Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ενοχλήθηκαν από την σβάστικα στην “σημαία” της “Ευρώπης”Είδα εδώ, ότι ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί που εμφανίστηκε η σβάστικα στην σημαία της “Ευρώπης”…  Απορώ που δεν ενοχλήθηκαν και οι Σλοβάκοι και οι Βέλγοι.
Προσωπικά, ποτέ μου δεν πίστεψα σε καμία Ευρώπη.  Συλλογή από τέως Αυτοκρατορίες, με την Γερμανία να προσπαθεί για τρίτη φορά από το 1911, παρά τους δύο Παγκόσμιους που.....
έφαγε στο κεφάλι.  Αυτή την φορά το κάνει αλλιώς:  Αγοράζει αυτά που θέλει, δεν τα κατακτά με blittzkrieg.  Τα κατακτά με Πράσινη Προπαγάνδα, με βραβεία Νόμπελ μαϊμού, με συμβούλια ειδικών και Ινδών επιστημόνων, με ΜΚΟ, με συνδιασκέψεις για το περιβάλλον και με Πράσινα άλογα, με φυτευτούς νόμους για ηλίθιους. Με καλλιεργημένο σοσιαλισμό. Με εξαγορασμένους πολιτικούς, και εξαγορασμένες πολιτικές.  Και, φυσικά, όλα χρηματοδοτημένα από τις εξαγοραζόμενες χώρες-στόχους.  Έμμεσα ή άμεσα.
Στην κρίση που περνάει η χώρα μου επικρατεί σύγχυση.  Ελάχιστοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους.  Τα Ελληνικά κόμματα φτιάχτηκαν και οι πολιτικοί τους λαδώθηκαν, ή εκβιάστηκαν, ή στριμώχτηκαν για να έχουμε τον σημερινό ”Ευρωπαϊκό” προσανατολισμό. Γερμανικό προσανατολισμό, με τζουτζέδες φερέφωνα από την Σλοβακία, το Λιχντενστάϊν, το Βέλγιο και την Φινλανδία να έχουν άποψη.
Επιδοτηθήκαμε για να φύγουμε από την πρωτογενή παραγωγή.  Μας φτιάξατε πολιτικούς που κατέστρεψαν το Ελληνικό κεφάλαιο (αλλά έφτιαξαν κρατικοδίαιτο, Γερμανόφιλο “κεφάλαιο”, πληρωμένο αρχικά από επιδοτήσεις και σύντομα από δανεικά και φόρους).  Μεταξύ Επιμελητηρίων και ΜΚΟ, και Siemens εκφυλίστηκε ΟΛΟΣ ο πολιτικός μας κόσμος.  Με ελεγχόμενα τα ΜΜΕ, κανείς δεν είπε κιχ.
Από το 1997 έως το 2010 πέσαμε από την 25η στην 78η θέση στην κατάταξη της διαφθοράς.  Από το 1997, μέχρι το 2010, πείτε μου εσείς ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα.  Μας επιδοτήσατε και λαδώσατε για να δανειστούμε για να ψωνίζουμε made in Germany.  Τα χρέη μας είναι το ΑΕΠ σας, και η “Ευρώπη” ο μανδύας σας.
This is Πάρτα! Είναι η απάντησή μου σε εσάς που θίγεστε. Αλλά μην φοβάστε, για την ώρα, είμαι …μειοψηφία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalispera apo germania symfwna me thn edw nomothesia oxi aplos apagoreuetai h svastika alla kai oti exei na kanei me ton ebraio adolfo kai tous ebraious h poinh einai braxiolakia kai fulakh ETSI RE PAIDI MOU EPEIDH YPARXEI H DHMOKRATIA PANTOU STON PLANHTH!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tous tsouzei h alitheia!!!!!!