Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Θεοδωράκης: "Ήρθε η ώρα του λαού"...Μίλησε για σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας και για "ραγιάδες"


Για κυβέρνηση μειοδοσίας έκανε λόγο ο Μίκης Θεοδωράκης, καλώντας τον λαό να αντιδράσει. Κατήγγειλε την οικονομική και εξωτερική πολιτική του Γ. Παπανδρέου. Μίλησε για σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας και για "ραγιάδες"

| Στην πλατεία Αριστοτέλους μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης, παρά την άρνηση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να την παραχωρήσει.

Χιλιάδες κόσμου τον αποθέωσαν και τον διέκοπταν χειροκροτώντας, ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς την ελληνική κυβέρνηση.
Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για...
κυβέρνηση μειοδοσίας. Κάλεσε τον λαό να πει όχι στην τρόικα και το ξεπούλημα.

"Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα μέχρι τη Θεσσαλονίκη" είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι όσο δυσκολεύουν τα πράγματα, τόσο θα ξεχωρίζουν οι ραγιάδες από τους πραγματικούς Έλληνες.

''Πιθανώς να έχω αλτσχάιμερ -όπως ισχυρίζονται μερικοί- και γι’ αυτό ίσως νοιώθω την ανάγκη να πάρω τη μαγκούρα μου και να πάω εκεί, στη φωλιά του λύκου, που συνεδριάζουν τα νέα μας αφεντικά, για να τους δείξω ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες''

"Δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη περίοδος, που να είχαμε τόσους πολλούς ραγιάδες έτοιμους να πωλήσουν το λαό για μια καρέκλα" είπε ο μεγάλος μας συνθέτης.

"Ήρθε η ώρα του λαού" ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης και κάλεσε τους βουλευτές να αρνηθούν το νέο έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας.
Κατήγγειλε για εμπαιγμό τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης, είπε προεκλογικά "λεφτά υπάρχουν" και στη συνέχεια μας οδήγησε στο ΔΝΤ.

Σχέδιο κατά της Ελλάδας
"Από το καλοκαίρι του 2009 και όλο το 2010, βιώνουμε στην πλάτη μας το σχέδιο της οικονομικής εξαθλίωσης, που εκπορεύεται από διεθνή κέντρα" είπε ο κ. Θεοδωράκης.
Πρόσθεσε ότι είχε προηγηθεί, χτύπημα στον πολιτισμό και την Παιδεία των Ελλήνων, με αναφορές στην πρόταση Διαμαντοπούλου για την αγγλική γλώσσα στα σχολεία, αλλά και στο βιβλίο της Ε' Δημοτικού.
Ο Μίκης Θεοδωράκης άσκησε σκληρή κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά την Τουρκία και τα Σκόπια, ενώ ανέφερε ότι ένας εκ των συντακτών του σχεδίου Ανάν, ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.

Την ομιλία του κ. Θεοδωράκη προλόγισε ο κ. Ζουράρις, κάνοντας λόγο για “κοινό Μακεδόνων καθώς και για τα μάρμαρα που πολεμήσαμε, για τα οράματα τα βουνά και τα παιδιά που φεύγουν μετανάστες λόγω ανεργίας, ενώ οι κλέφτες παραμένουν.”

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μπουταρης θα επρεπε να ντρεπεται μετα απο οσα συνεβησαν αλλα ποιος εχασε τηυν τσιπα του για να την βρει αυτος
www.anarhipsihi,blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ' όλους θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που ψηφίσανε τον Μπουτάρη. Και για να βγει θα πρέπει να είναι πολλοί αυτοί που τον ψηφίσανε.
Ρε παιδιά δεν υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης νους και τον ψηφίσατε ;;;; Τι του βρήκατε του γεροσάτυρου και τον ανεβάσατε σε αυτή τη θέση ;;;
ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, στην Θεσσαλονίκη ψηφίζουν υπνωτισμένοι, δεν χωρά αμφιβολία.
Εδώ βγάζαν περιφερειάρχη τον ανεκδιήγητο, τον άνθρωπο που μόλις δει κάμερα, τρέχεi για να διαφημίσει το μπόι του!!!!