Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Εάν χάσουμε την πατρίδα μας δεν έχουμε που να πάμε...
Μάχη του Μαραθώνος
11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.

Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους ....
Έλληνες, είπε:
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν.
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε»,
Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.

Σήμερα, έτος 2011 μ.Χ.
Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της.

Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι πολυπλόκαμο, για να είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει:

1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)

2. Μνημόνιο - Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)

3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)

4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)

5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)

6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)

7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις - Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)

8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)

9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)

10. Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα (Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων)

11. Καταρράκωση θεσμών λαϊκής εμπιστοσύνης (Εκκλησία, Στρατός, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πνευματική ηγεσία, Φορείς άσκησης ελέγχου. Μέθοδος : Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων)

12. Αποβιομηχανοποίηση της χώρας (Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Βλέπε ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, ή έφυγαν από την Ελλάδα, ή κατέχονται από ξένους)

Συμβαλλόμενοι:
Α. Εντολοδότες:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της : ΔΝΤ(ΔυΝάσΤες), Τρόϊκα, Ε.Ε.

Β. Εντολοδόχοι:
Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των Ελλήνων και οι άλλοι πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επιδίωξη - Μέσα:
Η υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον λαό.

Απρόσκοπτη εξέλιξη στην εφαρμογή των όρων του Συμβολαίου εξασφαλίζεται όταν ο λαός κοιμάται. Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως:

α. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), διά των γνωστών φερεφώνων τους.

β. Οι χρυσοπληρωμένοι κομματικοί εργατοπατέρες - συνδικαλιστές.

γ. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, εμφανισθέντες σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, που οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» και τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν τον σύγχρονο «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» των Α΄ και Β΄ συμβαλλομένων.

Τρόποι - Μέθοδοι:
- Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών (Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ., περικοπές μισθών και συντάξεων, βαρειά φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα, ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών).

- Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας.

Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών καθεστώτων : Υποτίμηση, προσβολές, κατασυκοφάντηση και απαξίωση ΚΑΘΕ διαφωνούντος, προσάπτοντάς του τις γνωστές ρετσέτες Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής κλπ.

- Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης, διανθισμένες με ποικιλία "σκληρών" αντιπαραθέσεων μεταξύ συνδικαλιστών που υποφέρουν και ανάλγητων Κυβερνητικών.

- Κατευθυνόμενη οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων, ώστε αφ' ενός μεν, να ελέγχεται η αντίδραση, αφ' ετέρου δε, να διαχέεται δεξιά και αριστερά το «νερό» που συλλέγεται από την αυθόρμητη και αθρόα συμμετοχή του λαού, για να μη φουσκώσει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής».

Αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι τα «κινήματα» που τόσο αυτά, όσο και οι ηγετικές ή συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται ιδιαίτερα και ΜΟΝΟΝ αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Σκοπός:
Ο αφελληνισμός της Ελλάδος, ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού από το πρόσωπο της γής, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών σε μόνιμη βάση ανενόχλητα.

ΑΠΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας αληθινός;


κομματικά άφθαρτος, φωτισμένος, δυνατός και αποφασισμένος, ένας Ηγέτης γιά να εμπνεύσει, να εμψυχώσει και να οδηγήσει, ως άλλος Μιλτιάδης, τους εναπομείναντες πιστούς Έλληνες στον υπέρ πάντων αγώνα, όσο ακόμα υπάρχει καιρός;

Ή θα στέκουμε απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι να επαναλαμβάνουμε στο διηνεκές, μονότονα και μοιρολατρικά, τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού 
«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»
Διονύσιος Σολωμός

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι δεν μπόρεσαν να μας κάνουν οι ξένοι το έκαναν μέσα σε ένα χρόνο οι προδότες πολιτικοί μας. Και είναι ακόμα στις θέσεις τους και χασκογελάνε!!!

Ανώνυμος είπε...

AGAPHTE BLOGER OTAN EXOUN ALYSODESH THN PAIDIA KAI TO OLO KOINONOIKO SYSTHMA ENOS KRATOUS KAI TO KANOUN KAI PLYSH EGKEFALOU TO APOTELESMA EINAI AYTO POU TWRA BLEPOUME.OSON AFORA TO ARTHRO STHN SYNEXEIA ANALYTIKOTERA EXEIS DIKIO MONO POU THA PREPEI NA GINOUN PERISOTERO DHMOFILH TETOIES ANALYTIKES PROTASEIS NOMIZW EINAI KALYTERA NA FAINONTAI PIO SYXNA,SAS EYXARISTW KALO BRADY.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΞΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Demetris είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.08μμ. ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ?. ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ?
ΓΡΑΦΗΣ ΔΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ "ΦΟΡΙΩΝΤΑΙ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ Η ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.........
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΤΟΤΕ ΧΕΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΘΕΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ
Ο ΘΕΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

AYTOI EXOYN TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ, ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ,ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 181 ΨΗΦΟΥΣ .ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.90 ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ, ΜΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΑΡΥ ,ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.. ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΧΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ναι στην δανειακή σύμβαση, όχι στους όρους, εκλογές άμεσα και επαναδιαπραγμάτευση των όρων των δανεικών συμβάσεων................

Γιώργος είπε...

Μιλτιάδης: Αρχηγός μέ Αρχίδια! Παπανδρέου: Αρχηγός Αρχίδι! Γκ.

thomas είπε...

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

Υπάρχει ελπίδα για όλους μας.
Βρέθηκε ο νέος Μιλτιάδης.