Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Φοβούνται επιδημία στην Ευρώπη λόγω φονικού βακτηριδίου. Τυχαίο και αυτό.;;...όλα τώρα θα συμβουν..;;



Φόβοι εκφράζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση για ενδεχόμενη επιδημία στην Ευρώπη, εξαιτίας του επικίνδυνου βακτηριδίου που προκάλεσε τον θάνατο δυο ατόμων στη Γερμανία.
«Είναι θέμα χρόνου μέχρι να εξαπλωθεί το εντεροαιμορραγικό βακτηρίδιο E.coli (EHEC) και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο..... Τζο Λάινεν, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σε περίπτωση συναγερμού επιπέδου ένα, όλες οι χώρες της Ε.Ε θα κληθούν να λάβουν μέτρα για να προστατέψουν τον πληθυσμό τους.Το επικίνδυνο βακτηρίδιο, το οποίο προκαλεί αιμορραγίες στο πεπτικό σύστημα, έχει προκαλέσει πανικό στη Γερμανία, καθώς χθες ο αριθμός των ατόμων που φέρεται να έχουν εμφανίσει τα συμπτώματα εξαιτίας του βακτηριδίου αυξήθηκε στους 600.
Το υγειονομικό ινστιτούτο του Αμβούργου εντόπισε το βακτηρίδιο σε τρία αγγουράκια, επιβεβαίωσε σήμερα η αξιωματούχος της διεύθυνσης Υγείας της πόλης αυτής Κορνέλια Πρίφερ-Στορκς. Η έρευνα του ινστιτούτου έχει επικεντρωθεί μέχρι στιγμής στα κρούσματα στο Αμβούργο, προσέθεσε, σημειώνοντας ότι "δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι και άλλο προϊόν διατροφής μπορεί να αποτελεί πηγή μόλυνσης".

3 σχόλια:

Adonios είπε...

Το ολο θεμα εντασσεται στην πρακτικη της τελευταιας δεκαετιας με ποιο προσφατο το παραδειγμα της επιδημιας του Η5Ν1 (θυμαστε τα εμβολια του ανεκδιηγητου Αβραμοπουλου και την απο τηλεορασεως κατατρομοκρατησιν του κοσμου?????). Πρεπει να μας πουν λοιπον ποσοι αρρωστησαν, σε τι ποσοστο ειχαμε θανατο και αν οι θανοντες ειχον και επιβαρυντικούς παραγοντας άλλους). ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, διοτι πολυεστιακή επιδημια με το συγκεκριμενο οροτυπο βαζει σε σκεψεις (διασπορά δια πρακτορων).

Στον πυρηνα της σκεψεως όλων αυτων των τερατων και διαστρεβλωτων της αρχαιοελληνκης σκεψεως, που σχεδιαζουν αυτά τα κολπα, ευρισκονται οι αποψεις του Malthhus (Carrying Capacity). Θελουν ενα κοσμο κατα πολυ μειωμενο σε αριθμο ανθρωπων (oργανωμενο σαν την κοινωνια του Huxley). Προβα τζενεραλε κανουν. Αλλωστε ποιος θα πιστεψει μεσα στον πανικο του οτι το εν λογω στελεχος διεσπαρη. Εν τω μεταξυ ολο και καποια ντιρεκτιβα θα περασουν (κανοντας τη κριση ευκαιρια) ελέγχου της διατροφής και θα βγαλουν και το κατι τι τους οι Φαρμακοβιομηχανοι. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ (Tavistock).

ΑΖ

manos2626 είπε...

εντελως τυχαια παλι σε κανα 2 μηνες θα βγαινουν παλι στην τηλεοραση και θα μας τρομοκρατουν να εμβολιαστουμε...δεν θα μας πεθανετε ρε κουφαλες.

Nαταλία Νεφέλη Κολλάρου είπε...

ΧΑχαχαχαχαχα έλα ρε.....οι έλληνες έχουν συνηθίσει πια.... ούτε καν οι υποχόνδριοι δεν θα εμβολιαστούνε!!! Ο κόσμος αλλάζει αγαπητέ, κι αυτοι δεν το ξέρουνε γιατί έχουν βασίσει τα πάντα στην ΥΛΗ και όχι στην αλλαγή συνειδητότητας των ανθρώπων, γι αυτό εμένα ούτε με ανησυχεί ούτε με φοβίζει ΤΙΠΟΤΑ!!! Ακόμα κι αυτό που λέει για την κοινωνία του Huxley. Λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο οι μαλάκες! Και ξενοδόχος είμαστε όλοι εμείς που ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ!!! Φίλε, έχεις ακούσει για τους οργονίτες; Ψάξτο το θέμα και θα δείς ποσο δυνατή αντιπολίτευση έχουνε όλοι αυτοί οι κερατάδες!!!