Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...



ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤOΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗN ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...


Είναι ολοφάνερο πλέον οτι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εντελώς μεταβατική εποχή, που συνάμα είναι και το αδιαμφισβήτητο τέλος της Μεταπολίτευσης. Τώρα πλέον ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, την εποχή του διαδικτύου, της ταχύτατης πληροφορίας και των ευκαιριών που αυτή προσφέρει. Στην Ελλάδα ιδίως, που τα πάντα έχουν έρθει "τούμπα" σε....
κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, το διαδίκτυο είναι πια το μεγάλο επικοινωνιακό μέσο που κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι των άλλων συμβατικών ΜΜΕ.

Σε έρευνα που διενήργησε το ιστολόγιό μας στο facebook σχετικά με τη δημοφιλία πολιτικών κομμάτων και βουλευτών, ο Πάννος Καμμένος και οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" έχουν σχεδόν σπάσει κάθε ρεκόρ, αφήνοντας πίσω τους πολλά ...χιλιόμετρα όλους τους παραδοσιακούς πολιτικούς σχηματισμόυς, αλλά και άλλους νεώτερους ή νεοσύστατους επίσης!

Τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά:

Λογαριασμός Facebook Πάνος Καμμένος 49.200 φίλοι
-"- -"- ΠΑ.ΣΟ.Κ 37.936 φίλοι
-"- -"- Ν.Δ. 19.410 φίλοι
-"- -"- Κ.Κ.Ε. 5.955 φίλοι
-"- -"- Φώτης Κουβέλης 4.908 φίλοι
-"- -"- ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ 1.180 φίλοι

Ακολουθούν με...οικτρά νούμερα το ΔΗ.ΣΥ με 375 φίλους και ο ΛΑ.Ο.Σ. με 323 φίλους.

Βεβαίως εδώ, θα παρατηρήσει κάποιος οτι το ΠΑΣΟΚ π.χ. που βρίσκεται αυτον τον καιρό σε κάθετη πτώση, έχει ένα αρκετά μεγάλο ποσο φίλων (38.000 περίπου). αυτό οφείλεται ασφαλώς στο γεγονός οτι ο λογαριασμίος ανοίχτηκε πρίν 2.5 χρόνια, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε βγεί ήδη νικητής απο 2 εκλογικές αναμετρήσεις με ποσοστά πάνω απο 42% και στο απώγειο της δημοτικότητας του. Οι φίλοι που στο μεταξύ είχαν κάνει like στο λογαριασμό, δεν μπορούν να διαγραφούν και έτσι παραμένουν εικονικά ως φίλοι στον λογαριασμό, ενώ τα ποσοστά του κόμματος σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις δεν ξεπερνούν το 9 με 11%, οπότε μιλάμε για πλασματικότητα στα νούμερα. Ασφαλώς λοιπόν και είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων η στατιστική αυτή μελέτη και πρέπει να ληφθούν υπ όψη ο χρόνος κατα τον οποίο ανοίχτηκε ο λογαριασμός, οι πολιτικές συνθήκες, το πολιτικό βαρόμετρο στα κοινωνικά στρώματα κλπ, όμως σίγουρα δεν μπορεί να παραγκωνιστεί το γεγονός οτι σε ένα σχετικά πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένας βουλευτής, όπως ο Πάνος Καμμένος, του οποίου ο λογαριασμός έχει σχεδόν την ίδια ηλικία με τους άλλους, να έχει πιάσει αυτά τα αστρονομικά νούμερα που έχουν συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Να σημειώσουμε επίσης, οτι μέσα σε αυτό το διήμερο που μεσολάβησε μετά την ανακήρυξη του νέου κόμματος, έχουν δημιουργηθεί άλλες οκτώ σελίδες λογαριασμών των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" σε τοπικό επίπεδο (Α.Ε. Αττικής, Α.Ε. Κρήτης, Α.Ε. Ιωαννίνων, Α.Ε. Λέσβου κ.α.), οι ομάδες ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 1.519 μέλη και σταθερή καθημερινή άνοδο 15-17% και ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - FRIENDS OF PANOS με 4.013 μέλη και σταθερή καθημερινή άνοδο 18-21%, καθώς και νέες άλλες σελίδες οι οποίες σχετίζονται τόσο με το νέο κόμμα, όσο και με τον ίδιο τον Καμμένο, οι οποίες και αυτές αυξάνονται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.

Αξιοσημείωτο είναι δε και το γεγονός οτι η αφίσσα με το λογότυπο του νέου κόμματος και το σλόγκαν "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" έχει κατέβει 249,871(!) φορές απο διάφορους χρήστες μέσα σε 2 μέρες και σύμφωνα με μαρτυρίες χρηστών-φίλων του κόμματος, έχει αναρτηθεί σε 15.000 περίπου καταστήματα μπροστά στη βιτρίνα τους, σε 6.000 περίπου οχήματα καθώς και έχει κολληθεί σε πολλούς τοίχους σπιτιών και πολυκατοικιών!

VOLCANO

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφιζα Καμμενο εαν ελεγε εξω απο ΕΕ και ευρω.Να παμε παλι σε εθνικο νομισμα.

Ανώνυμος είπε...

ton pousth mas paei se kremala mesa sto eurw!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ ΗΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εάν διακηρύξει πογκρόμ κατά των εισβολέων, ακόμα και των απο 30ετίας Ελληνοποιημένων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ.ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ...ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν ποτέ υπήρχε περίπτωση να μας την κάνει, που δεν το πιστεύω με τίποτα, θα έπεφτε πάνω του όλο το μένος που υπάρχει για το πασοκ και τη νδ για τα τελευταία 37 χρόνια. Δηλαδή κομματάκια.
Και να ήθελε (που είμαι σίγουρος ότι δεν το θέλει) δεν γίνεται να κωλοτουμπάρει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά. Για σκεφτείτε το διαφορετικά. Φανταστείτε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, μέσα στην Ε.Ε., αλλά χωρίς να τους δώσουμε φράγκο και αυτοί να μήν μπορούν να μάς κάνουν τίποτα. Να ζούμε πλέον κανονικά, χρεωκοπημένοι έξω και μέσα βασιλιάδες. Να θέλουν να μάς διώξουν και να μήν μπορούν. Να θέλουν να αρπάξουν την περιουσία μας και να μήν μπορούν. Κι'εμείς να τους κοιτάμε. Να μάς ανέχονται χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία γι'αυτούς? Εμείς στο κάτω-κάτω ΚΑΜΜΕΝΟΙ είμαστε.
Εγώ πάντως πολύ θα γούσταρα!

Ανώνυμος είπε...

οπως παντα ο χαζος ο ελληνας θα την ξαναπατησει τη μπανανοφλουδα. ο,τι παθαμε με τον ανδρεα θα παθουμε και με τον καμμενο... αν βγει.

Ανώνυμος είπε...

Ki ομως ο Καμμενος ειναι ο μονος που του εχω εμπιστοσυνη , μεχρι τωρα δεν εχω πεσει ποτε εξω στις προβλεψεις μου ,ελπιζω να μην πεσω εξω και τωρα Ολα τα αλλα κομματα ειναι του συστηματος και εκτος τοτου δεν εχουν την ψυχη του Καμμενου ,αυτος δεν περνει χαμπαρι τιποτα το λεει η ψυχη του , τα αλλα αντιμνημονιακα κομματα φοβαμαι οτι οταν ερθουν αντιμετοποι με τους Γερμανους θα γινουν κοτες

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό άρθρο από τον ιστορικό Χρήστο Χατζηιωσήφ. Ίσως το καλύτερο άρθρο του 2012. Σε 2 μέρη. Μην παραξένευτείτε αν σε λίγο καιρό μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες της Ευρώπης και αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Διαβάστε το και καλή μελέτη:

"Αστοχίες και στοχεύσεις της οικονομικής πολιτικής " και
"Από την Ανατολική Γερμανία στον ευρωπαϊκό Νότο"

http://enthemata.wordpress.com/2012/02/26/hatziiosif-2/
http://enthemata.wordpress.com/2012/02/19/hatziiosif/


Προς την σύνταξη: ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΑΡΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

5.24 πως εισαι τοσο σιγουρος? μην ειστε αφελεις ο καμμενος αυτες τις πολιτικες εξυπηρετουσε τοσα χρονια. διαβαστε την συνθηκη της λισσαβωνας ( και τις υπολοιπες της ε.ε) που την ψηφισε και ο καμμενος και θα καταλαβετε... ευχομαι

Ανώνυμος είπε...

Συνέρθετε…!

Σκεφτείτε…!

Αυτός που θα αναλάβει να μας βγάλει από τη σκύλα και τη Χάρυβδη και την σατανική και αδίστακτη συμμορία των Βρυξελλών,
εκτός από γενναιότητα και τιμιότητα
τι στρατηγική θα πρέπει να χρησιμοποιήσει;…;

Πόσο έξυπνα και επιδέξια πρέπει να ελιχθεί ;

Πόσο σοφά;

Πόσο συνετά;

Εσείς ΤΙ θα κάνατε στη θέση του; ; ;

Σκεφτείτε καλά καλά…

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;


Μπορεί να είμαι ξάδελφος του Παναγιώτη

(άρα κάτι παραπάνω θα ξέρω)









δεν μπορώ να λέω ψέμματα

δεν είμαι ξάδελφος του...

Ανώνυμος είπε...

μην περιμενετε σωτηρες. μονον εμεις οι ιδιοι συλλογικα μπορουμε να δωσουμε λυση. οποιος θελει να επιστρεψει στο ΠΡΙΝ το μνημονιο ας παει με τους καμμενους και τους κουβεληδες, οποιος θελει να διορθωσουμε την κατασταση και να παμε σε κατι καλυτερο απο ατυτο που υπαρχει ΤΩΡΑ και ΠΡΙΝ, ας αναλογιστει την πραγματικοτητα και ας αποφασισει. ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ... ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΜΩΡΕ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ...?

Ανώνυμος είπε...

Διαδωστε παντου την λιστα με τα ονοματα των πολιτικων που ψηφισανε τα μνημονια.. Να ξερουν οι Ελληνες ποιοι ψηφισαν τον θανατο της Ελλαδος και των Ελληνων, ποιοι ειναι οι προδοτες... Και οπου τους συναντησουμε ξερετε... Εγω προσωπικα κουβαλαω μαχαιρι οταν κυκλοφορω εξω (και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και οπλο).. Ετσι και πετυχω κανεναν πολιτικο εχουν να πεσουν πολλες μαχαιριες... Ας μπω φυλακη δεν με νοιαζει, ετσι κι αλλιως δεν εχω που να μεινω μου κοψαν το ρευμα, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν εχω να φαω..

Σοβαρα δεν ειμαι καλα... Δεν προκειται για αστειο... Θα βρεθειτε κι εσεις αργα ή γρηγορα σ αυτο το σημειο... δεν την γλυτωνετε... ερχονται πολυ χειροτερα χρονια...

Ανώνυμος είπε...

μονος που μου φαινεται εμπιστος ειναι ο καζακης , προσεξτε ηλιθιοι μην ξαναψηφισετε με το πουλι σας παλι . Ο καμενος καλα τα ελεγε μεχρι τωρα αλλα ισως και να ειναι κουφαλιτσα , τον ειδατε σε κατι συνεντευξεις να λεει ειμαστε ενα ανεξαρτητο κινμα και εγω απλα ειμαι μελος . τι μαλακιες ειναι αυτες θελουμε καποιον να μην μασαει τα λογια του και να παρει πρωτοβουλια . παρολ'αυτα καλο ειναι να παρει μεγαλα ποσοστα ωστε να εξαυλωθουν τα βδελυγματα πασοκ και νδ.

Ανώνυμος είπε...

Ημουν απ τους πιο φανατικους υποστηρικτες του Π.Καμμενου!!! Για μενα πλεον ο Καμμενος τελειωσε! εφτιαξε κομμα και δηλωσε οτι ειναι υπερ της Ε.Ε., θα παραμεινει μελος της και θα διαπραγματευτει για να πληρωσει σχεδον τα μισα χρεη της Ελλαδας και επισης θα παραμεινει στο ευρω (ασχετα που λεει οτι θα γυρισει στη δραχμη...για ψηφους το κανει...).
Τοσο καιρο τα εχωνε στους ευρωπαιους και στο ευρω που μας κατεστρεψε και τωρα τα γυριζει... κωλοτουμπας κι αυτος...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμενος ανεξαρτητος??

1) Καρα-Δεξιός. πρωην της ΝΔ. (φανατικος υποστηρικτης του Σαμαρα ακομα και τωρα)

2) Πρωην λαμογια βουλευτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα παρει με το μερος του και όχι νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις.

3) Ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης (αρα και υπερ των μετρων που μας επιβαλει η Ε.Ε., μνημονιων, συμβασεων, psi, ξεπουληματος της δημοσιας περιουσιας μας στους ξενους, αποπληρωμη ολου του χρεους μας κ.τ.λ.)

4) Υπερ του ευρω (αρα και υπερ της πανακριβης αγορας στη χωρα μας, και των χαμηλων μισθων των 400 ευρω)

Ανώνυμος είπε...

για το πετρελεο και την α.ο.ζ. δεν ειπε τιποτα ο καμενοσ και η ομαδατου η εκλισια τι λεει για καμενο τον στιριζη/...

Ανώνυμος είπε...

Για όσους λένε ότι ο Καμμένος μας πρόδωσε καθώς δε βγαίνει από το Ευρώ, έχω να πω τα εξής δεδομένα:

1. Οι πλειοψηφία στην Ελλάδα μας ακόμα κοιμάται. Το 70% πιστεύει πως δεν πρέπει σε καμια περίπτωση να βγούμε από το ευρώ γιατί μετα ... καταστρεφόμαστε (πόσο περισοτερο αλήθεια από όσο έχουμε ήδη καταστραφεί?). Τρανό παράδειγμα, φίλοι μου που έχουν τις δουλειές τους και βγάζουν το προς το ζειν, έλεγαν "Ωραία τα λέει, πατριώτης φαίνεται, αλλά αν τον ψηφίσω θα βγούμε από το Ευρώ και μακριά από την Ευρώπη μαύρο φίδι που μας έφαγε". Αυτό πιστεύει μεγάλο μέρος του λαού ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

2. Ο ίδιος ξέρει ότι μένοντας στο ευρώ δεν έχουμε μέλλον. Αλλά για να πάρει την εξουσία θα πρέπει να πείσει όλους να τον ψηφίσουν και να τους απαλλάξει από φόβους. Κινούμενος στρατηγικά λέει ότι μένουμε Ευρώπη ΑΝ μας αφήσουν ήσυχους. Ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε η μόνη διέξοδος που θα έχουμε είναι η έξοδος μας από την Ευρωζώνη, όταν όμως το ΚΡΑΤΟΣ θα έχει πλέον προετοιμαστεί.

3. Ο Καμμένος είναι ίσως ο μόνος πατριώτης Έλληνας πολιτικός. Δείτε τα μάτια του. Δακρύζει όταν λέει αυτά που λέει. Δείτε τη χροιά στον τόνο της φωνής του. Έχει βγάλει ΟΛΑ τα σκάνδαλα στη φόρα. Και είχει μείνει μόνος του να παλεύει από τη ΝΔ πριν φύγει.

4. Ποτέ μη λές ποτέ όμως. Ο Καμμένος ίσως να είναι σπιούνος, προδότης, ίσως να έχω κάνει κι εγώ και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ΜΕΓΑ λάθος που τον εμπιστευόμαστε. Πόσες και πόσες φορές στο παρελθόν προδοθήκαμε από τις κομματικές επιλογές μας? ΑΠΕΙΡΕΣ. Και ερωτώ λοιπόν. Έστω ότι ο Καμμένος είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, και με το που γίνουν εκλογές και μάλιστα βγει πρώτο κόμμα (όπως φαίνεται θα πάρει αρκετά εύκολα την πρωτιά στις επόμενες εκλογές), θέλει να συνεργαστεί με τη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και να επιβάλλουν ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Αν είναι έτσι ρε παληκάρια, ΓΙΑΤΙ τον πολεμούν τα κανάλια? ΓΙΑΤΙ τον φοβούνται οι μεγαλοεκδότες? ΓΙΑΤΙ τον τρέμει το κατεστημένο και τα μεγαλοσυμφέροντα? Απαντήστε μου τις ερωτήσεις αυτές και εγώ θα παραδεχτώ ότι υπάρχει πιθανότητα ο Καμμένος να είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Υ.Γ. Προσωπικά είμαι βιομήχανος, με 3 εργοστάσια σε Αττική - Βοιωτία και 60 άτομα προσωπικό. Οι επιχειρήσεις μου πάνε πολύ καλά, καλύτερα από προ-κρισης εποχή, δεν έχω μειώσει μεροκάματα - και ούτε πρόκειται να το κάνω, και το προσωπικό μου ΣΥΜΦΕΡΟΝ είναι να βγεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς αν βγούμε από το Ευρώ η επιχείρησή μου θα αντιμετωπίσει προβλήματα τεράστια. Αναγνωρίζω όμως ότι έξοδος από Ευρώ είναι η μόνη λύση. Υποστηρίζω ΦΑΝΑΤΙΚΑ το κόμμα μας "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση για όλους μας - ένα φως στο τούνελ. Αξίζει μια ευκαιρεία, ειδικά ΤΩΡΑ.

Όσον αφορά τους παλιούς ηγέτες που μας πρόδωσαν, ο λαός έχει ένα ρητό που λέει "Όποιος καίγεται από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι". Είμαι πεπεισμένος ότι το γιαούρτι αξίζει να το δοκιμάσουμε χωρίς να το φυσήξουμε αυτή τη φορά.

Π.Π. - αναγνώστης Anti-NTP

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΦΩΝΩ....ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.....
ΧΘΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.....ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΣΑΝ ΔΕΟΝΤΟΣ....ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι μου γεια σας,
μπορω να πω και γω οτι με εκφραζει ο τροπος που αντιδρα σε ολα αυτα ο Καμμενος και ειμαι μαζι του...!!!
Στο κατω κατω αξιζει να του δωσουμε μια ευκαιρια να δουμε αν εννοει οσα λεει....!!
Ετσι και αλλιως με ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ ειμαστε καμενοι γιατι εχουν υπογραψει οτι θα τηρησουν κατα γραμμα οτι περιεχει η δανειακη συμβαση,οποιος και να ειναι αρχηγος κομματος....οποτε ας δωσουμε την ευκαιρια να υπαρξει μια διαφορετικη αποψη και βλεπουμε....!!!!μπορει να μας βγει σε καλό!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τις προτασεις του κ. Καμμενου που μπορω να τις βρω?
θελω να δω αν με ολα αυτα που προτεινει(μη αναγνωρισει χρεους) να παραμεινουμε στο ευρω η οχι. Αν προτεινει ευρω,απλα κοροιδευει τον κοσμο η ειναι ασχετος.

Ανώνυμος είπε...

2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
1)ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ?
ΚΑΙ 2)ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Μ'ΑΝΥΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΤΟΣ 2-3 BLOG

Ανώνυμος είπε...

ναι, ο καμμενος θα μας σωσει.

την ιδρυτικη, την ετσι και γιουβετσι, τη διαβασατε;

κατι ρομαντικοζαχαρενιες ευρωπαικες φαντασιωσεις.

αντε απο κει, εφεδρεια ειναι κι αυτος.

θα παρει τις εκλογες, γιατι φαινεται σαν τη τελευταια ελπιδα και μετα θα κανει ολα τα υπολοιπα, που αφησαν οι αλλοι στη μεση.

19 χρονια βολευτης, δεν θα εχει σκελετους στη ντουλαπα, για να τον εκβιασουν;

Ανώνυμος είπε...

AMA ΔΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Διογένης είπε...

Εκτός των άλλων, των πρόσφατων, που δεν είναι ούτε λίγα ούτε και ασήμαντα...

Αναδημοσιεύω σχόλιο του Σωκράτη (χωρίς την άδειά του). Διαβάστε και προβληματιστείτε.

<< ΄Ελληνα Πατριώτη ... Μόλις άρχισες να αντιλαμβάνεσαι ... το Κατεστημένο φρόντισε να σου παρουσιάση ως Πατριώτη έναν ξεδιάντροπο ψεύτη και λαϊκιστή, τον Καρατζαφέρη! ... Τώρα που και ο ΛΑ.Ο.Σ σε πρόδωσε, το Κατεστημένο τής Μεταπολιτευτικής Φαυλοκρατίας, ανησυχώντας μήπως και βρεθεί κάποιο κόμμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και σε συσπειρώσει και ακουσθεί έτσι και η δική σου φωνή, εφηύρε το "φαινόμενο" τού Καμμένου!! ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ο "σωτήρας" Καμμένος;; Δεν ήταν μέσα σ' αυτό το Κατεστημένο;; Δεν το υπηρετούσε;; Δεν ήταν Υπουργός του;; Τόσα χρόνια, βγήκε ποτέ του να θίξη τα κακώς κείμενά του;; ΄Οταν έβλεπε γύρω του τις μίζες, τις κλεψιές, τις απάτες, τις προδοσίες, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, αυτός ΠΟΥ ΗΤΑΝ;; ΄Εκανε κάτι γιά όλα αυτά;;"

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΟΤΑΝ, ΣΤΙΣ 8/2/2005, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΑΝΕΚΟΙΝΩΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΤΙ "ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ";; TON ΕΙΔATE TOTE NA ΒΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ";;

Η λύσις τού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ τής Πατρίδος μας, σε καμμία περίπτωσι δεν μπορεί να προέλθη ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ . Και ο Καμμένος είναι μέρος τού Κατεστημένου. Είναι ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.>>
Περισσότερα: http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_1557.html?showComment=1330245027875#c42449881539728102

Μακάρι να κάνουμε λάθος όσοι αμφισβητούμε τον Καμμένο. Μακάρι να μετανόησε... Όμως, ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Διογένης είπε...

...Και προσοχή στα αυτογκόλ...

http://www.youtube.com/watch?v=tHzVr2oi4X0

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ . ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? Ε.Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ? ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. 'Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? @@.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΑΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΩΤΗΡΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΡΝΟΥΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ

Ανώνυμος είπε...

απ οτι βλεπω εδω οι πιο πολλοι ειστε μαντεις.....να πατε τοτε να ψηφισετε παλι αυτους που μας εφεραν εδω.....αλλα μην βγειτε και κλαιγεστε μου εκοψαν το ενα μου εκοψαν το αλλο σαν τα μυξιαρικα.....ακομα μυαλο δεν βαλατε......εχετε να χασετε τιποτα με τον καμμενο; η εδω μπαινεται μερικα παπαγαλακια προσπαθωντας να πεισετε τον κοσμο να μην τον ψηφισει γιατι εχετε κλασει μεντες με τα ποσοστα που παιρνει;μονο αυτο ειστε μερικοι να κανετε να ασκειτε προπαγανδα γιατι σε οοοοοολη σας την ζωη αυτο μονο σας εχουν μαθει........πρωτα απ ολα ειναι πατριδα,οικογενεια ,θρησκεια αλλα εσεις που να ξερετε τι παει να πει.....εδω μερικοι ουτε καν φανταροι δεν εχετε παει και εχετε αποψη σε ολα......ξερολες εεε ξερολες...ακομα δεν γεννηθηκε γιαννη τον εβγαλανε...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΕΕΕΕ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.....ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΕΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ......ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΗΣΙΜΟ ΡΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΚΡΥΦΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ: ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πρωτα πρεπει να διαβασουμε αυτα που λεει και μετα να εκφερουμε γνωμη!! ο φανατισμοσ μονο να μασ βλαψει μπορει σε καλο δεν μασ βγενει!!! ενα ειναι σιγουρο οτι μεσα στο ευρο ειμαστε καταδικασμενει βαλτετο καλα στο μυαλο σασ η σωτηρια ειναι εκτοσ ευρο και εθνικο νομισμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε σε δυκολες ωρες..

Για κανεναν δεν ξερουμε Τιποτα.. για το αυριο

Σε επιπεδο "διατυπωσης των θεσεων" απο τα μεχρι στιγμης σχηματα που εμφανιζονται στην πολιτικη σκηνη διεκδικωντας μελλοντικα ψηφο ο πιο ξεκαθαρος και συναμα πρακτικος χωρις να ρεπει στις ευκολες λυσεις και εντυπωσιασμους ειναι αναμφισβητητα ο Καζακης ..


Μακαρι ο Καμμενος να ειναι Παλικαρι και ασχετα με την ορθοτητα η οχι των σχεδιασμων του ουτως η αλλως αυτα στην πολιτικη αποκτουν ευελιξια να πολεμησει ΑΛΗΘΙΝΑ για τον τοπο

Αυτο που λεω ισχυει και για ολες τις αλλες δυναμεις που θα υπαρχουν στις εκλογες

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ..

Αυτο να ευχομαστε παλικαρια και να μην μαλωνουμε με κραυγες ζητω και κατω..

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ειναι μπορουσαμε να απαλλαγουμε τελειως απο την προηγουμενη σαπιλα..

Αυτο θα ηταν πολυ Σημαντικο.

Να θυμοσαστε οτι τα ποσοστα που προκειται να παρουν οι κλασσικοι συνδυασμοι του αισχους νδ-πασοκ-κκε-συριζα-λαος κλπ ειναι δυστυχως παραπανω απο αυτο που φανταζεστε..

και αυτη τη στιγμη ειναι πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εκμηδενισουμε οσο μπορουμε αυτο το ποσοστο και οχι να συζηταμε ΜΟΝΟ για το τι θα κανει ο καθε αντιμνημονιακος πολιτικος..

Να καθαρισουμε τΤΩΡΑ την βρωμα που υπαρχει ηδη.. και να ενημερωθει απο ολους μας το περιβαλλον μας

να ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

πχ ενας δεξιος θα ψηφισει πιο ευκολα Καμμενο απο Καζακη

Γιατι υπαρχουν ακομα αρκετοι ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα ψηφισουν αυτα τα Τερατα..νδ-πασοκ-κκε-συριζα-λαος κλπ

Και μετα βλεπουμε.. ουτως η αλλως εχουμε μεγαλη πορεια μπροστα μας

σειριος

Ανώνυμος είπε...

Π.Π.

6:34
7:34
ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ Ε;ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ
* *

Ανώνυμος είπε...

Οποιος βρίζει σήμερα τον Καμμένο είναι αμετανόητος Νεοδημοκράτης και Καρατζαφερικός και τσουλοφρίζονται που ο Καμμένος παίρνει μεγάλα ποσοστά και σε λίγο θα βλέπει τη σκόνη του ο κομανέτσης ο σαμαρας ο losser. Μόνο ο Καμμένος ρε μέσα στη βουλή λέει το παπαδήμιο εγκάθετο και υπηρέτη τηε Goldman Sachs. Ποιός άλλος τον λέει; Κύριε πρωθυπουργέ τον αποκαλούν όλοι. Τι φοβόμαστε; μην μας προδόσει ο καμμένος; Μα είναι αυτός που μέχρι τώρα δεν μας έχει προδώσει ενώ όλοι οι άλλοι κατασφάζουν το λαό. Σήμερα ψηφίζουν να παίρνουν οι νεοι 415ευρώ μισθό, δηλ. 415/30=13,83 ευρώ μεροκάματο. Να ποιοί είναι οι προδότες, τους έχουμε μπροστά μας. Πιοόν θα ψηφίσω λοιπόν; Εναν που με προδίνει κάθε μέρα για να μην ψηφίσω τον καμμένο που ίσως με προδόσει; Αφήστε τα αυτά φίλοι μου ΝΔίτες, το κόμμα της ΝΔ θα διεμβολιστεί απο τον Καμμένο, ο σαμαράς για έξι μήνες το πολύ θα γίνει πρωθυπουργός, μετά θα φέρει την πλήρη φτώχεια και ισοπέδωση, ο λαός θα τον διώξει με το ελικόπτερο όπως στην Αργεντινή, και στραφεί μαζικά στον καμμένο. Και καλά κάνει που δεν λέει να φύγουμε απο το ευρώ. Αυτό θα προκύψει σαν μονόδρομος στην πορεία.

Unknown είπε...

Οποιος δεν ψηφισει Καμμενο, δεν παει να πει πως θα ψηφισει τα αλλα κομματα της βουλης!
Θα πρεπει τουλαχιστον να ειναι δουλος τους επι χρηματι,ωστε να τους ψηφισει.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;
ΚΑΝΕΝΑ!!
Και αυτο διοτι,κανεις τους δεν φοβαται ακομη τον ελληνικο λαο, παρα τρεμει τα αφεντικα της ελλαδος, τους νεοταξιτες!
Και η Νεα ταξη φοβαται πιο πολυ απ'ολα τον λαο!
Για αυτο και προσπαθει με επιτυχια να μας εχει χωρισμενους σε κομματα,και να βασιλευει το διαιρει και βασιλευε!
Ο φοβος τους ειναι ο αυθορμητισμος του ελληνα απεναντι σε αυτους που μας διοικουν!
Η ανεξαρτοποιηση του λαου απεναντι σε καθε ειδους κομμα,και η αφυπνιση της ιδεας επανιδρυσης του ελληνικου κρατους!
Ωστε οποιος τολμησει εναντια στα συμφεροντα της πατριδος μας,και των ελληνων,να καταποντιστει απο την ελληνικη συνηδηση πλεον των ελληνων!
Αυτο ομως ειναι δυσκολο,μετα ειδικα την διαμορφωση των χαρακτηρων μας, μεσα απο την επι δεκαετιων αποχαυνωση των ΜΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA LEME FILI MU AN DEN DOKIMASIS TO FAGITO PRIN TO FAS DEN XERIS AN EXI GEYSI,TI NA PO EXO DIABASI MERIKUS APO EMAS EDO PU TA LEME O ENAS ETSI O ALLOS ALIOS KAI OPOS LEI ENAS FILOS OTI POLLI TON FOBUNDE KAI EPISIS TA PAPAGALAKIA TON MEGALON KANALION OPOS MEGA KAI SKAI DEN TON EXUN STIS EKBOMBES TUS 1 SIN 1 KANUN 2 KAI TO TELEFTEO ONOMA KAI PRAGMA KAMMENOS TON LENE LES NA MAS KAPSI?

SPIROS, ELINAS NORBIGIAS 12 XRONIA KAI XORIS ANXOS

PS)DEN EXUME PLIKTROLOGIO ELINIKU ALFABITIKU STIN NORBIGIA




KALI MAS DINAMI ELADITSA

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΠΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..Κ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΗ ΠΡΩΣΦΑΤΑ ΜΕ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙΑ ΓΥΠΕΔΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ν.Δ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ......ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΟΝ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ....Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ...ΠΟΣΕΣ ΜΥΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΝΤΙΕΣ....ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΠΑΙΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.........ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΖΥΤΑΝΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΗ???

ΠΑΠΑΡΙΑ....ΔΕ ΛΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΤΕΣ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ?Κ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ??ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΖΥΤΑΝΕ ΣΤΗΣ ΜΥΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ??

ΠΑΠΑΡΙΑ.....ΠΑΛΙ...

ΕΞΥΠΝΑΚΕΣ Κ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ.....ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ...ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ??????

ΠΑΠΑΡΙΑ........ΠΑΛΙ...

ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΕΙ???ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 15....ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΑ....ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ Κ ΣΤΟΥΣ....ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΣ ΝΔ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ....ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΗΗ

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..Κ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ....ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
*Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.
http://olympia.gr/2011/05/19/ijpartners/#more-67273

Ο Αντρίκος Παπανδρέου μηνύει τον Καμμένο για τις "ύποπτες χρηματιστηριακές συναλλαγές"


http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Politiki/o-antrikos-papandreoy-mhnuei-ton-kammeno-gia-tis-upoptes-xrhmatisthriakes-synallages.1303012.html

Ο Καμμένος μηνύει τον Ανδρέα Παπανδρέου
http://www.pentapostagma.gr/2011/08/blog-post_6306.html

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΩΡΟΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΔΩ.....

ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!

ΧΑΣΑΠΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!
ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΑΠ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!!!!!

Ακης είπε...

Ο Καμμενος δεν ψηφισε κανενα μνημονιο και δεν πηρε μερος στην λεηλασια που κανουν στον λαο.Μπορουσε αλλα δεν το εκανε, αντιθετα τον πολεμουν τα ΜΜΕ και τον λιδορουν και φυσικα τον εχουν ξεσκισει στις μηνυσεις. Αυτη τη στιγμη αυτο που χρειαζομαστε ειναι καποιον που γνωριζει το συστημα απο μεσα αλλα εχει αντισυστημικη ματια. Οπως λενε το συστημα το πολεμας με τα εργαλεια του. Θυμηθειτε την Αργεντινη, ο ανθρωπος που τους εβγαλε απο την περιπετεια του Δ.Ν.Τ (συγνωμη δεν θυμαμαι το ονομα του)ηταν πολιτικος αυτου του συστηματος. Ετσι και αλλιως τι περιμενουμε? Τα δυο σαπισμενα κομματα να μας ξανασωσουν? Τον Κωλοτουμπα-υπερπατριωτη? Το νεο ΠΑΣΟΚ του Κουβελη ή μια αριστερα απροθυμη να κυβερνησει και που καλειται να λυσει ολα αυτα τα προβληματα που μας εχουν δημιουργησει χωρις να μπορει καν να λυσει τις ''ιδεολογικες'' της διαφορες και να ενωθει μια τοσο κρισιμη για εμας και την Ελλαδα μας στιγμη και παραμενει κλειστη στη γυαλα της κοιτωντας το μικρομαγαζο της γιατι γνωριζει οτι αν χρειαστει να κυβερνησει θα πρεπει να γινει και συγκρουσιακη με καποιες κοινωνικες ομαδες οποτε θα χασει και αυτη ψηφους? Για μενα αυτη την στιγμη τουλαχιστον δεν υπαρχει αλλη διεξοδος στην ψηφο μου. Οσο για το αν θα πρεπει να βαλει ατομα παλια απο τα 2 πρωην μεγαλα κομματα, οπως λετε και οπως υποστηριζεται πολλοι οτι αν το κανει δεν θα τον ψηφισετε, θα σας χαλαγε δηλ ο Κουρουπλης ή η Σακοραφα (παραδειγμα λεω) η οποια συγκρουστηκε με το ΠΑΣΟΚ οταν ηταν πανισχυρο και σημερα δεν ακουγεται πουθενα?

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος προβληματισμός μου για τον Καμμένο είναι το κόλλημα με το ευρώ. Αυτή τη στιγμή και μέχρι την ολοκλήρωση του psi τα Ελληνικά ομόλογα δεν γίνονται δεκτά από την εκτ.
Σε κάθε περίπτωση προτιμώ ένας δεξιός να πάει με τον Καμμένο αντί νδούλα.
Εγώ κλείνω περισσότερο προς καζάκη.
Υπάρχει βέβαια και μια ανησυχία σχετικά με το αν λειτουργεί σαν ανάχωμα του συστήματος για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων, άλλωστε όποιος έχει καεί απ'το χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
Αν όμως έχει δίκιο ένας φίλος παραπάνω ότι είναι διπλωματικός ελιγμός, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την έξοδο τότε πάω πάσο.

reis είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENΣ ΣΤΗ ND HTAN !

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΒΡΙΖΕΙ !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ?

ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΗ ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΙΤΙΡΙ !

ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΖΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ !

reis είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ , ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ !


ΑΙΣΧΟΣ !

reis είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ !

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !

Mike είπε...

Re malaka reis eisai o klasikos malakas neoellinas! O typos pio pano exei olokliromeni politiki apopsi kai esy synexizeis na les tin idia karamela kai na tzogareis tin tash pou exoun karagiozides san esena na lene gia aima kai emfylious, kai eimai sigouros 100% oti tosa xronia pshfizeis PASOK. Ante gamithite papagalakia. Ginate oloi aristeroi, mounopana. An eisastan tosoi polloi tha kyvernousate tin xora edo kai xronia me 60%. Alloste tous eidame kai aytous tous malakes to 1989 pou ekanan sygivernhsh me tin ND kai ta ekanan mpourdelo, afou sou aresei to parelthon loipon karagiozi na to pame toso piso kai na steiloume kai esas sto apospasma. Les kai h SIEMENS den eipe oti ladone mexri kai tous aristerous, to ksexases vodi???

Ανώνυμος είπε...

Βλακα reis ποτε ψηφισε ο Καμμενος το μνημονιο? Ζεις σε αλλη χωρα? Και ο κωλοτουμπας ποτε ειπε οτι θα κανει νεο κομμα? εισαι τελειος μαλακας προφανως και λες οτι σου λενε οι φιλοι σου οταν πατε για καφε. Βοδι!

Ανώνυμος είπε...

Reis τι προτεινεις δηλαδη? Να καταργησουμε την δημοκρατια και να μπαινουμε στο παραβαν μεσα και να παρακολουθουμε τη θα ψηφισει ο καθενας (οπως εκαναν στην ΕΣΣΔ) και αν δεν ψηφιζει αυτο που γουσταρεις εσυ να εκτελειται??? Εισαι και βλακας (γιατι οπως λεει ο φιλος 6:28 ποτε ψηφισε μνημονιο ο Καμμενος?) εισαι και φασιστακι πασοκο! Αντε γαμησου!!!

reis είπε...

mike - το γεγονος οτι λες ασυναρτησιες δειχνει τι κομματοσκλυλο του κεραρα εισαι ! η αποψη μου ολοι ενοχοι οσοι περασαν απο το κοινοβουλιο την τελευταια δεκαετια ! κι θα πληρωσουν ! αντε γεια ! κομματοσκυλο του κερατα σου αξιζει το ιδιο με οσους σε βολεψαν ! αντε γεια !

ανωνυμος - τι λες ρε ανοητε ? εισαι ανοητος και λες οτι λες ? η τοσο πληρωμενος που γραφεις οτι ναναι ? ο Καμμενος εψηφισε το μνημονιο 1 ! Κι οχι μονο το ψηφισε αλλα και αυτος ειναι η αιτια που αυτο επιβληθηκε στην Ελλαδα με την ανοχη προδοτων με τη σταση του στη βουλη τοσα ετη ! Ο καμμενος εψηφισε το μνημονιο 1 !

ανωνυμος 2 - τι δημοκρατια την κατηργησαν αυτοι που προασπιζεσαι οχι εγω ! εγω μαχομαι για αυτην ! το τι λες ειναι ασυναρτησιες και δεν τις κατανοω ! δεν ειπα οτι λες ! προφανως βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα σαν ελειψη επιχειρηματων ! Βαση αρθρου 120 του συνταγματος οποιος δρα εναντια στο συνταγμα πρεπει ο λαος να τον σταματησει με καθε τροπο δεν αποκλυεται η κρεμαλα ! ουτε το αιμα σε προδοτες ! το ιδιο το συνταγμα το λεει !


ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΘΕΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ! ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! ΚΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ! ΑΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΟΙΝΑ ...ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ... ΔΕ μπορει να ειστε τοσο κουτορνηθια ορισμενοι !

reis είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...

ΕΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ EN ETH ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2001 ~ ! ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !

ΕΨΗΦΙΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ! ΕΝΟΧΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !

ΥΠΕΘΑΛΨΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ! ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ! ΕΝΟΧΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !


ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΝΟΜΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ! ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ 2 ΤΡΟΠΟΥΣ ! ΚΑΤΕΛΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .....

... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΨΗΦΙΣΕ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ( ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ,

ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ !

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ !!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ !

reis είπε...

ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ SIEMENS ΚΤΛ .....

ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΑ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !

ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ...

Ο ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΑΡΑΣ !!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!!!

reis είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

( ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ )

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΟ Ή ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ???? ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ??? ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΑΙ ΤΗ ΝΔ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ , ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ.

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

οσοι βριζουν τον Καμμενο να πανε να γαμηθουνε ΟΛΟΙ αν και ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον εγκεφαλικα οχι απλα εχουν γαμηθει αλλα εχουν βιασθει πολλαπλως!!! Ο ανθρωπος των Ελληνων πρεπει να ειναι απο "μεσα" και να ειναι οσο χορτασμενος αλλο τοσο και αηδιασμενος απο το πολιτικο συστημα! μονο ετσι θα το αλλαξει!αντε ντε ! αναπηροι ! ! ! κοιταξτε λιγο ιστορια! μας σκοτισατε τ'αρχιδια! ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ ΚΙΣΝΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ???? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ? Η' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ? ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΡΕΕΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ!!! ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ζ Ω Α !!

reis είπε...

AYTH TH ΦΟΡΑ ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ! ΤΡΕΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ! που δεν τολμησες να αναφερθεις ουτε σενα απο τα επιχειρηματα μου κι να το διαψευσεις ..

reis είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΑΡΘΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !


ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

Μην ψηφίσετε! 'Ολοι της νέας τάξης είναι.Φάτε τους όλους!

reis είπε...

δε ξερω αμα ειναι της νεας ταξης ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΑΥΤΩΝ !!!!!!!!!

ΚΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!!! Ο ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΣΑ ΕΤΗ .... ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ !!!!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!

ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

Ρε άντε γαμήσου, reis , που θα με βγάλεις και νεοταξίτη απο πάνω, επειδή υποστηρίζω τον Ελληνισμό και προσπαθώ να σας προωθήσω να επαναστατήσετε ενάντια στους προδότες!

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

Ποιος ασχολειται με'σενα ρε...reis? ? για ποια επιχειρηματα μιλας. Διαβασε λιγο να ξεστραβωθεις.Που αλλου εχουν κανει 15 εκ. ευρω αγωγες εκτος απο τον Καμμενο? Γιατι του κανουν? μαλλον γιατι τους τσουζει! και πεσ'τους σε αυτους που σε πληρωνουν οτι ερχονται κρεμαλεεες!!! αντε ΜΑΛΑΚΑ!ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΤΙΜΗ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΠΕΣ'ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΠΙΡΙ-ΜΠΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ!!!

MacGyver © είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙΜ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ...ΤΕΛΟΣ.!!!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΠΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΙΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ε.Πα.Μ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με εξέγερση,θα πέσει η μασονική κυβέρνηση.'Οχι με ψηφοδέλτια.Να το θυμάστε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ! ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ! ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ , ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .