Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε το ΠΑΜ, σχετικά με πληροφορίες «για συγκέντρωση anti riot εξοπλισμού σε στρατόπεδο της Αθήνας και στρατολόγηση οπλιτών».


Πατριωτικό Μέτωπο Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αμέσως στις πληροφορίες που διαχέονται από χτες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες, «σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες υλικών καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά,
(Anti-Riot Control)».
Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «έχει ξεκινήσει παράλληλα στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα. Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη».
Το Πατριωτικό Μέτωπο παράλληλα, έθεσε τις «πληροφορίες» αυτές υπόψη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από τον οποίο και ζήτησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διερευνήσει με κατεπείγουσες διαδικασίες, το πάρα πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, για την υπόσταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας.
Πηγη 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΜΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στρατολόγηση οπλιτών που πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς !!! ρε παιδια αυτο ειναι ακραιο ψεμα......ειπαμε μη το παραχεσουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε αυτες τις συζητήσεις που θέλουν τον στρατό να ετοιμάζεται για αντιμετώπιση ταραχών. Ζώ μέσα στον στρατό και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι στρατιωτικοί δεν έχουν κάμια δουλειά ούτε και όρεξη να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και οι αστυνομικοι ειναι κατα των μετρων και του μεσοπροθεσμου αλλα τους φυλανε τους κλεφτες..
Γιατι να μην κανουν το ιδιο και οι
στρατιωτικοι προκειμενουν να χασουν την θεση τους???

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ RIOT ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΖΩΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΘΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΡΩΝΗ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.
ΣΚΕΞΟΥ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο είναι πρώτα να ψάχνουμε και απο άλλες πηγές αυτο είναι το σωστό για μένα.τώρα όσο αφορά αυτο που έγραψε ο συνελληνας στατιωτικος ότι ζει μέσα στο στρατό ,αυτο δεν λέει τίποτα.οι μυστικοί κόκκινοι φάκελοι με απόρρητα έγραφα τα ξέρουν λίγοι απο στρατηγό κ πάνω.απλά μια μέρα θα τους δωθουν εντολές και είναι δικό τους θέμα αν της εκτελέσουν η όχι.και κάτι τελευταίο.τίποτα το οποίο ακούγεται στης μέρες μας δεν είναι τυχαίο.όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά .

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ!
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ (Α)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ 5:08 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εκεί που κάτι παει να γίνει έρχεται ο άλλος να μας πει να γίνουμε κουμουνιστες και αναρχικοί. Τι να σου πω ρε φίλε. εύγε .θα πας μπροστά αλλα πόσο δεν ξερω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ANARCHY FOR A FREE HUMANITY (A)