Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Σαρώνει» στη Θεσσαλονίκη η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω μόνο με 10 ευρώ»


Η κρίση... ιδέες κατεργάζεται, όπως όλα δείχνουν, και οι ανάγκες, ακόμα και αυτές της εξόδου για φαγητού και ποτού, διατηρούνται «ζωντανές» χάρη σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.
Μετά την... κατάργηση των μεσαζόντων, στη Βόρεια Ελλάδα η δημοτική αρχή αποφάσισε να καταργήσει και τα.....
έξοδα μιας βραδυνής εξόδου σε εστιατόριο. Συγκεκριμένα, αφού οι καταστηματάρχες της συμπρωτευόυσας είδαν την κίνηση στα μαγαζιά τους να πέφτει κατακόρυφα, η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να τρώνε έξω κάθε Τρίτη βράδυ με 10 ευρώ! Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω.
Μενού 10 ευρώ» που άρχισε πιλοτικά από το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται μέχρι σήμερα καθώς η ανταπόκριση του κόσμου και των καταστηματαρχών είναι μεγάλη.
Η επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης που εγκαινιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, μια διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, φαίνεται κυρίως στο γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης που θέλουν να μπουν στη λίστα συμμετοχής αυξάνονται καθημερινά.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με στόχο να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, επεκτάθηκε ωστόσο ως και τα τέλη Φεβρουαρίου. Η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίηση της για την επιτυχία του προγράμματος και πιστεύει ότι η πρωτοβουλία θα καθιερωθεί.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, απευθύνει έτσι εκ νέου κάλεσμα, σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση.
Η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», εξάλλου δίνει την ευκαιρία σε κατοίκους και ξένους επισκέπτες της πόλης, να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, με μόλις 10 ευρώ! Η λίστα των καταστημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς, με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 100.
Προϋπόθεση συμμετοχής παραμένει η εκδήλωση ενδιαφέροντος στην λίστα των επιχειρήσεων, μέσω του παραπάνω συνδέσμου, η οποία εξακολουθεί να ενημερώνεται.
Αναλυτικά η λίστα με τα εστιατόρια ΕΔΩ.
http://heraklion1.blogspot.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας άνθρωπος ήθελε να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία έκαναν 10 ευρώ.Αυτός όμως είχε μόνο πέντε ευρώ.Ρωτάει τον έμπορο μήπως κύριε μπορώ να αγοράσω με πέντε ευρώ και εγώ.Ναι του λέει ο έμπορος αλλά το ένα θα σου στενεύει λίγο.Δηλαδή θα του πούλαγε με τα μισά λεφτά παπούτσια που δεν θα του κάνουν για να τα φορέσει.Αυτή η δημοτική αρχή μήπως πουλάει ναργιλέδες.Ο μπουτάρης θέλει να φέρνει τουρίστες απο την τουρκία για να αναπτύξη τον τουρισμό της θεσσαλονίκης.Ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά ασμενίζουνε.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.Αν είναι μάγκας ο μπουτάρης ας κάνει πρώτος μπανιο στο Λευκό Πύργο.Τέτοια ψέμματα μας λένε.ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ή ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ.