Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας"... Βλέπεις δεν είναι του ΠΑΜΕ οι Εθελοντές


Τι άλλο θα ακούσουμε ...Το πρωί λαϊκατζής σε κανάλι ζητούσε να επέμβει η κυβέρνηση και να σταματήσει το ''κίνημα της Πατάτας'' το βράδυ οι κουκουέδες αφού πήραν αναφορά οτι δεν είναι του ΠΑΜΕ οι εθελοντές άρχισαν τα γνωστά περί προπαγάνδας και ντόπια και ξένα συμφέροντα ...Όταν πεινάει ο λαός συντρόφια δεν έχει χρώμα ...


"Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών
και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης" χαρακτηρίζει το "κίνημα της πατάτας" σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

"Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και προσθέτει ότι "το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα παρατηρητήρια τιμών και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού".
πηγή

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι για γέλια.Ποιά είναι η εξαπάτηση όταν ο καταναλωτής παίρνει την πατάτα(ελληνική) στο 1/4 της τιμής και ο παραγωγός εξασφαλίζει μεγαλύτερο κέρδος από τα ψίχουλα που του δίνουν οι μεσάζοντες.Όπως πάντα γενικά και αόριστα κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα με γενικότητες και ανύπαρκτα επιχειρήματα

Οrigin Hellania είπε...

Παλιοτομαρα...Θα παρετε το μπουλο σας σε λιγο καιρο θα δειτε.....Εν ριπη οφθαλμου ο κοσμος θα σας στειλει στον αγυριστο........

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε συχαμενοι ολοι αφου εσεις κοιτατε μοναχα τα κομματικα σας συμφεροντα και δεν ενδιαφερετε κανενας για εμας αν πειναμε αν διψαμε αν κρυωνουμε και εμεις θα κανουμε τα παντα για να βρουμε τροπους επιβιωσης.Και να ξερετε οτι ο λαος δεν προκειται να σας ξεχασει.Ο καθε ενας απο εσας θα κριθει στην ωρα του.Κυρια παπασβουρα που εμεις πειναμε και εσυ μου κυκλοφορεις με μερσεντε πουλημενη..

Ανώνυμος είπε...

τωρα ξεσκεπαστηκαται κανονικα τη σκατα σκεφτεστε δενν σασ ενδιαφερη τιποτα μα τιποτα

hellenic wings είπε...

ρε παιδια ειπαμε, οπου λενε ολοι ναι το κκε πρεπει να πει οχι

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΛΕΚΑΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ,ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι παραπλανητικο το θεμα ...και δε καταλαβεινω γιατι ?! ...το κκε τα χωνει στα τσοντοκαναλα και οχι στο κινηματις πατατας...γιατι ενω καμουφλαρουν τις ψ...λιες που τρως, σου χρισωνουν το χαπι με φτηνοτερη πατατα ! δ.λ. σε δουλευουν κανονικα !!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 8:07,

Αν αυτό ήθελαν να πουν, τότε ας έλεγαν
"μπράβο στην πρωτοβουλία που βοηθά τους πολίτες και μετά αν θέλουν να τα ψάλουν στα τσοντοκάναλα..."

Αλλά έτσι όπως τα είπαν, απλά ξεσκεπάστηκαν και αυτοί σε όλους πια για το τι είναι πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ= καρκινος καρδια εμφραγμα..οπως καταλαβαινετε αλλη μια αρρωστημενη κατασταση...ειναι πολλα τα λεφτα αδερφια.Αυτοι ολοι τρωνε και πινουν και μεις πειναμε.Εως ποτε θα το ανεχομαστε ολο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ... προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε

Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.

Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!

Θέλετε να κατεβούν οι τιμές; Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.

Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.

Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική.

Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία σ' εμάς παρά σ' αυτές.

Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με συνέπεια.

Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το λίτρο).

Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε.

Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.

Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.

Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.

Ιδού η πρόταση:

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL και ΒΡ).

Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της.

Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ.

Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.

Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

"Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού. Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς.

Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει. Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές.

Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων - καταναλωτών. Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει".

