Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ήθελε να βάλει υποθήκη το Καστρί… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!


Για όσους δεν κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός προσημείωσε με τέτοια ευκολία την πατρίδα, τώρα θα έχουν την εξήγηση. Όπως λοιπόν ενημερωθήκαμε, στο πρόσφατο συμβούλιο ο πρωθυπουργός είπε με στόμφο ότι “Δεν υποθήκευσα την Ελλάδα, εάν θέλετε, να υποθηκεύσω το σπίτι στο Καστρί”!
Λεπτομέρεια; Το σπίτι στο Καστρί δεν του ανήκει!
Ακούστε τι είπε ο αθεόφοβος…
Για την ιστορία, το σπίτι στο Καστρί δεν πέρασε καν στα χέρια του πατρός Ανδρέα. Πήγε κατ’ ευθείαν από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο, στην εγγονή του, Σοφία.
Για του λόγου το αληθές, προ τριετίας, η Σοφία είχε τσακωθεί πολύ σοβαρα με την μαμά Μαργαρίτα και την έδιωξε από το σπίτι! Στην κυριολεξία την έδιωξε και η Μαργαρίτα φιλοξενήθηκε σε σπίτι επιχειρηματία από τα Ιωάννινα μέχρι να κατευναστούν τα πνεύματα…
Στην Σοφία λοιπόν ανήκει το Καστρί και όχι στον Γιώργο, που το προσημειώνει με τέτοια ευκολία! Όπως ακριβώς την Ελλάδα που δεν του ανήκει! (πετάχτηκε βέβαια ο Αθανασάκης και είπε: “Μα πρόεδρε, το μισό ανήκει στην Σοφία!!”. Αγόρασε μερίδιο κύριε Αθανασάκη και δεν το μάθαμε;).
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ....