού ήδη είχε ο ίδιος παραδεχτεί, ότι είναι έτοιμος να συζητηθεί η υπόθεση. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η συνάδελφος πληρεξούσια δικηγόρος του αιτούντα Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία τόνισε, ότι απαιτείται να συζητηθεί άμεσα η υπόθεση, διότι η απόφαση 350/2011 του Δ’ Τμήματος που ακυρώνει μαζική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς & συμμετοχή των στις δημοτικές εκλογές δεν εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση, όπως άλλωστε παραδέχεται η Υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη σε σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε στις 31.03.2011. Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος με τον οποίον ο κ. Αλιβιζάτος, συνήγορος αλλοδαπών & υπέρ της κυβέρνησης, ότι τάχα μου δε ζητάει αναβολή της συζήτησης. Τα ίδια & με τον ίδιο υποκριτικό τρόπο είπε ο Πάρεδρος του ΝΣΚ για λογαριασμό του Ραγκούση. Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να «συσκεφθεί» δήθεν & επανήλθε διατηρώντας κατά πλειοψηφία την εισήγηση για αναβολή στις 02.12.2011

Οι παρευρισκόμενοι απλοί πολίτες, που παρά την ενημέρωση, που είχαν, ότι δε θα συζητηθεί η υπόθεση, ήταν εκεί, αποδεικνύουν, ότι η απαίτηση για πλήρη ορκωτά-λαϊκά δικαστήρια και αιρετό εισαγγελέα, προκύπτει σαν επακόλουθο της διεκδίκησης για άμεση δημοκρατία.

Να σημειωθεί επίσης, ότι υπήρχε ενισχυμένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο είσοδο του ΣτΕ, ενώ ακούστηκε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος προήδρευε της συνεδρίασης, να ρωτάει, «εάν έχει συγκεντρωθεί κόσμος εκτός του δικαστηρίου».

Το γεγονός, ότι βρεθήκαν στη διάσκεψη δικαστές, που διαφώνησαν με τη σκόπιμη αναβολή, που οδηγεί σε απόφαση το 2012, δείχνει, ότι υπάρχουν ακόμη υγιή κύτταρα στο χώρο της δικαιοσύνης, που αντιδρούν σε μεθοδεύσεις, που καταλήγουν σε αρνησιδικία.

Αυτούς τους γενναίους Τερτσέτες και Πολυζωίδηδες, καλούμε να σηκώσουν σήμερα κιόλας φωνή δυνατή και κάθετη, απέναντι στα «δικονομικά μαγειρέματα» των νεοταξιτών. Οι μέρες της δικαίωσής των εξ’ άλλου, έρχονται.
Πηγη 

1 σχόλια:

East είπε...

Οι μετανάστες/πρόσφυγες, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να παίρνουν υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου. Αλλά μόνο άδεια εργασίας, και να πληρώνουν κάθε χρόνο για να την ανανεώνουν. Ποσό, που θα αντιστοιχεί σε κατ'αποκοπή φόρο/ασφάλιση/ιατρική περίθαλψη.

Υπηκοότητα πρέπει να παίρνουν ΜΟΝΟ οι Ορθόδοξοι που θέλουν να γίνουν Έλληνες.

Δηλαδή η υπηκοότητα δεν πρέπει να δίνεται με κριτήρια "εδαφικού δικαίου"(πχ πόσα χρόνια ζεις σε μια χώρα ή αν γεννήθηκες σε αυτή), αλλά με πολιτιστικά κριτήρια(Δηλαδή αν ασπάζεσαι τον πολιτισμό αυτής της χώρας).