Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπανστην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι .....
δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;
 Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.
Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.
Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!
Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!
Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!
Δηλαδή χωρίς το ΔΝΤ μείωσαν το χρέος τους, ενώ εμείς με το ΔΝΤ το 2013  θα το έχουμε διπλασιάσει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ-BIBΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
  1. Washington Post : Fitch upgrades Hungary’s ratings outlook
  2. Ουγγαρία! Πως έριξε ΤΣΟ* και ΛΟ* στο ΔυΝαΤό !
  3. Σπάει ο Μονόδρομος του ΓΑΠ-ΛΑΟΣ; Το “ΟΧΙ” της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!
netakias.wordpress.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι να φύγει το ΔΝΤ, χρειάζονται πολιτικοί με αρχίδια και όχι αρχίδια πολιτικοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπάααα..Τους γλυκαίνει...και όταν θα έρθει η ώρα τους θα τους ξεκάνει και αυτούς μην ανησυχείτε.Θα τους αφήσουν πρώτα να ζήσουν το "Ονειρο" και μετάαααα...στον κουβάααααααα....σαν εμάς....