Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστική ὁμολογία γνωστοῦ ἠθοποιοῦ: "Πῆγα στό Ἅγιον Ὅρος κι ἄλλαξε ἡ ζωή μου, μέ τήν βοήθεια τῆς Παναγίας"


Δείτε το βίντεο!


7 σχόλια:

arxos είπε...

ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!! Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΙΑΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ,ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

...βούρρρρρρρρρρρ στό όρος τών αγάμων...ίνα σωθώμεν......
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ (ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ)
Αυτά καταθέτει ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, δημοσίως και μπροστά στην κάμερα. Όλη η αλήθεια στη φόρα, για την χλιδή και την φιλοχρηματία του αγίου όρους, το οποίο βρίσκεται στην κυριαρχία του θεού Μαμωνά και του αρχηγού του μίσους Σατανά. Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε την μαρτυρία του ανθρώπου που παραμένει προσηλωμένος στις ουτοπικές αρχές του χριστιανισμού, οι οποίες ουδέποτε εφαρμόστηκαν από τον αμαρτωλό και σκοταδιστικό μοναχισμό. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ηγούμενος αυτός λέει την αλήθεια, παρά την θρησκευτική του παραζάλη (είναι σίγουρος λέει ότι λίαν συντόμως θα πάρουν οι Έλληνες την Πόλη, κι ότι θα λειτουργήσουν εκεί) και την ολοφάνερη βουλιμία του (φανερά υπέρβαρος ων, διαμαρτύρεται ότι η μονή του πάσχει υποσιτισμόν!).

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ!!!!!!!!
ΑΡΧΟΣ
ΣΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ Κ ΑΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Κ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ! ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

8:45, ο Μεθόδιος μου έσωσε τη ζωή. Δεν είναι υπέρβαρος, είναι δυνατός σα γρανίτης και φυσικά τηρεί το δόγμα "Ορθοδοξία ή θάνατος". Θα ήθελα πολύ να σε δω να προσπαθείς να κρατήσεις μία τέτοια μονή χωρίς την υποστήριξη της εκκλησίας. Κι ας ήσουν σε παραζάλη, θρησκευτική ή μη.
Ο Μεθόδιος είναι άνθρωπος του Θεού στην κυριολεξία. Του χρωστάω τη ζωή μου και φυσικά την ευλογία που μου χάρισε την μοναδική αλήθεια: την Πίστη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ?ΕΠΑΡΣΗ! ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ.