Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Όλη η αλήθεια για την σκοτεινή χρηματοδότηση της εφημερίδας “Δημοκρατία”



http://img593.imageshack.us/img593/4827/file0096.jpgΑποκάλυψη από την “Τρολλυμπία”.
Έπρεπε να νιώσει ο Πάγκαλος την αιχμή της πένας για να σπάσει επιτέλους το απόστημα διαπλοκής μεταξύ ΜΜ”Ε” και επιχειρηματιών. Έτσι λοιπόν σας μεταφέρω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλον τον σκοτεινό κύκλο χρηματοδότησης αυτής της φυλλάδας. Μάλιστα, η κυβέρνηση σκέφτεται να αναθερμάνει το νομοσχέδιο του “Βασικού Μετόχου” για να εξαρθρώσει το.....
κύκλωμα που κρύβεται πίσω από την εφημερίδα και τορπιλίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Η βρώμικη ιστορία της εφημερίδας λοιπόν ξεκινά από την κατοχή. Η τότε ιδιοκτησία της εφημερίδας, ερχόμενη σε συνδιαλλαγή με τον κατακτητή ήταν η μόνη που έμεινε ανοιχτή και λειτουργούσε ως εργαλείο ναζιστικής προπαγάνδας.
Μετά την απελευθερωση, οι ιδιοκτήτες δικάστηκαν αλλά αθωώθηκαν με βούλευμα κατά την δίκη των δοσίλογων για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κυβερνήσεων.
Άλλη μία βρώμικη πτυχή της εφημερίδας ήταν ο ρόλος της στην δολοφονία Λαμπράκη, οπότε αγανακτισμένοι δημοκράτες έκαιγαν τα φύλλα της έξω από τα τότε γραφεία της στο κέντρο των Αθηνών.
Επί χούντας πάλι, ήταν η μοναδική φυλλάδα που έμεινε ανοιχτή με βρώμικο ρόλο, που αποκορύφωμα της ήταν η συμμετοχή του ιδιοκτήτη στοπραξικόπημα κατά του Μακαρίου στην Κύπρο.
Την ίδια περίοδο, η ιδιοκτησία της εφημερίδας άνοιξε και κατασκευαστική εταιρεία με χρήματα της χούντας, που σήμερα έχει την πλειοψηφία των δημοσίων έργων.
Στην μεταπολίτευση, κατάφερε να αποφύγει τις συνέπειες και ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα το “Βρώμικο ’89″. Σκοτεινός επίσης και ο ρόλος της στην ανέλιξη Σημίτη εως την πρωθυπουργία, μαζί με τον βατραχοκαλλιεργητή Ανδρουλιδάκη.
Σήμερα, η εφημερίδα αυτή διαπλέκεται με κανάλια, δημόσια έργα, μέσω της εταιρείας που διατηρεί και ονομάζεται εισπρΑΚΤΩΡ, έχοντας την εκμετάλλευση όλων των μεγάλων δρόμων.
Επιπλέον, παρότι η εφημερίδα είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο και τα αποτελέσματα της έπρεπε ήδη να την έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπία ή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια για να μην βρεθεί η κυβέρνηση στο στόχαστρο της.
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ενώ ακόμα και οι υγιέστερες Ελληνικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν ούτε ένα Ευρώ δάνειο, η εν λόγω φυλλαδα έχει δάνεια που ανέρχονται σε 700 εκατομύρια Ευρώ από δύο ιδιωτικές τράπεζες που σχετίζονται στενά με το ΠΑΣΟΚ.
Θα αναρωτηθείτε δικαίως “Είναι δυνατόν να υπάρχει εκδότης που να έχει δανειστεί με τέτοια ευκολία 700 εκατομύρια Ευρώ και να μην έχει κάνει ΑΜΚ στην Ελλάδα της νομιμότητας”;
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ. Και ευτυχώς που βρέθηκε ο Πάγκαλος να την αποκαλύψει.
καιρός ο εκδότης της, ο κύριος Μπομπολαμπράκης, να λογοδοτήσει. Μην σταματήσεις αντιπροεδρε. Σταύρωσε τους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω!Ούτε το καλύτερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν έχει τέτοιο κείμενο!Μπράβο σου συνέχισε έτσι!Κοιμήσου!!!!

Anentaxtos είπε...

Ισχυουν τωρα ολα αυτα;
Με παραξενευει που ο Παγκαλος βγαζει στη φορα κατι τοσο χτυπητο.

Ανώνυμος είπε...

Τι παπαροπαπάρες είναι αυτές ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Ένα αξιόλογο μπλογκ μας έμεινε, μη μας το χαλάτε ρε γαμώτο!
Ξεκίνησε με τη δημοκρατία -καλή εφημερίδα- και κατέληξε ασυνειρμικά στους γνωστούς εργολάβους.
Άσχετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΛΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ"...!
ΤΡΟΛΛΥΜΠΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Για Το Βήμα και Τα Νέα μήπως ισχύουν αυτά....? Γιατί η "Δημοκρατία" είναι νέα εφημερίδα...