Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Νέο κόμμα προανήγγειλε ο Χ. Καστανίδης


Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο Χάρης Καστανίδης...


"Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες" δήλωσε και σημείωσε πως ό,τι είναι ανακοινώσιμο θα είναι σε λίγες ημέρες χωρίς να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο ανακοίνωσης του νέου κόμματος.

Μιλώντας στο εν λόγω ραδιόφωνο, ο Χ. Καστανίδης που διεγράφη επειδή καταψήφισε το νέο Μνημόνιο, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γ. Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο

"Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο", είπε, τονίζοντας πως "εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις".
πηγη

Εμείς του ευχόμαστε να μην βρεί ούτε την ψήφο του μέσα στην κάλπη.
Ιωάννης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω μπορει να μην τον χωνευω γιατι ανεχθηκε τον προδοτη τοσα χρονια, αλλα για την Ελλαδα ειναι καλο να κανει κομμα γιατι θα παρει φηφους απο τους μουτζαχεντιν πασοκους που η τυφλα τους τους κανει να μην βλεπουν τιποτα, αν παρει ενα 4% θα μεινει ο μνημονιακος βενιζελος με 5% να βαλει το δαχτυλο που μας καουναει στον κωλο του.

Ανώνυμος είπε...

Ο εφευρετης της "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ" κανει και κομμα δικο του και ζητα την ψηφο μας; Τα @#%&*&@ μας θα του δωσουμε!

Ανώνυμος είπε...

NA TO XAIRETAI...SIGA TA AYGA...

MARINOS

Ανώνυμος είπε...

As κατσει να ζεσταινει μονος του τα κάστανά του και να ελπιζει οτι θα βρει ηλιθιους να τον ψηφίσουν. Oλοι αυτοι οι απατεωνες πολιτικοι ειναι για φούντο, μαζι και ο καστανιδης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ,ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ Α........Α ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.....ΣΑΛΩΜΗ