Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

500.000 «Αγανακτισμένοι» θα αποκλείσουν τη Βουλή


Κοσμοσυρροή αναμένεται για ακόμα μία φορά στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, όπου οι «Αγανακτισμένο»ι θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν το κοινοβούλιο. Στόχος τους όπως τόνισαν στο Facebook προφίλ τους, είναι να συγκεντρωθούν 500.000 άτομα, ώστε να αποτρέψουν την είσοδο των βουλευτών στη Βουλή, την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Αν κρίνουμε πάντως από την προηγούμενη Κυριακή, ο αριθμός αυτός μάλλον θα ξεπεραστεί.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO NOU SAS STOUS ANTHELLHNES KOMMOUNISTES POU PANE ME KATHE TROPO NA KAPELOSOUN TOUS AGNOUS POLYARITHMOUS ELLHNES PATRIOTES.OLOI ME ELLHNIKES SHMAIES H ORA TON ANTHELLHNON HRTHE

Ανώνυμος είπε...

Για εμένα θα ειναι η τελευταια φορα που θα παραβρεθω ΕΚΕΙ!!!!!!
Πρέπει να μπουμε ολοι μεσα στο κοινοβουλιο.
Βαρεθηκα να ειμαι παθητικος ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ!!!
Ολες οι συγκεντρωσεις Πανελλαδικα εχουν την υποψια
στημενου.Γι'αυτο ψηφιζουν οτι γουσταρουν(μεσοπροθεσμο κλπ)Αυτοι σε λιγο θα μας
πηδηξουν πραγματικα ομως....
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:02 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.....ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε γαμοτο ετσι μακαρι να μπορουσα να ειμουν και εγω στην Αθηνα, δεν ειναι μονο οτι μπορει οι συγκεντρωσεις να ειναι στημενες αλλα αν δεν φοβηθουν δεν θα φυγουν με τιποτα. σου λεει αφηστε τα προβατα απεξω ας ειναι και τα 10,000 εξω απο την βουλη ε και, εκαναν πληση εγκεφαλου σε πολλους ανεγκεφαλους οτι εχουμε δημοκρατια και οτι πρεπει να λειτουργουμε δημοκρατικα πριτσ δεν σφαξαμε. τα κανατε ολα σκατα δωσατε το πανω χερι στους αφενταδες και η εχουν διωξει κοσμο η τον εχουν τρομοκρατησει, πατε να πουλησετε πραγματα που δεν σας ανηκουν και γιατι ? γιατι πηρατε και καλα εντολη απο τον κοσμο ποια εντολη? παρε αλλη μια εντολη και απο εμε ρε ανανδρε παπαρα παρτα και δρομο στα τσακιδια ( συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθοι αλλα μεγαλωσα εξωτερικο και ειναι προτιμοτερο να κανω λαθοι παρα να γραφω στα αγγλικα)
με αγαπη

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια μικρή ελπίδα, ότι θα υπάρξουν Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα καταψηφίσουν, έτσι ώστε να καταλάβει ο γιος του Ανδρέα, πως το ψωμιά του τελειώσαν.
Και οι μεγαλοκομματάρχες του ΠΑΣΟΚ τι κάνουν, τι περιμένουν να τον πετάξουν έξω!!!. Ο Βενιζέλος ήξερε να κάνει τον μάγκα κάποτε, σήμερα ρουφάει το αυγό και την κάνει τουμπέκα!!!
Ντου, από παντού καργιόλιδες.

Ανώνυμος είπε...

κανένα βαρελοτο θα ρίξουνε?

Ανώνυμος είπε...

5:53 μ.μ.
και η ούγια να γράφει Εσέλ

Ανώνυμος είπε...

ωραίο πράμα να σε γαμάνε και συ να το παίζεις αγανακτησμένος

Ανώνυμος είπε...

προφανώς όμως, πιο ωραίο από το να σε γαμάνε και ούτε καν να το παίζεις αγανακτισμένος

Ανώνυμος είπε...

meta seira exoyn ta kanalia ...tsekouri fotia!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κυριοι αφου δεν ακουν με τα λογια χρειαζονται πραξεις

τα γυναικοπαιδα να λειπουν μαλον ............

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει άλλη λύση...δυστυχώς!
αφού δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους και δεν τσακίζονται από προσώπου γης, πρέπει να τους σταματήσουν οι Έλληνες!!!!!
ως εδώωωωωω!!!!!!!!!
φτάνει πια!!!!!
δεν είμαι αγανακτισμένη..είμαι προδομένη και εξοργισμένηηηηηηη
έφτασε η ώρα να μπει ένα τέλος σ'αυτό τον κατήφορο!
εθνική ανεξαρτησία θέλουμε, συννέλληνες!
γι αυτό έχασαν το αίμα τους οι προγονοί μας!
όχι στην παγκόσμια τάξη, όχι στο ξεπούλημα της πατρίδας μας!
οι προδότες του γένους να πάνε από'κει που ήρθανε!
τώρα είναι η ώρα!!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
δέσποινα-καλαμάτα

Ανώνυμος είπε...

5:53 ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ.ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΥΡΕΡ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ.ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ.ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΟΙΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ...ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧ

Ανώνυμος είπε...

δεν κσαιρό εάν πρέπει να το αναφέρω εδώ για την ληστεία που έκανε η ATE. Αποφασίσανε ένα πρωί η δέκα μεγάλοι να "αυξισουν" την αξια της κοινής μετοχής σε 7.20 ευρώ από 0.57 και σε κάθε μέτοχο του πήρανε 10 μετοχές και του δώσανε μια. το λεγόμενο (reverse split) και αφού το κάνανε αυτό τότε ξανά μειώσανε την τιμή της μετοχής σε 0.60 λεπτά.εγώ προσωπικά από 5.000 μετοχές που είχα μου αφήσανε 500 που τώρα δεν αξίζουν ούτε 750 ευρώ .και δεν φτάνει αυτό μου στείλανε γράμμα εμενα και στόus άλλους μετόχους "ποσ εxουμε" το δικαίωμα να ξανά αγοράσουμε της μετοχές μας + 4 ακόμα προς 1.07 αίρω την μια. δηλαδή έρχεται ο κλέφτης στο σπίτι σου σε κλάβοι και "επειτα" έρχεται και σου λέει φιλε επειδή τα πράγματα είναι δικά σου έχεις το "δικαηομα" να τα ξανά αγοράσεις με
την διπλή τιμή από το ότι αξίζανε πριν σου τα κλέψω