Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Την άρση της ασυλίας τεσσάρων βουλευτών αποφάσισε η Βουλή...Την άρση της ασυλίας των βουλευτών Γ. Αμοιρίδη (ΠΑΣΟΚ), Λ. Μίχου (ΠΑΣΟΚ), Κ. Κόλλια (ΝΔ) και Π. Μαρκάκη (ΛΑΟΣ) αποφάσισε η Βουλή κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας.

Για τον κ. Αμοιρίδη, ο οποίος κατηγορείται για ρύπανση του περιβάλλοντος, ψήφισαν «ναι» στην.... άρση της ασυλίας του 133 βουλευτές, 49 όχι, βρέθηκαν 7 παρών και ένα άκυρο


Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Μίχου, ο οποίος κατηγορείται για ελαφρά σωματική βλάβη και απειλή, ψήφισαν 167, κατά 17, παρών 5 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Για τον κ. Κόλλια, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, «ναι» στην άρση της ασυλίας του ψήφισαν 168 βουλευτές, 13 είπαν «όχι», παρών 8 και βρέθηκε ένα άκυρο.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Μαρκάκη, για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και απιστίας, ψήφισαν 148, 30 κατά, 11 παρών και ένα άκυρο. Για την κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, που του αποδίδεται, επίσης υπέρ της άρσης ψήφισαν 151, κατά 30, 8 παρών και βρέθηκε ένα άκυρο.


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_5140.html#ixzz1Osfifkmz

2 σχόλια:

Ανδρομέδα είπε...

για εσχάτη προδοσία θα αρθεί καμιά ασυλία ή θα περιμένουμε τα λαϊκά δικαστήρια; ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι... "για ρύπανση του περιβάλλοντος", "για ελαφρά σωματική βλάβη και απειλή", "για εμπρησμό από αμέλεια"
και για χέσιμο από ακράτεια... ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ!