Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Στη Ρωσία ψήφισαν νόμο για τον "χημικό ευνουχισμό" των παιδόφιλων. Θυμάστε πριν λίγους μήνες, όταν ο Κουτρουμάνης ήθελε να τους δώσει επίδομα αναπηρίας;


κλικ στην φωτο
Θυμάστε το ντόρο που είχε προκληθεί πριν από λιγότερο από δύο μήνες, -όταν την ώρα που έκοβαν το επίδομα στους πολύτεκνους-, είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές.
Διαβάστε τι απόφαση πήρε για το....
. θέμα των παιδόφιλων......η Ρωσική κυβέρνηση: ο Ρώσος πρόεδρος Ντ. Μεντβέντεφ επικύρωσε σήμερα νόμο που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών. Για την καταδίκη δράστη τέτοιου είδους σεξουαλικού εγκλήματος, θα απαιτείται η γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.
Δείτε το εν λόγω ΦΕΚ, με τις "προοδευτικές" απόψεις του Κουτρουμάνη:
http://pressarismenos.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ολοι οι προσκυνημενοι γερμανομασονοι στην ΕΛΛΑΔΑ μαζευτηκαν.Ακουσες μαλακα Κουτρουμανη.Θα ελεγα λοιπον να σου γαμησουν τα παιδια σου απο τον κωλο και μετα να δωσουμε στους ανωμαλους και ενα επιδοματακι....η μαλλον επειδη αυτα δεν μας φταινε θα ελεγα να χωσουμε στον δικο σου κωλο ενα παλουκι και να σου βγει απο το στομα και μετα να παρουμε και μπονους..ΠΩς το αντιλαμβανεσαι αυτο σου αρεσει..

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 8:13 ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΓΙΑ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ............
ΕΝΩ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

KOST32
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!

ΗUNTER είπε...

ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΥΠΟΥ ΡΩΣΣΙΑΣ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ ,ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΕΔΩ Η ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

POUSTARA KOUTROUMANOI ANOMALE TALMOUDISTI!!!!

AN DEN APOSIR8H O NOMOS 8A FAS GAMISI XWRHS

EPISTROFI RE PEDOFILE DOLOFONE!!!!!!!!!

SOU EFXOME NA SOU GAMISOUN TA PEDIA SOU??

KAI META NA TOUS PLIROSIS KAI TO EPIDOMA???

KSEFTILA ANOMALE!!!!!!!!!!!

SAS MA8AME GAMW THN DIMOKRATIA SAS!!!

TSIRAKIA TWN PEDERASTWN TRAPEZITWN!!!!!!!!!

O BAROZO SOU EVALE THN IDEA RE VROMIARI??

SIXAMENE?????????

POSOI ANOMALOI SE PSIFISANE RE PALIOPOUSTA!!!!!!!!!

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ,ΤΩΝ 2000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ (ΛΗΣΤΕΙΑ) ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΕΚΤΟΜΗ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΓΑΛΜΑ!!!!!!!!!!
ΚΟΙΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!!!!!!!!!!

****

Ανώνυμος είπε...

O κουτρουμανος συμπλεει με τα συμφεροντα των ιουδαιων που εχουν υποστει περιτομη απο νεογεννητα και καταληγουν ομοφυλοφιλοι ή δηθεν αμφισεξουαλικοι οι πιο πολλοι. Η κολοβη η αλεπου θελει και τις αλλες κολοβες.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τα άτομα είναι ανενημέρωτα - λοβοτομημένα και απλώς λένε ναι, στο οτιδήποτε τους προστάζει η "φωνή" στο τηλέφωνο...
Έτσι διατηρούν τις θέσεις τους.
Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Το παιδί καταστρέφεται απο το σοκ, δεν επανέρχεται ποτέ. Είναι δε ένας προσφηλής τρόπος για να δημιουργήσει κανείς, σχιζοειδής προσωπικότητες, οι οποίες εν δυνάμη είναι και νοητικά ελεγχόμενες. (σατανιστές - μυστικές εταιρείες κλπ)

Το κόστος το κοινωνικό λοιπόν, είναι δυσθεώρητο,
την στιγμή που καταστρέφεται η νέα γενιά με ότι συνεπάγεται αυτού.

Η ποινή άρα, θα πρέπει να είναι ανάλογη, και σίγουρα ο χημικός ευνουχισμός είναι ιδιαίτερα πολιτισμένος, εώς και προκλητικά πολιτισμένος θα έλεγα.

Σαφέστα το να μιμούμαστε τους ταλιμπάν απο την άλλη, απλά ... μας προσβάλει ως έθνος.

Ισόβια άνευ αναστολής.

Θα πρέπει να πεθάνει στην φυλακή μέ έξοδα σίτισης, ιατρικής παρακολούθησης κλπ απο την οικογένειά του.