Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ



Συνάντηση της Πολιτείας με τους «αγανακτισμένους» προτείνει, με ανακοίνωσή του, το ΛΑΟΣ. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κ. Αϊβαλιώτης, "επιβάλλεται να υπάρξει συνάντηση μιας επιτροπής των 'αγανακτισμένων' με...
την Πολιτεία, για να ακούσουμε αιτήματα, προτάσεις και θέσεις. Η αγανάκτηση "χύμα" και οι προπηλακισμοί δεν επιλύουν προβλήματα, τουναντίον προσθέτουν».
πηγή

4 σχόλια:

iraklis k είπε...

χυμα ειναι αυτος πεστε του !!

Modestus είπε...

Πρέπει εν τέλει να θεσμοθετήσουν να μη γίνεται κανένας βουλευτής που δεν έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό τουλάχιστον 6 μήνες, τ' ακούς Αϊβαλιώτη και το πατριδοκάπηλο σου κόμμα;

vlaxopodas είπε...

Modestus διλαδη ενα ατομο με ειδικες αναγκες πχ ενας τυφλος να μη δικαιουται σαν πολιτης να βαλει υποψηφιοτητα για βουλευτης? το σωστο θα ηταν να εγραφες "οποιος δεν εχει παει στρατο εκτως απο αυτους που εχουν προβλημα υγειας" και δεν φταιει ο αιβαλιωτης..τον νομο του τσοχατζοπουλου αξιοποιησε..

John είπε...

Τι συνάντηση ρε παιδιά? Εκτός και αν δέχονται να συζητήσουν το δίκαιο, να μπούνε φυλακή και τα λοιπά, δεν εχουμε να πούμε τίποτα μαζί τους. Πιστεύετε ότι οποιαδοίποτε συνάντηση μαζί τους θα μας προσφέρει τίποτα. Αν το πολιτικό σύστημα δεν πέσει, ότι καλό γίνει θα είναι προσωρινό.