Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Γνωρίζαμε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα κυβερνούσε για περιορισμένο χρόνο και με συγκεκριμένη αποστολή. Και πάντως, σίγουρα όχι για να νομοθετήσει σκανδαλωδώς ευμενείς διατάξεις για τους αποφυλακισθέντες εγκληματίες λαθρομετανάστες και για... τους διακινητές λαθρομεταναστών, την ώρα που η χώρα βουλιάζει, και εξ' αιτίας των πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών κάποιων.





Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Το ότι με το νόμο που επιδιώκουν να περάσουν δήθεν «για την αποσυμφόρηση των φυλακών», οι διακινητές λαθρομεταναστών θα παραμένουν στην φυλακή για έναν μόλις χρόνο και μετά θα αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν το έργο τους; Το ότι αν λαθρομετανάστες δικαστούν για πλημμέλημα που δεν τιμωρείται με κάθειρξη, δεν θα προβλέπεται η απέλασή τους από την Ελλάδα; Το ότι λαμβάνεται πρόνοια, για κατηγορίες λαθρομεταναστών, για «...τη ζωή τους, τη σωματική ακεραιότητά τους και ακόμα για την προσωπική ή γενετήσια ελευθερία τους;»

Εννοείται πως για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα των δυστυχούντων και κατατρομοκρατημένων από τις λαθρομεταναστευτικές ορδές Ελλήνων, που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, δεν επιδεικνύεται ανάλογο ενδιαφέρον! Ο ανθρωπισμός της πλαστικής και κάλπικης «προοδευτοσύνης» είναι επιλεκτικός....

Προσέξτε τι άλλο επιχειρούν να εισάγουν στην νομοθεσία μας οι εν Ελλάδι πολυπολιτισμικές θεραπαινίδες: Εάν μέσα σε ένα εξάμηνο από την στιγμή που θα εκτίσει την ποινή του ένας κακοποιός, κριθεί ότι η απέλασή του δεν είναι εφικτή για οποιονδήποτε λόγο , αυτός αφήνεται ελεύθερος να παραμείνει στην χώρα μας για όσο θέλει! Εάν όμως κριθεί ότι η απέλαση είναι εφικτή, τότε αναφέρεται το εξής απίστευτο: «Εάν ο αλλοδαπός αρνείται να συνεργαστεί (!!!), τότε παρατείνεται η κράτησή του για ένα ακόμη εξάμηνο και αν μέχρι τότε η απέλαση δεν γίνει εφικτή, η απέλαση ακυρώνεται και αφήνεται ελεύθερος»!


Και επειδή πρέπει αν είναι ολοκληρωμένη η προστασία (των λαθρομεταναστών εννοείται...) θα απαγορεύεται η απέλαση αλλοδαπού κακοποιού, εάν αυτός τελέσει γάμο με άτομο ελληνικής υπηκοότητος (1500 ευρώ στοιχίζει σήμερα ένας τέτοιος «γάμος»).

Τα παραπάνω θα ήσαν απλώς φαιδρά, αν στην Ελλάδα δεν είχαμε σήμερα πλέον των 2.5 εκατομμυρίων αλλοδαπών, οι περισσότεροι παράνομοι. Και αναρωτιόμαστε που το πάει (και) αυτή η κυβέρνηση: Να αδειάσουν από λαθρομετανάστες κακοποιούς οι φυλακές, για να μπαίνουν μέσα οι χθεσινοί νοικοκυραίοι, Έλληνες που ατύχησαν στη επιχείρησή τους ή απλώς χρωστούν γραμμάτια και επιταγές; Και σε τελική ανάλυση, ποιός πρέπει να είναι μέσα; Ο λαθρομετανάστης που έκανε φόνο μετά καλάσνικωφ, ή ο ατυχήσας Έλληνας που απλά του έσκασε ακάλυπτη επιταγή; Ποιός είναι ο επικίνδυνος για την κοινωνία;

Με τέτοια κατορθώματα, αρχίζουμε να γινόμαστε από καχύποπτοι, βέβαιοι: Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς εμάς! Μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Θέλουν τον χώρο, το οικόπεδο γωνία!

Εμείς, έχουμε το δικαίωμα να τους παραδώσουμε αυτή την πατρίδα;
πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ) καταργηθηκε η απέλαση για τα πλημμελήματα και ισχύει πλέον υπό αυστηρές προυποθέσεις μόνο για τα κακουργήματα. Επίσης, καταργήθηκε η δυνατότητα αναστολής της ποινης υπό τον όρο άμεσης απέλασης που αποτεελούσε δραστικό μέτρο συχνά επιβαλλόμενο από τα δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Ερχονται κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...

Ανώνυμος είπε...

Οι ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν ψηφισουν τα μνημονια και τις συμβασεις με τους δανειστες-ευρωπαιους γνωριζαν οτι θα πεφταν τοσο πολυ... τι νομιζετε αυτοι δεν ξερουν οτι αυτα που ψηφισαν ειναι καταστροφικα για την χωρα και τους πολιτες? απλα τους πιεζουν οι Ευρωπαιοι (απο πληροφοριες ακουστηκε οτι μεχρι και απειλες δεχτηκανε για την οικογενεια τους και τα παιδια τους)... Οποτε σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και γνωριζοντας και οι 2 τους οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα σβηναν (το ΠΑΣΟΚ οπως φαινεται στις δημοσκπησεις παιρνει 6% και η ΝΔ 12%) δημιουργησαν νεα κομματα, πολλες μετακινησεις βουλευτων απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νεα αυτα κομματα.... δημιουργηθηκαν πολλα κομματα για να διερεθει ο κοσμος... Οπως ειδαμε προσφατα στις δημοσκοπησεις 10 κομματα μπαινουν στην βουλη... Εχουμε το κομμα του Καμμενου, του Καζακη, της Μπακογιαννη, του Κουβελη, την Χρυση Αυγη, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και αλλα πολλα νεα κομματα και καποια που υπηρχαν και αναδειχθηκαν τωρα... ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται...
Θα σας πω εγω τι γινεται... Ολα αυτα τα κομματα αμα ψαξετε τις θεσεις του καθενος κομματος ΟΛΑ ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης και του ευρω...Δηλαδη αυτο τι σημαινει? Οτι τα κομματα εχουν αυτο το κοινο... Αυτα που περασαν οι Ευρωπαιοι (μνημονια, συμβασεις κ.τ.λ.) για να μας εξαγορασουν τα παντα στη χωρα μας και να μας ελεγχουν θελουν να ισχυουν για δεκαετιες στην Ελλαδα... Αφου τα φιλαρακια τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δυσκολα θα ξανα κυβερνησουν, δημιουργηθηκαν νεα κομματα με τις ιδιες θεσεις... Αλλωστε τελειωσε η αποστολη που ειχαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφου πλεον μπηκαμε στο ΔΝΤ, ψηφισηκαν τα μνημονια, δανειακη συμβαση και psi και σε λιγο θα χασουμε την εθνικη μας κυριαρχια και ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας... Τελειωσε η αποστολη που ειχαν.

Οι ευρωπαιοι αυτο που φοβουνται ειναι να μην βγει καποιος πολιτικος με παπαρια που θα τους πεταξει ολους εξω απ τη χωρα, κι αυτους και τα χρεη τους και θα βγει απο Ε.Ε. και ευρω... αυτο φοβουνται...

Ανώνυμος είπε...

Μονο τo ΕΠΑΜ του Καζακη και το ΚΚΕ ειναι κατα της Ε.Ε. και του ευρω...

Αυτοι πανε να φτιαξουν το νεο ΠΑΣΟΚ και την νεα ΝΔ. Απ την μια πλευρα ο Κουβελης θα ναι το νεο ΠΑΣΟΚ κι απ την αλλη ο Καμμενος η νεα ΝΔ. Αλλωστε αυτο φαινεται και απο τους βουλευτες που φυγαν απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ενταχθηκαν στα κομματα του Κουβελη και του Καμμενου...

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα,είναι ο λαός.

ΟΤΑΝ ανοίξουμε τελείως τα μάτια,σκουπίσουμε τις τσίμπλες,ρίξουμε νερό στο πρόσωπο για να ξυπνήσουμε καλά,ξυριστούμε (και κόντρα κάποιοι),βάλουμε και το after save μας,το αποσμητικό μας κτλ..τόοοοτε θα το καταλάβουμε (;)..

Α.V

Ανώνυμος είπε...

Ειναι σαφες οτι εχουν εντολη να περνουν νεοφιλελευθερους και ανθελληνικους νομους ο καθενας με τον τροπο του.Η αριστερα με το προσχημα εναντια στο ρατσισμο καταστρεφει την ελληνικη κοινωνια και τη μετατρεπει σε κοινωνια απροσωπη χωρις εθνικα χαρακτηριστικα.Μ αυτο τον τροπο εξυπερετει τους καπιταλιστες που επιδιωκουν το διεθνισμο για να ελεγχουν την εξωτερικη πολιτικη καθε κρατους.Ναι κ. Τσιπρα ειστε κομματι του συστηματος και αφηστε το δηθεν ρατσισμο στην ακρη.Οι νομοι του μεταναστευτικου που ψηφιζετε ειναι δυστυχως για κλαματα

Ανώνυμος είπε...

Θα τους διώξουμε εμείς...Όλα με τη σειρά..

A.V

Ανώνυμος είπε...

Το ποσο πατριωτες ειναι οι αριστεροι θα φανει στις εκλογες.Ο Τσιπρας ,ο Καμμενος και ο Καζακης νομιζω ειναι υπερ της συνεργασιας των αντιμνημονιακων ,για την παπαρηγα δεν το συζηταω ανηκει στην ΝΤΠ θα αποδειξει το αντιθετο αν συνεργασθει αν ομως συνεργασθει την τελευταια στιγμη και ο κουβελης ισως κανουμε την εκπληξη,μπορει και το νεο πασοκ του καστανιδη , αρκει να ειναι ενα αντιμνημονιακο μπλοκ.Ξερω ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα ολα μπορουν να συμβουν, αν δεν πετυχει και αυτο παμε για εμφυλιο με οπλα.θα κατεβαινουμε στις πορειες οπως ο βοριδης με τσεκουρια , τα γυναικοπαιδα σπιτι.

Ανώνυμος είπε...

8:26
προς ενημερωση κ μονο!ξερω αντρες που κοιμουνται με αναμενο λαμπακι γιατι φοβουνται το σκοταδι κ γυναικες που οχι μονο κρατουν τσεκουρι αλλα ξερουν και να το χρησιμοποιουν εχεις δει πως περνουν τα κεφαλια απ'τα κοτοπουλα εε!!!!!!εαν οχι φαντασου το!!!!

*ΣΚΙΑ*

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ είπε...

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ..ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ..ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

Ανώνυμος είπε...

συγχωρέστε με για την έξοδο και λοιπά,αλλά μόνο με Χρυσή Αυγή θα δούμε μία άσπρη μέρα σε αυτό το τόπο...ως κάτοικος του Κέντρου το νιώθω εντονότατα...αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με την ιδεολογία τους,τους ξένους θα τους τακτοποιήσουν.

HUNTER είπε...

ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ..ΣΚΙΑ.. ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ***

Ανώνυμος είπε...

ποτε!!!!!!!!
για σενα!!!!!
με αγαπη!!!!
εγω!!!!!
αλλα για ολους τους πουλημενους προσκυνημενους
υποκριτες απατριδες προδοτες δοσιλογους ας εχουν το νου!!!!!!!! τους κ ας προσεχουν τις σκιες τις νυχτες ειδικα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι!!

Πογκρόμ και ακύρωση όλων των Ελληνοποιήσεων απο 30ετίας.

Οι Μαο -Μαο στις καλύβες τους και στην ζούγκλα τους ...

Έληξε!

Ανώνυμος είπε...

σκιες και βατραχια πανε μαζι***

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!!!!!!!
ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!!! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΜΟΥ!!!!!! ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕΣ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!!!!!
ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

περιμενουν την ωρα που που η θαλασσα θα τα αγκαλιασει και η σκια του φεγγαριου θα τα προστατευει***

Ανώνυμος είπε...

O Ellinas einai skliro karydi,gia afto oi neotaksikoi valthikan na ton ksekanoun,eite me fylakiseis, eite me eksathliosi.Oi matanastes ontas se kseni xora,lene nai se kathe nomo,kai afto aymferei tous neotaksikous.Aftos omos, i, i emfanisi ton metanaston,den einai logoi gia na misoun oi Ellines tous metanastes.Ekeino pou prepei na proseksoun idiaitera oi Ellines einai, na min apodextei i Ellada tous nomous tis saria,diladi to mousoulmaniko dikaio,giati tote tha xathei entelos i eleftheria.Oi nomoi tis saria enai eksisou epikindynoi gia tin eleftheria,me tous nomous tou talmoud, diladi arxaioi evraikoi nomoi,pou merikoi apo aftous epivallontai simera apo tous neotaksikous tou planiti, kai einai kathe allo para dimokratikoi, me skopo ton elenxo olon afton pou dexontai tetoious nomous, kai tin katastrofi afton pou antidroun.Merikoi metanastes,egateleipsan tis xores tous, gia na glytosoun apo tous nomous tis saria.Merikoi alloi efygan gia na epivalloun tous nomous tous stin Ellada kai se alles xores.Aftoi pou efygan gia na glytosoun, den tha eprepe na exoun to misos ton Ellinon.As mi ksexname oti i eksathliosi stin Ellada proerxetai apo tis H.P.A.kai tin e.e., kai oxi apo tous mi fanatikous metanastes.Pantos logiko einai, oti mia xora, den mporei na dexetai aperiorito arithmo metanaston, kai kati prepei na ginei gia afto,oxi omos misos gia tous mi fanatikous metanastes.To misos kai i ekdikisi den einai Ellinika stoixeia.