Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

EΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BUILDERBERG: ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘYΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)



  •  ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ
  •  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο BILL GATES
  • NΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Ανώνυμη πηγή του Jim Tucker υψηλού επιπέδου μέσα στην builderberg,  εκμυστηρεύτηκε οτι η συνέχεια
των πολεμικών αναμετρήσεων στην Μέση ανατολή είναι στην κορυφή της ατζέντας των Ελίτ.
Μιλώντας στον Άλεξ Τζόουνς εχτές, ο πολέμιος για πολλά χρόνια της builderberg ανέφερε οτι  η Ελίτ πιστεύει ότι στην γη υπάρχει υπερπληθυσμός και ο πόλεμος αποτελεί μια ουσιαστική λύση σε αυτό (να μειωθεί ο πληθυσμός).

"Έχουν ενοποιηθεί και επικεντρωθεί στο σχέδιο του πολέμου" είπε ο Τάκερ, αναφέροντας την πηγή του μέσα στην builderberg. "Αποτιμούν την ανθρωπότητα ως υπερπληθυσμική, πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό και ένας τρόπος είναι με τους πολέμους. Το αναφέρουν συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας" 


Η Ελίτ είναι φοβερά εκνευρισμένη με τους διαδηλωτές που έχουν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο που έχουν κρατήσει αποκλειστικά για την λέσχη builderberg στο sain moritz ανέφερε ο Τζιμ Τάκερ.

Στην συνέχεια ο Τζιμ τάκερ παρενέβην για να δώσει σημαντικές πληροφορίες, όπως ότι Υπάρχει περίπτωση να συλληφθεί ο Κίσσινγκερ από τις Ελβετικές αρχές (ως εγκληματίας πολέμου), οτι και ο Βill gates συμμετέχει στην συνεδρίαση, και παρότρυνε τον κόσμο να συμμετάσχει στην αυριανή διαδήλωση έξω από το ξενοδοχείο (Κυριακή 11 ιουνίου)


anti-ntp.blogspot.com

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν o Jim Tucker έχει αξιόπιστες πηγές, πάντως γενικά κάτι βρωμάει σχετικά με το μέλλον αυτού του δύστυχου πλανήτη.
Και ο Bill Gates, και ο κύριος CNN έχουν κατά καιρούς διατυπώσει απόψεις για μείωση του πληθυσμού μέσω εμβολιασμού.
Σε κάποιο meeting στο Τέξας ο κύριος Dr. Eric R. Pianka είπε το απίστευτο στους παρισταμένους επιστήμονες, για μείωση του πληθυσμού έως και 90% μέσω αερομεταφερόμενου βακτηρίου.
Τέλος υπάρχει και το θέμα με τις Georgia guidestones, όπου ο αφανής πελάτης ζήτησε να γραφτεί σε όλες τις γλώσσες, η σταθεροποίηση του πληθυσμού της γης στα 500 εκατομμύρια.
Αυτά φίλοι μου δεν είναι τυχαία. Κάτι βρώμικο εξυφαίνεται στο παγκόσμιο χαλί.
Θα το δούμε μπροστά μας πολύ συντομότερα απ'ότι νομίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Λυπουμε γιαυτο το βακτηριο που κατηκει σαυτον τον πλανητη και λεγετε "ανθτωπος" ας μας φωτησει ο ΘΕΟΣ ολους μας. ΙΣ/ΧΡ.ΝΙ/ΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΤΩΡΑ!!!ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, συνιστώ να δείτε τα παρακάτω για αρχή:

Depopulation & the vaccine connection (EUGENICS) {grsubsoptional}
http://www.youtube.com/watch?v=d8uCRNurZY8


Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,
πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.
http://www.actionnemesis.com/v2/index.php?option=com_content&task=view&id=1313&Itemid=53


Τεντ Τέρνερ: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός "για να σωθεί ο πλανήτης"
http://redskywarning.blogspot.com/2010/12/blog-post_6227.html


Bill Gates : Τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την μείωση του πληθυσμού
http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

MK

East είπε...

Κάνουν τα πάντα για να μειώσουν τον πληθυσμό.

Ανώνυμος είπε...

σιγα το καινουργιο...χρονια σχεδιασμενο, απλα ζητητουν τις τελευταιες λεπτομερειες. Μια χαρα μας τα λεει ο Πατερ Παϊσιος. Είμαστε τυχεροί που είμαστε ορθόδοξοι και έχουμε τέτοιους πατέρες να μας διαφωτίζουν και να μας καθοδηγούν. Στους άλλους λαούς ποιος θα το πει; Εδώ μία επανάσταση πάει να γίνει κ την χιλιοεξετάζουμε από όλες τις μεριές γτ το μάθαμε το παιχνίδι τους. Ξέρουμε το σκοπό τους και αυτό μας βοηθάει να οργανωθούμε και να πείσουμε για τους πατριωτικούς στόχους μας και τους υπόλοιπους έλληνες που εθελοτυφλούν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ!!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Οκ αλλα καποια στιγμη ξεκολληστε απ τον Alex Jones που ειναι κ αυτος τσιρακι των εβραιων...

Ανώνυμος είπε...

12.27

Το βακτήριο δεν είναι ο άνθρωπος, αλλά ο απάνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

1929 ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
1934 ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
1939 2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
2008 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
2011 ΠΙΘΑΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
201.. 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

iriam-tm είπε...

ολοι αυτοι που νομιζουν οτι οριζουν της ζωες μας.πιστευουν οτι ειναι αθανατοι και ατρωτοι οι ιδιοι? ολοι θα φυγουμε απ αυτον τον πλανητη,αλλος πριν κι αλλος μετα και το ιδιο χωμα θα μας σκεπασει!

Ανώνυμος είπε...

συμφονο με τον 2:50.Οι ελληνες ειμαστε ολοι αρεια φηλη.
Πρεπει καθε αριστερος αναρχοπρεζακιας και οι μεταναστες να γινουν σαπουνια εδω και τορα.
Ελλας-ελληνων-χριστιανων.
Μονο η ελληνικη αστινομια μπορει να μας βγαλει απο την κριση.και ο στρατος εννοειται.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1:46 ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ!!!ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ε?????

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε τι νεαντερταλ ειναι μερικοι εδω μεσα??χαχαχαχα ο ενας με τον παισιο ο αλλος με τον στρατο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.ΨΑΧΤΕΙΤΕ.SIEG HEIL ANTIFASCISTAS. ANARCHY OF NAZIS

Ανώνυμος είπε...

Η μείωση πληθυσμού πρέπει να αρχίσει από το κλάδεμα των βακτηρίων της Ελίτ. Σκεφτείτε πόση κατανάλωση και ρύπανση κάνουν με τον πλούτο τους. Η μεγάλη καταστροφή έχει γίνει από τις πολυεθνικές τους.

Nick

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ...ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΣΥΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ!...!ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΙΑ!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΨΥΧΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΦΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ...ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!!!,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΤΙΜΑ,ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΗΝΑ...ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ? Η' ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ?...?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

8.38
ΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΞΩΝΤΟΝΑΝ Ή ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;;; ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ;;;; ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ.....! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει σαν Έλληνες !! Βοήθειά μας +++

Ανώνυμος είπε...

you tube
ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
THE NEW WORLD ORDERS PLAN

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