Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....



19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟΑ ΑΠΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ - ΒΟΥΛΗ - ΠΝΥΚΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ..ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΤΟ HOTEL ΥΠΟΓΕΙΩΣ....ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ...ΑΠΟ ΠΟΥ; AΣΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.....ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.....ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ..

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ βγάλε χάρτη να πάμε να του περιμένουμε και εκεί

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

H ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ.
ΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ;

iapetos είπε...

εγώ λέω την ήμερα ψήφισης να την κάψουμε την βουλή το μπουρδέλο γαιτι αυτό ήταν από όταν ήταν ανάκτορο και τώρα , και να είναι όλοι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ναι στο κάψιμο και το θέλουμε τώρα

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα να στειλετε με γερανους ολα τα εγκαταλελειμενα οχηματα(ειναι μερικες χιλιαδες)
και φερτε και μερικες νταλικες(βοθρατζιδικα και γεματα...θα χρειαστει να ριξουν και καμια βολη)

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ!!! Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ Η ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΟΙ 300 ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο.. Πολυ καλύτερο απο το να μουντζωνεις!! Πρέπει όλες οι νταλίκες να είναι εκεί.. Να δούμε μετα πως θα μπούνε μέσα!! Αλλα είναι τόσο κεραταδες που κάτι θα σκεφτούν να κάνουν... Ρε μπάς και πεταχτούν πάλι οι αναρχικοί για να διώξουν τον κόσμο;; Λέω εγω τώρα!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ιδέα. Βέβαια φοβάμαι πως δεν θα υλοποιηθεί διότι δεν θα στμφωνήσουμε μεταξύ μας για το πως πρέπει να το κάνουμε, για το πότε ακριβώς και άλλα τέτοια σχετικά. Μακάρι να γίνει και να πετύχει αν και το βλέπω χλωμό.

Ανώνυμος είπε...

η βουλη θελει καψιμο κ ξεριζωμα απ' τα θεμελια, ειναι σαπια σε καθε σπιθαμη, η βρωμα κ η δυσοδια πλανωντε παντου

iraklis k είπε...

καλη ιδεα την ειχα σκεφτει και εγω ,για αρχη ομως εχει αποφασιστει απο το κινημα των αγανακτισμενων και εχει διαδωθει την τεταρτη 15 ιουνιου (δεν ξερουμε αν ψηφιστη εκεινη την μερα η 29 ιουνιου )δεν εχει σημασια εναι και μια προβα ,λοιπον 15 ιουνιου 7:00 πρωι συγκεντρωνωμαστε σε τρια σημεια ευαγγελισμος,παναθηναικο σταδιο και πλατεια συνταγματος με σκοπο την περικυκλωση τις βουλης για 24 ωρες !!!καλη συνεχεια παιδια

Ανώνυμος είπε...

11 Ιουνίου 2011 10:34 μ.μ Σωστός και δεν ξέρεις απο ποιο λαγούμι θα βγουν μόνο συμβολικό θα είναι ο τρόπος αυτός και τίποτα παραπάνω!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ??

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Μ'ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΑΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΕΟΟΟ?

Ανώνυμος είπε...

καλα θα ηταν να γινουν οπως τα λετε αλλα πολυ αμφιβαλλω, γιατι ο ελληνας στις μερες μας μονο λογια ειναι και αερα κοπανιστο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ,ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ.

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ 300 ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