Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τα απίστευτα εγκαίνια του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!


Στις 16 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε, με μια σχετικά διακριτική συμπεριφορά των ΜΜΕ, το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και για καλό λόγο!...



Αυτό το Κοινοβούλιο βρίσκεται στις Βρυξέλλες στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Οι 120 εκπρόσωποι του Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (το ίδιο το όνομα ακούγεται ήδη σαν πρόκληση) δεν θα έπρεπε επομένως να είναι αντιπρόσωποι από αυτές τις 27 χώρες;


Όχι δα, προέρχονται από 47 διαφορετικές χώρες, μερικές δεν είναι μέλη της ΕΕ και υπάρχουν ακόμη, όπως το Καζακστάν, ορισμένες που δεν βρίσκονται ούτε καν στην Ευρώπη!


Αυτή η εκθρόνιση ενός κοινοβουλίου ταυτόχρονα θρησκευτικού και πέρα από Ευρωπαϊκού, στη καρδιά του κτηρίου που υποτίθεται ότι ενσαρκώνει το πραγματικό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια τέλεια ατιμία, μία άθλια προδοσία των αξιωματούχων μας, οι οποίοι αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ολοκληρωτική υποταγή τους στην παγκόσμια επιρροή που ασκείται από έναν «κυρίαρχο και ευφυή λαό με αυτοπεποίθηση».


Λόγιος Ερμής

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kost32
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΤΟ Ε.Ε. Ε.Ο.Κ. Ο.Ν.Ε
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟ????

Ανώνυμος είπε...

ολα δικα τους ειναι εκτος απο ενα!!!τη ψυχη μας..δε θα την εχουν ποτε..!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ?
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ AIPAC
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΣΑΣ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε
και επίσημα την πεντάλφα ανάμεσα στα 12 αστέρια
που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ.
Ο γ.Παίσιος είχε πεί ...."Ε.Ο.Κ. (Ε.Ε.σήμερα) είναι το κράτος των Εβραίων".

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ

Το άρθρο του Περικλή Κοροβέση στην Ε του Σαββάτου Η λωρίδα της Ελλάδας αναφέρεται στην Επινόηση του Εβραϊκού Λαού, (The Invention of the Jewish People) το μπεστ σέλερ βιβλίο του Εβραίου καθηγητού της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Sholmo Sand.
Μεταξύ άλλων, γράφει ο Κοροβέσης βασιζόμενος στο βιβλίο αυτό:
Εβραϊκός λαός και εβραϊκό DNA δεν υπάρχουν. Είναι μια επινόηση των σιωνιστών της Κεντρικής Ευρώπης στα μέσα του 19ου αιώνα, οι οποίοι μετέτρεψαν τη θρησκεία τους σε ιδεολογία και εθνοκεντρισμό. Τα εβραϊκά είναι μια νεκραναστημένη γλώσσα και η όλη του ιστορία είναι πλαστογραφημένη. Παίρνει τη Βίβλο σαν ιστορικό βιβλίο, ενώ ανήκει στη θρησκο-μυθολογία. Ουδέποτε υπήρξε έξοδος από την Αίγυπτο γιατί η Παλαιστίνη τότε ήταν μέρος της Αιγύπτου. Οι Ρωμαίοι ουδέποτε διασκόρπισαν τους Εβραίους. Η διασπορά είναι μύθος. Πήραν απλά τους νέους και τις νέες ως σκλάβους, πράγμα που ήταν ρουτίνα, τότε, σε κάθε πόλεμο. Και οι αρχαιολόγοι ουδέποτε βρήκαν το παραμικρό ίχνος του περίφημου Ναού του Σολομώντος. Τότε πώς βρέθηκαν τόσοι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο χωρίς μια αρχική διασπορά; Η ιουδαϊκή θρησκεία μέχρι τον 4ο αιώνα μ.Χ. ήταν μια επιθετική θρησκεία, όπως είναι σήμερα το Ισλάμ, που έπειθε και διαδιδόταν, και έφτασε μέχρι τον Καύκασο και προσηλύτιζε ανθρώπους σε όποια χώρα και να βρισκόταν. Επίσης υπήρχαν και μικτοί γάμοι. Έτσι εξηγούνται οι μαύροι Εβραίοι, οι Άραβες ή οι Ρώσοι κ.λπ. Τα πογκρόμ και οι απηνείς διώξεις είχαν αποτέλεσμα να βρεθούν στις τέσσερις γωνιές του κόσμου.
Και καταλήγει με μια δήλωση που πιστεύω πως όλοι οι λογικοί άνθρωποι θεωρούν αυτονόητη:
Με αυτά που υπέφεραν οι Εβραίοι τούς άξιζε ένα κράτος, αλλά για ποιο λόγο να μην έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι Παλαιστίνιοι στην ίδια τους τη γη; Το Ισραήλ έγινε με μαζική μετανάστευση.
Στο βιβλίο αυτό έχει αναφερθεί ξανά στην στήλη του στις 2-1-2009 όπου και μεταξύ άλλων γράφει:
... Αυτό είναι η εθνικιστική μυθολογία των σιωνιστών, που παίρνει τα πέντε πρώτα βιβλία της Αγίας Γραφής ως ιδρυτικά κείμενα του ιουδαϊσμού και μετατρέπει τα θρησκευτικά κείμενα σε ιστορικά ντοκουμέντα. Όπως πάλι είναι μύθος η έξοδος του Μωυσή που οδήγησε τους Εβραίους τον 13ο αιώνα π.Χ. στη «Γη της Επαγγελίας», για τον απλούστατο λόγο πως εκείνη την εποχή αυτή η περιοχή ήταν μέρος της αιγυπτιακής επικράτειας. Ούτε υπάρχουν ίχνη που να μαρτυρούν για κάποια εξέγερση σκλάβων στην αυτοκρατορία των Φαραώ. Επίσης, δεν υπάρχουν σημάδια, ούτε αρχαιολογικά ευρήματα για τα μεγαλοπρεπή βασίλεια του Δαβίδ ή του Σολομώντα.

ΠΗΓΗ: http://atheofobos2.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΤΟΥΣ ..................
ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ. ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33 ο ΒΑΘΜΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ; ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

GAMW TO SIWNISMO SAS KAI TON 8EO SAS!!!

SIXAMENES BASTARDES FILES SIMITIKES!!!!!!!!

SKATA STOUS TAFOUS TWN MASONON EVREON KAI

MI?????GAMW TO TALMOUD KAI OLOUS TOUS ANOMALOUS RAVINOUS......

TSEKOURI STOUS DOLOFONOUS TWN AN8ROPON!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Γέροντας Παϊσιος:Η Ευρωπαϊκή ένωση είναι των Εβραίων και θα διαλυθεί.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν καμία δουλειά και λόγο οι περιτομημένοι φασιστο-συνομώτες.

Οι μεν ψεύτο-εβραίοι οι χαζάροι πρέπει να εκδιωχθούν στα βάθη της άνυδρης ασίας από όπου και προέρχονται και να μην τους επιτραπεί η επιστροφή...

και οι δε βοριο-αφρικανοί να εγκαταλήψουν τον υπόλοιπο πλανήτη και να συμπτηχθούν στην "γενετηρά" τους, όπου θα πρέπει να τα βρούν με τους μαύρους και τους άραβες ... χαχαχαχααχα ...

Η περιτομή δεν έχει θέση στην Λευκή Ευρώπη!

Ρωτήστε και τον Δία ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=iob7REwAYH4&feature=player_embedded#!