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω τώρα ότι και το ΑΝΤΙΝΕΑ μας δουλεύει με την προπαγανδα ένταξει...αλλα είπε το ΚΚΕ φιλαράκια κοιτάμε το κίνημα τις πατάτας και μας πηδάνε από παντού,με λίγα λόγια κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δασος,έχει άδικο? και μην βιαστείτε να με πείτε κουμμούνι γιατί θα πέσετε έξω 100%

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή στη λαϊκή οικονομία που μας τάζει το ΚΚΕ, πως θα διακινούνται οι πατάτες; Με δελτίο;
Προδοτική η ηγεσία και παραπλανημένοι απλοί αγωνιστές οι οπαδοί του κόμματος. Ελπίζω γρήγορα να καταλάβουν ποιοι είναι οι ηγέτες τους και να έλθουν με τον κοσμάκη που ξεσηκώνεται σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

Το κινημα της πατατας ακολουθει το προγραμμα του πραγματικου ΚΚΕ , που δεν εχει καμμια σχεση με το club της παπαρηγα μιας σκοταδιστικης και ανευθυνης ηγεσιας που στελνει τα προβατα του ΠΑΜΕ να κλεινουν την Ακροπολη ωστε οι τουριστες να κανουν χιλιαδες χλμ για να δουν Ελλαδα και να βλεπουν τους τυφλους του ΠΑΜΕ.Αν δεν φυγει αυτη και η αλλη κουραδα του καναπε Κανελη το ΚΚΕ θα λειτουργει εναντια στα συμφεροντα του λαου.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ εχει ξεβρακωθει πολλες φορες >πως καταδεχεται η σβουρα αυτες τις εποχες αφου ειναι υπερ του λαου να κυκλοφορει με μερσεντες ενω ο κοσμος υποφερει απο πεινα και διψα.Παρτε το χαμπαρι οσοι δεν πεινανε και δεν εχουν δανεια και ειναι οικονομικα εξασφαλισμενοι δεν μπορουν να μας καταλαβουν.Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να αποσπασουν τις ψηφους μας.Απο παχια λογια χορτασαμε εργα δεν βλεπουμε.Εδω οσοι απο μας δουλευουν ακομα δεν σηκωνονται απο τον καναπε για να διαδηλωσουν.Σε λιγο ομως που θα μπουν σε εφαρμογη τα καινουργια μετρα θα ταρακουνηθουν και αυτοι που θα παει...και τοτε θα αρχισει το μεγαλο πανυγυρι.Κατσε να τους τελειωσουν και τα φραγκα που εχουν στην ακρη και τοτε θα αρχισουν να διαμαρτυρονται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ...ΔΊΣΤΙΧΩΝ...ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ....ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Κανεις απο εσας δεν εχει διαβασει τη δηλωση παρα μονο τον τιτλο που δεν εχει καμια σχεση με το πραγματικο κειμενο.

Ανώνυμος είπε...

OΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΩΩΩΩΩΤΕΕΕΕΕΕΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ΑΝΤΙΝΤΠ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΟΥ BLOG NA TO ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ,ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ MEGA CHANNEL(ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ)....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ BLOGS ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑ.ΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΑΜΒ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ...
ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣ

Ανώνυμος είπε...

'' ..Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές....''

μα καλα, τι πινουν εκει στο ΚΚΕ? βοδια με τα σφυροδρεπανα, ο απλος αγροτης εκανε στην ακρη, μεσαζοντες, μονοπωλια και αγορες, πουλαει μονος του το προιον του, ποιο ειναι το ποβλημα σας???? ωφελει αμεσα τον φτωχο λαο!!

''Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών....''

κοκκινα μπεεεε, ποσο τετραποδα μπορει να ειστε? κατεβηκαν οι απλοι αγροτες να διαθεσουν απευθειας τα προιοντα τους , γιατι πρεπει να σας πειραζει αυτο? δεν εχουν κομματικες σημαιες οι ανθρωποι, κατι που πολυ θα θελατε να ισχυει.....


''Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει".

αυτο που το πας..... να συσπειρωθουν ολοι γυρω σας, για να μην δινει ο αγροτης τις πατατες του στο μεσαζοντα, να τις δινει κατευθειαν στο κοκκινο νταβατζη του κομματος.....ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!

Ανώνυμος είπε...

λα λα λα λα λα λα λα λα λα λολα φαε μια πατατα

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνεισω με την αποψη του 8.45.διαβαστε την ολοι .εκτος αν ειστε ολοι τοσο ηλιθιοι και αλλα διαβαζετε αλλα καταλαβαινετε κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να υποστηρίζω, υποστηρίζω απόλυτα την ανακοίνωση του ΚΚΕ. Διορατική σκέψη και ναι συμφωνώ αυτό ακριβώς κάνουν.. Παραπλανούν και προσφέρουν ... ελπίδα, ψεύτικη βέβαια. Οι μισθοί στον πάτο, εντάξει δε λέω θα τρώμε φτηνές πατάτες

Ηφαιστίωνας είπε...

Όσοι δεν είναι μέλη του ΚΚΕ ή του ΠΑΜΕ είναι..... πράκτορες, έχθροί του κόμματος και του προλεταριάτου και δε συμμαζεύεται κλπ, κλπ, κλπ, Χα χα χα Γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάνε πάνω από 8% (Σε λίγο ούτε 3%....)

Ανώνυμος είπε...

Από τό Κ.Κ.Ε. περιμένετε κάτι καλό ;;;

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε παιδια δεν θα συμφωνησω με την αποψη του 8.45 αυτο που συμβαινει ειναι απολυτα φυσιολογικο και δειχνει τον δρομο και για αλλα πραγματα που μπορουν να γινουν δεν ειναι ουτε κολπο ουτε μαιμουδια και απο την στιγμη πουθ ολοι ωφελουνται δεν βλεπω τον λογο γιατι να βγαλει τετοια ηλιθια ανακοινωση το ΚΚΕ. Μηπως επειδη δεν ηταν δηκια τους ιδεα?? και δεν μπωρεσαν να την οικιοποιηθουν??? Ελεος πια με το ΚΚΕ ακι το ΠΑΜΕ και το ηρθαμε. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι και το ΚΚΕ ειναι του συστήματος διαφορετικα θα ειχε τωρα 30 %, αν τωρα που το πολιτικο συστημα εχει καταρευσει το ΚΚΕ δεν εχει διψηφιο ποσοστο τοτε ας κλεισουν το μαγαζακι τους και να πανε στα σπιτια τους..
Υ.Γ. να μου πει καποιος αν υπαρχει χειροτερος εργοδοτης απο κομουνιστη και να μου τον δειξει..

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που συμφωνειτε με το ΚΚΕ, συμφωνειτε οτι μας παραπλανουν και μας προσφερουν ψευτικες ελπιδες κτλτ κτλ ...... αλλα ποιοι ειναι αυτοι μωρε????? οι φτωχοι αγροτες βγηκαν και πουλησαν τις πατατες τους, οχι το κρατος, ουτε το MEGA, δηλαδη να μην τις εδιναν φθηνα στο λαο???? ασε που η κινηση τους ειναι μια καθαρη επανασταση απεναντι στους μεσαζοντες και τις μεγαλες αλυσιδες. ολα αυτα το ΚΚΕ δεν τα βλεπει? μαλλον τα βλεπει αλλα δεν μπορει να τα οικειοποιηθει....γι΄αυτο διαφωνει και προβοκαρει........

Ανώνυμος είπε...

ε τοτε αχρηστα ανθρωπακια τρωτε πατατες και περνετε βασικο μισθο 500 euro και πληρωνεται χαρατσια

Ανώνυμος είπε...

11.50 εισαι ενας στενομυαλος κομμουνιστης, εκει κει στο 8% κολλημενοι μπολσεβικοι!!

Ανώνυμος είπε...

καλα σας τα λενε τουρκοαλβανοι ειστε ρε τρωτε πατατες ρε

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είμαστε πολύ μαλάκες, ρεεεε διαβαστε τι λέει η ανακοίνωση και αν δεν βγαζετε νοημα θα φταίει το IQ ραδικιού Η ο μπάμπης του skai..
Το κείμενο λέει να ξεστραβωθείτε και να βλέπεις ελάχιστα πιο πέρα απο την μύτη σου.... αναπτύξτε λιγο κριτικη σκεψη δεν βλάπτει..
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά μπορώ να διακρίνω προκατάλυψη και για αυτό λέτε οτι σας κατέβει...
Υ.Γ. Τελικά είμαστε

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες φιλε 11.50 φάτε φτηνές πατάτες πληρώστε χαράτσια,πάρτε 400 euro μισθό σε λίγο με τα καινούργια μετρα πληρώστε φόρους πληρώστε και τον αέρα που αναπνέεται, πληρώστε, πληρώστε....EEEEEE χάσατε το δασος,

Ανώνυμος είπε...

ti perimeneis apo apogonous tou mpenarogia kai tou ventoura...o kommounismos einai dimiourgima tou sionismou kai o sionismos einai exthros tis elladas..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ....ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ;;

Ανώνυμος είπε...

λοιπον μαλακες για να τελειωνουμε ακουστε πως εχει η ιστορια: περυσι η ρωσια επαθε μια τεραστια ζημια στην καλιεργεια της πατατας της. της καηκε ολη απο παγο. οντας λοιπον πατατοφαγοι οι ρωσοι κινηθηκαν προς αλλες αγορες ωστε να εισαγουν πατατα. ετσι ηθαν κ στηελλαδα κ προπληρωσαν ολη την μελλοντικη παραγωγη προς 65 λεπτα το κιλο κ οι πατατοπαραγωγοι τα κονομησαν.την φετεινη χρονια λοιπον οι ελληνες παραγωγοι διπλασιασν την παραγωγη τους περιμενοντας οτι θα τους τα ξαναγορασουν οι ρωσοι, ελα ομως που οι ρωσοι φετος εχουν δικες τους πατατες!!! εμεινε λοιπον αδιαθετη η φετεινη παραγωγη των ελληνων οι οποιοι τραβανε τις κωλοτριχες τους τωρα! κ τι να κανουν μπηκε σφηνα κ ο σκαι στο παιχνιδι κ το παιζουν σωτηρες. αν επαιρναν τις πατατες οι ρωσοι παλι τα αρχιδια μου θα παιρναμε τζαμπα εμεις!!!! γιαυτο το κκε λεει πως αυτοι δεν ειναι η λυση, γιατι ξερει ακριβως ποιο ειναι το πραγματικο παιχνιδι πισω απο τις καμερες! ο εχων ωτα ακουειν ακουετω

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και είμαι εγώ! Κανονικά θα έπρεπε να συγχάρουν το κίνημα αυτό που προσπαθεί να σωθεί από την καταστροφή και ταυτόχρονα να βοηθήσει τον λαό, αλλά αντί αυτού το κράζουν. Το ΚΚΕ εκανε το τραγικοτατο λάθος να τους κράξει και παίρνει μία αρνητική ψήφο από μένα.
Να ξέρετε ότι εγώ προτιμώ να ψηφίσω αυτόν που αγαπάει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό και να μην λέει τέτοιες μαλακίες, όπως το ΚΚΕ πιο πάνω, και οι χουντικοί που πρόκειται να θανατώσουμε.

reis είπε...

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ !

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΙ ΤΟ ΚΚΕ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ , ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ... ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ..

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ειναι οι πατατες αυριο θα ειναι το λαδι μεθαυριο το κρεας δυστυχως εμεις ο λαος δεν εχουμε να παλεψουμε με τον βενιζελο που θα βγαλει νομο να τα σταματησει αυτα,θα εχουμε και τους ηλιθιους του ΚΚΕ στο πλευρο του να μας αναγκασει να αγοραζουμε ακριβα απο τα SM.Kαι ποιος σας ειπε ρε κκεδες οτι εμεις ειμαστε υπερ της φθηνης πατατας και του 500ρικου ,κανετε κατι εσεις για να το ανεβασετε? ,αφου δεν συμμετεχετε σε καμμια συνεργασια για κυβερνητικη προοπτικη ,λετε η εσεις η κανεις αλλος ελατε κιεσεις μαζι μας, ολοι οι αριστεροι να διωξουμε την τροικα και μετα θα βρουμε την χρυση τομη για να ζησουμε καλυτερα,ισως καπου να εχετε δικιο και καπου οχι αλλα δεν σας αφηνει η παπαρηγα να σκεφθειτε καθαρα ειστε πειθηνια οργανα της.Αυτη ειναι η μονη εξυπνη που εχετε στο κομμα σας γιατι πληρωνεται χωρις να εχει το αγχος της ευθυνης για την διακυβερνηση της χωρας κατι το οποιο ειναι ο χειροτερος εφιαλτης της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΕΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


οι "υπόλοιποι ψευτοπατριώτες" πηγαίνετε βόλτα με τον πρώην υπουργό της ΝΔ και Δεξιό Καμμένο μέχρι να ξαναεπιστρέψει στο μαντρί!

