Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Οι Τούρκοι μαθαίνουν τα παιδιά τους πόλεμο, εμείς… «ανοχή»!Την ώρα που η ελληνική κοινωνία αποστρατικοποιείται, με την αφαίρεση των όπλων των εφέδρων αλλά και την απαγόρευση κατοχής όπλων-αντικών να σηματοδοτεί το διαζύγιο από κάθε τι θυμίζει στους εθνομηδενιστές, εθνική άμυνα και εποποιία, στη γειτονική Τουρκία τα μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στο τέλος της....
σχολικής χρονιάς... στον πόλεμο. Οι δε εφημερίδες δεν κρύβουν την περηφάνια τους: «κάθε Τούρκος είναι γεννημένος στρατιώτης, κάθε Τούρκος πολεμά, κάθε Τούρκος σκοτώνει ανθρώπους». Τα παιδιά εκπαιδεύονται για τις επιδείξεις που συνοδεύουν το τέλος του ακαδημαϊκού έτους στη γείτονα.

Φυσικά, την τιμητική τους έχουν τα σκετς με τον «αγώνα» κατά των Ελλήνων. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τουρκικό Τύπο, με παιδιά ξαπλωμένα σε χαρακώματα να «πολεμούν», αλλά και πολλά από αυτά να «σκεπάζονται» στο τέλος του σκετς με τουρκικές σημαίες, αναδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνονται οι Τούρκοι τα πράγματα, μεριμνώντας για τη συνέχεια της χώρας τους. Φυσικά, ρόλοι επιφυλάσσονται και για τις μαθήτριες, οι οποίες απαγγέλλουν πατριωτικά ποιήματα.
Οι κοινωνίες μεριμνούν για τη συνέχειά τους. Μόνο στην Ελλάδα ο πατριωτισμός είναι κυριολεκτικά αποδιοπομπαίος από την εκπαίδευση. Οι εθνομηδενιστές εκπαιδευτικοί στη χώρα μας, ενεργώντας είτε με βάση τις ιδεολογικές αγκυλώσεις τους είτε για λογαριασμό άλλων, απονευρώνουν τους μαθητές από κάθε εθνικό αντανακλαστικό, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια κοινωνία-σκουπιδοτενεκέ απαθών ατόμων, με ατομοκεντρικά ένστικτα και ερεθίσματα. Ποιους βολεύει αυτό; Σκεφτείτε...

Ελεύθερη ώρα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο μένουμε αγράμματοι, ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...
Και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη...

Στρατιωτικός+Ποιώ=Στρατιωτικοποιώ<Στρατιωτικοποίηση

Όσο δεν ξέρουμε είμαστε τυφλοί
Όσο δεν θέλουμε να μάθουμε είμαστε βλάκες
Όσο αδιαφορούμε είμαστε ΕΝΟΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Σάμπως μας κυβερνάνε Ελληνες;

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποφασίζουν αυτοί που "μάς" κυβερνούν τό πότε θα πάμε στήν τουαλέττα ή πότε θα φάμε ή πότε θα κοιμηθούμε ή πότε θα κλέψουμε τόν διπλανό μας... Γιατί φταίνε όταν δεν διορθωνόμαστε; Είναι δική μας ΑΠΟΛΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η ευθύνη που παραμένουμε αδιόρθωτοι, αγράμματοι, χυδαίοι και φτηνοί. Και τέτοιοι που είμαστε, φυσικά έχουμε τούς ανάλογους "Κυβερνήτες": δεν έχουμε Δικτατορία... Η "Δημοκρατία" τούς έκανε "Κυβερνήτες". Για αυτήν τήν "Δημοκρατία" ΕΜΕΙΣ είμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ .. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΥΤΩΝ...

ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ....ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ....ΜΕ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΘΕΝ''...ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ''ΤΡΙΗΜΕΡΟ''!!
ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ!!.....ΟΞΩ ΡΕ!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ.
ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!