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ βαζει πλατη στον δικομματισμο.

Το αποδεικνυει καθημερινα, απο το ΠΑΜΕ που περιφρουρουσε το κυνοβουλιο μεχρι την πωληση της πατατας χωρις τους μεσαζοντες.

Αλλωστε το ΚΚΕ μαζι με τον Συριζα θα μπορουσαν να ειχαν ριξει την κυβερνηση υποβαλλοντας την παραιτηση ολων των βουλευτων τους.

Επισης θα μπορουσαν να στειλουν Τον ΓΑΠ στο Ποινικο δικαστηριο με 30 μονο υπογραφες βουλευτων !

Τι κανει το ΚΚΕ ? Βοηθα τα δυο πρωην μεγαλα κομματα. Αυτος ειναι ο ρολος του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον 3.49.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα .

Ανώνυμος είπε...

Eνα ειναι το καλο σε ολη αυτη την κομωδια του κκε .Ισως ξυπνησει η Καννελη και συνεργαστει με τον Καμμενο!Και κατι ακομη για τους κομμουνιστες ιδεολογους.Αν αγαπατε την ελλαδα θα κρατατε παντα την ελληνικη σημαια κυριοι και κυριες.Εμεις οι αλλοι δεν γουσταρουμε να βλεπουμε καμμια κομματικη σημαια στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KKE bravo sou....gia akomi mia fora edi3es tin orimotita sou....kai eseis pou exete IQ kotas, oso kai na tin diavasete tin anakinosi, den prokete na katalavete.......agorazete patates kai eisaste eutixismeni oti kerdisate 5 euro kai den pernete xampari oti sas gamane ka8imerina ke to plironete me mis8ous oloklirous

Ανώνυμος είπε...

pros 1:18
I Kanneli einai 3upnia...o Kammenos einai kimismenos.....as er8ei i wra kai 8a doume pou 8a paei o Kammenos....pali ND 8a einai....

Ανώνυμος είπε...

ρε ζωα του ΚΚμπΕΕΕΕΕ, ξυπνηστε επιτελους, η εσσδ διαλυθηκε, το τειχος επεσε, πρεοτεινετε κατι ρεαλιστικο και εφαρμοσιμο, φτανει πια με το εξοδος απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ!!! οσο για την ανακοινωση, πρεπει να ειστε πολυ πορωμενοι για να μην καταλαβαινεται το τερασστιο σφαλμα που εκανε το μαντρι σας,,, το κομμα ηθελα να πω...

maria είπε...

ΡΕ ΠΑΠΠΑΡΗΓΑ ΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ?ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΙ ,ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ν ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ .ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ .ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ,ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ,ΜΟΝΟΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

MΑΡΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΥΜΑΜΕ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ)ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ PRESTIZ,ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...LOL!ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

μάλλον ζείτε σε άλλο κόσμο διαβάστε την ανακοίνωση καλά και οταν τη διαβάσετε 4-5 φορες και καταλάβετε τη λέει τότε να βγάλετε συμπέρασμα και για να μην είστε προκατειλημμένη βγάλτε τα αρχικά κκε και βαλτε το μυαλο σας να δουλέψει.

Στην Ελλάδα την έφερε ο Ιωάννης Καποδίστριας.
πάλι πατάτα τρώγατε !!! Δεν ξυπνάτε ούτε σε χίλια χρόνια αλλα θα πεινάσετε που θα πάει και οταν πεινάσετε τοτε θα δούμε

Ανώνυμος είπε...

που να ξυπνήσουν αφού τους κοιμίζει ο ηλίθιος ο
Λιακοπουλος ....

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι με το νιμπιρου τους ΕΛ νεφελιμ και ελοχιμ και τα μικροκύματα που εκπέμπει ο ΗΛΙΟΣ...χαχαχχαχαχα